Sziasztok!
Mit gondoltok melyik tanko(ka)t vegyem meg most in-game leárazásban?
Van 14000 aranyam, tehát 1 vagy 2 tankot tudok venni.
Amiken gondolkozok: T34, FCM 50t, SP, T-54 mod 1. A két medet együtt is meg tudnám venni. Vagy jobb egy heavy?
Mit gondoltok? Melyik fizet jól? Melyik jól játszható? Nem vagyok nagy játékos, csak szeretek.
Előre is köszi a válaszokat! 
A T34 elég "szopatos" tud lenni.Sokszor megy X-be,és ott azért nem árt egy kis játéktudás ezzel a tankkal.Lehet,h jó a páncélja,nagy a átütése és sebzése,de viszont lassú,pontatlan,facehugot kell vele játszani szinte,mert nagy a szórása.Mellesleg vak.Látótávolsága csak 360m,amit max 390-re tudsz felnyomni.Távcsővet nem tudsz használni mellé,mert kell a löveg miatt a célzás-töltés gyorsító plusz a vertikális stabilizátor.Mellesleg ha 2-3 arty van,akkor mormolj el egy imát,mert sokszor egy lövéseznek.
Nekem van,én szeretem a játékstílusa miatt.
SP is van,azt is szeretem.Lassú,kicsi az átütése,és a lövege neki se olyan pontos.Az SP inkább aktív spotolásra használom a kimaxolt 470m-es látótávolságával.(de csak a páncálja miatt)A páncélja meg nem sokat változott.Valamikor minden beüt,valamikor meg mindent pattint.Még olyankor a IX-ket is.Vagy nem

Mellesleg ezekkel,ha forró a talaj,nem tudsz eliszkolni.És ilyenkor a társaidra ne számíts

Egyébként minden 8-as prém tank átlagban "ugyanannyit" fizet.
Hiába jó például a T34-nek a creditszórzoja,(a legjobb),nem fogsz vele 2x-3x annyit keresni,mint a többi prémtankal.Sőt.Valamikor kevesebbet is.