A német ágnál T-25, az amerikainál RAM-II, a Matilda még talán az oroszoknál...
Ezek hozzák a zsetont, de túlzásba nem viszik.
A Német Hydro azt hiszem most normál shopban nem kapható, ajánlani sem érdemes így.
A Chi-nu-Kai meg nem túl ésszerű, persze ha nem japo rajongó vagy.
Azért én az angoloknál a Matilda BP-t sem írnám le nagyon fan kis tank és jól hoz nekem megvan imádnivaló
Az az újratöltés brutális nekem most asszem 1.89 talán
Miért pont 5-öst? Van gold limited?
Milyen tankokat szeretsz?
Inkább vennék 6-ost, amit lehet Erőd csatába is vinni (type 64 pl.)
Mert csak ennyire van pénzem.
Med és heavy vonalakon szeretnék végigmenni.
Az nem az én stílusom...
Ha fölöslegesen pénzt akarsz költeni, akkor OK. De szerintem semmi értelme T5-ös prémium tankot venni. Inkább vedd meg a T5-ös stugot, az jól hozza a pénzt. A SU-85, és a T67 is. Mindegyik jó.
Amúgy 1 éven belül, könnyen teljesíthető küldetéssel ingyen is meg fogsz tudni szerezni legalább egyet.
Én várnék a helyedben
10 éve 5 órája - 10 éve 5 órája#151296Írta: Ruhacsipesz
Megválaszolva: Ruhacsipesz
Sajnos egyik Tier V -ös prémium tanktól sem kell csodát várni.
Ám ha már így alakult én a T-25 vagy a Churchill III felé hajlanék.
T-25 nekem nincs meg de sokan szeretik..viszont ennek elég gyenge a páncélzata , ha jól tudom. és Tier V-VII be is bedobja.
Churchill III tier limites V-VI -ba dobja be ( ha nem szakaszba mész más nem tier limitessel ). Jó pénzhozó tank a maga osztályába és a páncélzata is elég jó. Kicsiket sebez, de nagyon gyorsan tölt. Sajnos kicsit lassú is. Nekem ez megvan és, ha ráérez az ember, akkor elég jól el lehet vele boldogulni.
Népszerűségi oldalakon Top tier V prémium tankoknál a Churcihll III az első és T-25 a második. Persze ez nem jelenti azt, hogy Neked a kezedre fog állni és/vagy szeretni fogod őket.
Nekem, megvan t5 prémben a T-25 skoda, A chi-nu, meg a T14 heavy(őt most nem lehet kapni)
50% kedvezménybe vettem mind.
A t25 valaha a kedvencem volt, de a különböző pontosság nerfek megették a használhatóságát. CSak full beszűkülve lehet vele aprítani közép távon. Mikor megvettem még simán lehetett vele TD módban nyomni. A plussz a sok HP. A chi-nu val kevesebbet lehet sebezni, de kb ugyan annyit hoz a konyhára. A T14 ha top tier akkor egy megállíthatatlan buldózer mindaddig amíg nem találkozik egy Kv1 el vagy egy T1-heavyvel.
De ha nem viszket nagyon a tenyered akkor mindenképp magasabb tierű prémtankokból válogatnék. És várnék egy jó kis leárazásra. T5 ből gyakran van 50%-os A többin meg 30%-ot spórolhatsz.
T5-ös prémet csak akkor vegyél, ha már vettél egy 8-ast, és marad némi felesleges gold. Alig hoznak többet egy normál 5-ös tanknál.
Ha mindenáron venni akarsz egyet, akkor talán a Churhill III-nak van a legtöbb értelme.
Ha nem akarsz tier 7 fölé menni akkor nem is igazàn van szükséged prémtankra.creditet minden 5-6 tieres tank elég jól farmol max legénységet tudsz hatékonyabban fejleszteni vele ,de ha az a terv hogy max tier 7-ig jàtszol oda felesleges szerintem.de ha minden àron akarsz venni akkor én is a churcillt meg a skodàt ajànlom.
https://tanks.gg/tank/chi-se