Super Pershing-ért szabad pénzt adni?persze akció alatt...

Köszi!
Ne hallgass a többiekre akik azt tanácsolják hogy vegyél drágábbat (van akinek csak erre futja) Nekem van SP-m és több mint 1500 csatám van benne és azt kell mondjam az egyik legjobb tank amivel valaha játszottam. Jó nem egy rohangáló idegbeteg meg nincs 200+ -os átütése de az ágyú karakterisztikája kárpótol mindenért.
Egy cseppet sem bántam meg hogy megszereztem.
Itt a link a statomról vele: wotinfo.net/en/...ver=EU
Nagyon troll tank amúgy. Van amikor tényleg minden belövi (ninjanerf) de van amikor az E75 goldját pattintja.
Az a helyzet, hogy lehet ragaszkodni tankokhoz. Főleg ha valamelyik szarra még rá is érzel, amire a játékosok 99%-a nem tud. Ettől függetlenül az SP-nek szerintem nincs sok értelme.
Én két dolognak látom értelmét:
-ha lassú és páncélozott (tudjam is azt SZÁNDÉKOSAN használni) cserében legyen átütése és alfa is.
-ha nincs átütés legyen gyors, ha még páncél sem, akkor még gyorsabb
Az a baj, hogy egyre játszhatatlanabb a játék a lassú tankokkal, a 3-5 perces meccsek miatt. Annál idegesítőbb nincs, mikor elindulsz egy irányba aztán a másik oldalt megjelenik az ellen 12 játékosa és lerohanják a csapatod. Te pedig nem érsz vissza a lassúság miatt.
Egyedül a tier limit szól mellette szerintem. Ha vennék prémtankot csak olyat vennék aminek fasza az átütése, hogy minél nagyobb eséllyel tudjam pumpálni a sebzést gold nélkül.
Lehet ragaszkodni az SP-hez, de sajnos nem egy hatékony tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se