Kivételesen piros pont a WG-nek. A skoda és az új francia is a prém shopban...
szóval ha jön az akicó jönnek is a garázsba..
Mennyivel szebb 7k goldért ami meglesz abból amit az adventi izében veszek mint 13k pénzért.
Valaki tudja, hogy meddig kell legkésőbb megvenni az Action X-et, hogy aktiválódjon az FV küldetéssorozat januárban?
You're not getting anything for free. Instead, on 19.1.2016, WG will announce "series of missions" that will be available to Centurion Action X owners. After completing these missions (rumor has it they will be comparable in difficulty to the personal missions), players will receive the tier 8 premium. But perhaps there will be tokens...
Valaki tudja, hogy meddig kell legkésőbb megvenni az Action X-et, hogy aktiválódjon az FV küldetéssorozat januárban?
You're not getting anything for free. Instead, on 19.1.2016, WG will announce "series of missions" that will be available to Centurion Action X owners. After completing these missions (rumor has it they will be comparable in difficulty to the personal missions), players will receive the tier 8 premium. But perhaps there will be tokens...
Az eddig kínosan hasznavehetetlen hulldown helyek hirtelen barátommá lettek. Az ágyú maradt troll, amihez a verzió frissítés óta csatánként 2-3 súlyosabb és egy csomó gyengébb lag is hozzátesz, de már sikerült vele igen jó köröket is mennem (persze önmagához képest).
190 mm torony front páncél azért eléggé kellemetlen pillanatokat tud okozni egy STA-2-nek de még egy T34-nek is...
A replayt valamikor visszanézem, mert volt vagy 3 lövésem ami elvileg telibeverte az sta-2 tornyát és se rikosé, se bounce, se találat, se semmi.
Azért örülök hogy ez a cucc jóval használhatóbb lett, már nem csak fintorgok rá a garázsban hanem fanyar mosollyal megyek vele csatába is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Sziasztok! Szerintetek melyik prémium tankot érdemesebb megvenni? IS6 vagy IS-3A ha berakják valamikor. Korlátozott MM vs nagyobb átütés. A legénység húzás nem lényeges(IS-3A ugye 3 fős) nekem farmolásra kell plusz hogy ne szenvedés legyen vele a játék. Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok! Szerintetek melyik prémium tankot érdemesebb megvenni? IS6 vagy IS-3A ha berakják valamikor. Korlátozott MM vs nagyobb átütés. A legénység húzás nem lényeges(IS-3A ugye 3 fős) nekem farmolásra kell plusz hogy ne szenvedés legyen vele a játék. Köszönöm a válaszokat.
Tierlimit szerintem az egyik legfontosabb dolog. Ha választanom kellene, akkor IS6.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Luminoscope
Nekem van is6 és ha nem feltétel a legénység húzás akkor azért 175 vs 22x pen elég jelentős + azt elfelejtik hogy az IS3 átütés mellé az IS3A-nak IS6 dpm-je van.
Nem elveszett tier10-ben sem szerintem.
Amúgy meg orosz, minél nagyobb a pontosság melletti szám, annál pontosabb az ágyúd.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Luminoscope
Skoda meg vettem....húúúú,nesze semmi fogd meg jól. Gondolja meg aki erre vágyik,sokat fogják gold noob-ozni még saját szinten is.
pedig nagyon jó az ágyúja, menj vele pár kört úgy hogy hátul maradsz sniperkedni. nah meg várd meg míg a legények elkezdenek fejlődni;)
Én amikor megvettem azonnal 100%-ra képeztem a legénységet. Tettem rá Fokozott szellőzést, célzórendszert és vizes lőszertartót (Anno a tesztszerveren rengeteget mentem vele és ezalatt sok lőszer rekeszt lőttek de csak addig amíg nem volt 100%-os a legénység. Utána az esély jelentősen csökkent).
Célzó rendszert a lassú szűkülése miatt tettem rá és ha jól tudom javít a lövés pontosságán is. Fokozott szellőzés pedig javít a töltés gyorsításán is mivel nem vettem rá töltés gyorsítót pedig jól jönne a hosszú töltés ideje miatt ezért nem jó 1 vs 1 csatába bonyolódni vele. Ami jó, hogy sose gyújtottak ki (tesztszerveren sem) ezért mehet bele pótkaja ha van rá keret.
Igaz csak 9 csatám vele amióta megvettem mert 1 hónapja nem wotoztam de ez alatt sose tett be Tier VIII-ba. Saját szintjén pedig sose lőttem goldot mert oldalról és hátulról szinte mindig beütötte az alap lőszer is. Azért 10 goldot hordozok magammal. Továbbá mint írták második sorban voltam - legyünk lehetőleg és onnan lopkodjunk vele. Irányítása kissé nehézkes mert nehezen fordul de megszokható, ágyú süllyedése nagyon rossz nagyobb dombokat nem árt kerülni vele lehetőleg. Páncélja vékony nem árt beosztani a kevés 700Hp-t de ettől függetlenül pattantak róla gyakran még VII-es tankok is.
Ennek ellenére elég kellemes a játék vele és nem bántam meg, hogy beszereztem.
A Skoda fényezése egy 596WN8 tollából származik 9 éles csata után ezért nem kell hitelesnek venni eme leírást
A Skoda fényezése egy 596WN8 tollából származik 9 éles csata után ezért nem kell hitelesnek venni eme leírást [/i][/b]
Egy másik 600wn8-as játékosnak nagy valószínűséggel sokkal pontosabb rálátást ad a Te véleményed, mintha egy 2000+ wn8-as játékos nyilatkozna ugyanarról a tankról. Minden vélemény számít, aki pedig a döntést hozza, majd szelektál.