Attól, hogy a megfelelő skilleket rakom rá, még nem lesz jobb a gun dep, sem az effektív páncél.
Értem én, hogy snapshot jellegű skillek kicsit javítanak rajta, de szarból várat esete igazából. Tierjének legszarabb ágyúkarakterisztikáiból is maximum szart tudok kihozni az eredeti legszarabból.
Igazából az a durva, hogy pl. egy IS-6 úgy jobb és kész. Más prém tankokról meg ne is beszéljünk (FCM, CDC, Mod1, type 64 stb.)
Egy favágó tankot látok benne.
Alapvetően jó legények kellenek bele + meg kell barátkozni a gondolattal hogy nem találsz el semmit és hogy weak spotra nem tudsz lőni vele eredményesen a heat lőszert is szokni kell de ha jól használod akkor jó az a 250 pen nekem olyan jó átlagosan szar tank az biztos az IS 6 jobb az egyik tankom amiben nem szeretem a Super pershing et tetején weak spotott lőni .
Ha simán ki húztad akkor jó ha fizettél érte akkor nem annyira jó befektetés
Én anno az elsö alkalommal ki huztam igy van SP IS6 T34 és WZ111 em
Nekem tegnap lett meg.Egy amx 12t felderítőt üldöztem körbe körbe a sarokban és így kezdtem aggódni hogy kifogyok lőszerből annyit temettem el a földbe vagy valahova.
Szerintem jó tank a wz111. Elég hamar megbarátkoztam vele,és a lövege sem olyan pontatlan mint papíron.Lehet ez köszönhető a 3skiller legényeknek.
Himmelsdorf pálya "halálút" T34 kupola 1x ment mellé kivégeztem.
Ellenfél wz111 kupola 2x ment rossz helyre,kivégezve.
Tiger2 1x ment mellé,kivégezve.
Egyedűl tartottal az utat 3 tank ellen,mind megbánta.
Egyszóval elég használható.Is6-al ez már neccesebb lett volna a "gyenge"torony miatt.
Azért nem feltétlen rossz az a tank. IS6 jobb, tény.
Bajod van a csőlehajlással ? T34-3 a te tankod.
Ajánlott felszerelés: rammer, vert stab, gld. Később, pimpelt, négysoros legénységgel, a gld kicserélhető ventire.
Legénység: snap shot, smooth ride, bia, safe stowage legyen.
Jobb elejét és jobb oldalát nem mutatjuk, mert ha eltalálnak kétszer ugyanott, akkor már emeli is a kalapját.
Ebben a videóban szerintem nem a WZ-111 páncélját mutattad be, hanem egy kitartó jgdpz4-et, aki legalább 15 lepattanót lőtt. Továbbá meglőtt még az SP, és a T69 is, amiknek saját tierbe a legszarabb penje van.
Attól, hogy egy 2 tierrel lejjebb lévő, és a saját szintjén is relatíve szar pennel rendelkező td gyárt neked acélfalat, még nem lesz jó a páncélja.
Mi az isten ez a WZ-111?
Ekkora egy kalap szarral nem tudom mikor játszottam utoljára.
NEM ért meg 10 eurót ez a fostömlő. Felfoghatatlan számomra, hogy miért ennyire UP (under powered). Ez a tank akkor érné meg, ha valami WG szülinapkor ingyen hozzád vágnák...
Alapből megkapja a játék egyik legfogyatékosabb lövegét, a kínai D-25T-t. Örökké valóságig tartó szűkülési idő, utána meghúzod a félkarú rablót, és vagy talál vagy nem. Majd tölt egy jó ideig. Konstans dobálja a 360 körüli rollokat. Replay-ekkel tudom alátámasztani, hogy minden 4. lövés sebzi meg az alfát.
Horror gun dep!!
Testpáncél? Az mi? Olyan helyeken baszkodják át 212 penes lövegek, ahol eddig én nem mertem meglőni, mert azt hittem legalább ott van páncélja. Gyomrát minden sebzi, amivel elvileg találkozhat. Nem vicc! mt25 is átlövi. Tornya alapvetően jó lenne, de nehogy legyen egy értékelhető pontja a tanknak, kapott 2 tumort, amit bármelyik hülye eltalál. Mondjuk a 3-4 fokos gun dep mellett amúgy sem tudnál mit kezdeni a tornyoddal.
Lőszer rekeszt rendszeresen lövik el. Sofőr ki van kötözve a tank forntjára vagy mi? Csatánként 2x lövik csak el.
Komolyan ez a tank a játék egyik legfogyatékosabb prémium tankja. Bele se merek gondolni, hogy van aki akár több tokent is megvett. Ne adj isten az összeset.
Neandervölgyi tank egyszerűen. Tipikus favágó szar.
Én vagyok a hülye , aki decemberben 2 tokent megvett, hogy meglegyen ez a szar.
Épp mondtam a barátaimnak, ha szivatni akarnám őket ezt a tankot venném nekik.
A játékosok többségének nincs 4 skilles legénysége, hogy belerakja ebbe a talicskába.Ahhoz meg mennyit kell szivni, hogy 4 soros legyen benne.
Nem akarom ragozni, mert Mercenary tökéletesen leirta, hogy miért nem jó ez a tank.
Attól, mert fut az ember 1-2 jó kört vele még nem lesz jó tank.
Tudomásul kell venni, hogy a Type59 és E25 korszak véget ért.
Megszerezhettél egy IS6-hoz nagyon hasonló tankot, tulajdonképpen azzal, hogy játszol.
Ha tudod használni, 5-6-7000 pattintást lehet vele csinálni, T55 HT14-hez ugyanis ezzel és az IS7-el próbálkoztam felváltva. A tornya megbízhatóbb, mint az IS6-osé, hulldownban sokkal inkább lehet rá számítani, mint azéra, ott a tetőt meglepően könnyen belövik.
Érdekességképp, azon fogyóban levő tankok csoportjába tartozik, ami noobplatoon nélkül nem lát tier10-et...
https://tanks.gg/tank/chi-se