Én ma vettem meg az FCM-et. Sokáig T34-et akartam,de aztán meggondoltam magamat.
Szerintem jó választás volt. Elég jó ágyúja van,pontos,gyorsan szűkül,tier limites,gyors.
Hátránya,hogy kevés a páncél,de azért abban a néhány csatában sikerült blokkolni IS-3 lövést is,szóval néha szerintem képes elnyelni lövedéket.
A tank egy nehéz tank,med hibrid. Camo-ja sajnos rossz.
1. csatában lőszerrekesz,megjavít,következő ismét lőszerrekesz,3. lövés robbant.
Biztonságos elhelyezés kelleni fog,bár úgy gondolom,hogy elég extrém eset volt ez,és lehet a tomato rng megtámogatta az ellenfelet.
Szóval a tankot inkább támogatóként kell használni. Sajátos stílusa van neki,amire rá kell érezni. De ha ez megvan,akkor elég jól hozza a pénzt,főleg ha prémiumod is van (nekem nem telik rá diákként).
CDC szintén jó tank,de páncélja nincs,ezért minden átviszi,és arty is maxot lő beléd.
Löwe lassú tank,és a mostani játék menetben elég hátrányos ez,mert ahogy mondták már futni kell a sebzés után. Velem is volt már olyan pl T-150-el,hogy volt 2 lövésem,és utána már nem találkoztam semmivel.
T54 proto nem túl gyors,nem rossz páncél,kicsi átütés. Tier limites tanként nem lenne rossz. így igényel goldot. Prémium fiók nélkül nem egy jó farm tank lehet szerintem.
Bármit is választasz,mindegyiknek van előnye és hátránya. Jelenleg az FCM,T34,CDC hozza a legtöbb pénzt a megvásárolható prémiumok közül.
Panther 88 is jól hoz. Pontos, jó átütés, egyáltalán nem kell bele gold.
Nem tudom. 3 tankra volt kíváncsi. Ezekről alkottam véleményt + saját tapasztalat,mi alapján választottam. Credit hozamról meg statisztikát néztem.
FCM-en sajna jelentőset nem segít az biztonságos elhelyezés sem, ammorack nyűgös lesz mindig. Ami szeret még rajta nagyon szopatni az a beszoruló torony. Nagy javítócsomag van rajta, arra az esetre, ha egyszerre dobna láncot, nyerne ammoracket és szorulna a torony, ami nem ritka, pedig nekem már asszem a negyedik skilljét húzza benne a legénység és a második vagy a harmadik prémium tankom volt. Jah még valami, szerintem az ágyúja egyre pontatlanabb, legalábbis én nagyon annak érzem. Néha fullra becélozva is akkora luftokat lő, hogy mellémegy a monitornak. Néha snapshotban is olyan pontos, hogy meglepődök.
Löwe, hááát, ha akarsz egy egyedi küllemű érdekes jószágot, amin viszont van egy nagyon pontos ágyú, de nagyjából minden találat motort lő neki, hát lelked rajta.
Légyszi segítsetek már dönteni: CDC, vagy Löwe? Esetleg még a T54 first prototype is érdekelne, de sajnos csak egy állhat be a garázsomba a háromból... Első sorban a tulajok tanácsait, válaszait várnám!
Előre is köszi!
Miért Löwe vagy CDC? Nem vagy ott sem a német sem a Francia nehéz ágon....Miért pont ez a kettő? Most nem kötekedek, hanem érdeklődöm.(..Nekem amúgy van mind a kettő...)
Francia ágon jelenleg 12t-nél vagyok, de majd tervezem az AMX30b-t is meg a 25-tonnát is. De igazából a legénység húzás nálam nem szempont. Egyre inkább a proto felé kezdek hajlani, mert a t54-el is elég jól el vagyok, szerintem az átütése ellenére is (140 felé vezető ágyút használom) fun tank. A proto meg hasonló játékstílus..... Csak picit gyengébb a 9-esnél.
10 éve 2 napja - 10 éve 2 napja#150736Írta: McArthur
Megválaszolva: McArthur
srácok,lehet,hogy volt már szó róla...de mi van ezzel a vk-100 heavyvel,
100arany az ára kiírva,de nem engedi megvenni...most mi van?
találtam még obj777 5aranyért,meg amcsi heavy szintén 5aranyért...
Ha jól értem a WG filozófiáját, lassan eltünnek a shopból a tier limites tankok.
Ha van még iyen, azt venném. Hosszú távon nagyon nem mindegy. Prem. tankot - én legalábbis - nem azért veszek, hogy a hozamot goldra fordítva lövöldözzem el.
Tegnap vettem meg a T54 First Protot. Lutri volt, mert nem sokat tudntam róla.
Fordulékony, de nem tartozik a gyors medek közé. Időnként pattint, de T10-ben töltelék. Jackal írta, de már a mai hírekben is ott van, hogy némi buff elött áll. Azonban nem a szűkülés és az újratöltés a legbosszantóbb tulajdonsága, hanem az alacsony pen. Lehet ma már nem venném meg.
A nálam volt, vagy meglévő prem. tankokat négy sajátos kategóriába sorolnám:
Amit megbántam : Phanter M10 /eladva/
El lehet viselni: Phanter 8.8 , T54 First Proto / még ismerkedünk.
Régen jobb volt : T34 am TD. Érzésre, ez valamikor kapott egy pontosság nerfet, azóta időnként kilő az univerzumba.
Amit ma is megvennék: IS.6, 112.
A 112 megosztó tank. Meghatározott ellenfelek ellen / IS3 / szemből igényli a goldot mint olykor az IS 6 is. Viszont mindkettő keres annyira jól, hogy az ésszerű gold használat belefér.
srácok,lehet,hogy volt már szó róla...de mi van ezzel a vk-100 heavyvel,
100arany az ára kiírva,de nem engedi megvenni...most mi van?
találtam még obj777 5aranyért,meg amcsi heavy szintén 5aranyért...
Ezek fiktív árak. VK alatt a mammutra gondolsz? AZ majd jön valamikor, talán. Nagy eséllyel a Maus proto bukása okán.
Obj 777 reward tank lesz. Amcsi heavy? Melyikre gondolsz? Ezek általában reward tankok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: McArthur
Már annyi negatívat olvastam erről a tankról, hogy ezt se fogom megvenni. Mindig várom a keddeket, de eddig nem tettek be egy olyan prém tankot se, amire azt mondtam volna, hogy kifizetem a 15 rugós beszerzési árat.
https://tanks.gg/tank/chi-se