Melyik T8 prémium tank éri meg legjobban az árát? Válaszokat előre is köszönöm!
Talán az FCM.De ez a tank inkább tapasztalt játékosoknak való.
Sajnos a sok nerf miatt,amit a 8-ak kaptak,évről évre,csak szarabbak lettek.
Másfelől függ,h milyen a játékstílusod.
WG szinte minden prém tankot szétbaszott.
Most, hogy 24-én jön a prémek leértékelés akarok venni egy 8-as prémet kreditfarmolásra és 3 között vacilálok FCM-CDC-T54 frist Proto és nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni?
Most, hogy 24-én jön a prémek leértékelés akarok venni egy 8-as prémet kreditfarmolásra és 3 között vacilálok FCM-CDC-T54 frist Proto és nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni?
Tudom, hogy nem írtad, de az IS-6 elég stabil farmolás szempontjából.
Az meg egyszerűen nehéz tank. Nem heavy-med,light-med,med-heavy.
Régebben gondolkodtam rajta és vonz is hogy tierlimites csak valahogy annyira fosnak tűnik a penje
Na ezaz bár igazából az SP-nek sincs több mégis szeretem de valahogy heavy-nél azért jobban örülnék ha tényleg elnne esélyem 1v1-ben egy azonos tierű heavy ellen és IS-6-ban azért elég necces azzal a pennel tier 9-ről meg ne is beszéljünk.
A sebzéstől nő a kredit. És attól élvezet a játék vele. amx cdc panther 8.8.ezek az olcsóbbak. panther nálam bevált. t10ben is élvezet. Ha drágábbakat nézed löwe t34 felejtsd el. Szopás velük játszani. fcm még jó féle.
t54 proto meg "túl" jó. armor és mozgás terén biztosan. Löveg átlagos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Régebben gondolkodtam rajta és vonz is hogy tierlimites csak valahogy annyira fosnak tűnik a penje
Nos a proto buffolt 181mm-je megy tízbe.az FCM-re azt írják nagyon nem tilerálja a hibát. A CDC (AC/DC ) meg se nem pontos, se nem kicsi. Ha zavar az átütés akkor p8.8.
Egyébként azt írtam , hogy stabilan keres. Jó az átlaga.
A másik véleményem , hogy egy ilyen szintű tank árából kijön kb 6 hónap prém fiók.az hat mindegyik járműre.fejlődés, kereset. És akkor "normális" tankal játszol , nincs annyi beépített hátrány.
Last edit: 9 éve 9 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995, phurges00
Nos a proto buffolt 181mm-je megy tízbe.az FCM-re azt írják nagyon nem tilerálja a hibát. A CDC (AC/DC ) meg se nem pontos, se nem kicsi. Ha zavar az átütés akkor p8.8.
Egyébként azt írtam , hogy stabilan keres. Jó az átlaga.
A másik véleményem , hogy egy ilyen szintű tank árából kijön kb 6 hónap prém fiók.az hat mindegyik járműre.fejlődés, kereset. És akkor "normális" tankal játszol , nincs annyi beépített hátrány.
Szinte egész évben van prém fiókom azzal nincs baj csak van egy olyan hülye szokásom hogy az összes nem zet összes tankját igyekszem húzni és ahhoz még így is kevés pénz jön
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Szinte egész évben van prém fiókom azzal nincs baj csak van egy olyan hülye szokásom hogy az összes nem zet összes tankját igyekszem húzni és ahhoz még így is kevés pénz jön
Nos, üdv a klubban. Ezért nincs nekem még IX-es tankom se.
Meg arra is ráeszméltem, hogy ha VIII -ig elérsz, legyen 50-60 k szabad tapasztalatod kimaxolni a legnagyobb ágyút,láncot,motort (vagy akár az egészet), mert csak szenvedni fogsz..(JpII,TigerII,Su-101,obj416)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995