Jelenleg 253 vendég és egy Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 7 órával ezelőtt
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 19 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 19 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 1 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 1 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 2 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 2 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 8 hónapja #171060 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
na király, hogy kiderült hogy uniscum aka Dodge visszatért a fórumra meg minden, de élvezzük az IS6 vs FCM vitát. :trollol:

btw a jelenlegi metában még valaki fontolgatja az IS-6 megvételét? :trollol:
Főleg úgy hogy fél lábbal kint lóg a boltból (lásd prémium mm-es tankok száműzése), másrészt pedig már az utód is elérhető (IS-3A).

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #171063 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz

Nem akartam beleszólni, de ez marhaság már megbocsáss.
Mi az, hogy a jobban felénk álló? Ha valamelyik fele jobban felénk áll, akkor az már nem szembe van. Legalábbis szerintem.

Ha teljesen szemben van az is3, ahogy a képen is mutatja, akkor a 180 pen viszi. Ha meg be van kicsit döntve, akkor az egyik félpofa esetében a 180nál kevesebb is elég (hogy mikor melyik, ennek eldöntését rád bizom :P ). Ha nem vetted volna észre, szemben álló tank frontjáról volt szó, amibe belefér az is, h a frontját beforgatják vmennyire. Csakhogy amig az is6nál ez emel egy kicsit a túlélési sanszon, az is3nál ront. Ezt próbáltam levezetni, érted most már? :)

Kicsit bedöntve az IS6ot a vezetőnél 185öt kapunk, a válllapnál meg 193 felettit. A torony teteje meg az IS3nál is éppolyan zöld mind az IS6nál.
még valami amit nem értesz? ;) (pedig mondtam, h csak egészen kicsit kell forgatni :trollol: )

Inkább hagyjuk... jó játékot az IS-6-tal :)

kösz, viszont
Nem azt állitottam, h jobb az is6, csak annyit, h jobb a frontja. Ha csak pár pennel is, de jobb :lol: Nem kell ugy mellre szivni, az ábráid is ezt mutatják, oszt kész. S ja, az oldalon levő is6 teszt is ezt állitja.
még egyszer, nem azt mondtam, h jobb tank az is6, uh nem szükséges félremagyarázni.

stefanitsr, kössz, de ilyenek nekem is vannak :lol:

amugy tényleg jo lehet az IS3A, azzal a pennel.

9 éve 8 hónapja #171066 Írta: uniscum
Megválaszolva: uniscum

na király, hogy kiderült hogy uniscum aka Dodge visszatért a fórumra meg minden, de élvezzük az IS6 vs FCM vitát. :trollol:

Főleg úgy hogy fél lábbal kint lóg a boltból (lásd prémium mm-es tankok száműzése), másrészt pedig már az utód is elérhető (IS-3A).

Nincs vita, hisz még ahhoz is buta a másik fél, hogy egy ábrát értelmezzen.

9 éve 8 hónapja #171070 Írta: tigris0430
Megválaszolva: tigris0430
Prém tankok kinek mi tetszik nekem meg van az IS6 és szeretem tudom mit kell vele csinálni hogy eredményes legyek de attól még csak egy jó tank nem kiemelkedő de hozza a pénzt Fcm em nincs és nem is lesz nem tartom magam egy béna játékosnak de haverom accján próbáltam nekem nem jött be voltak pedig 2400 dmg es köreim vele de én nem szerettem.
A WZ11 szerintem valamivel szarabb mint az IS6.
Én Löwét vettem magamnak mert nekem mindig tetszett bántam hogy anno 7500 aranyért nem tudtam meg venni és azt is bánom hogy tegnap este 6 csatából csak 1 et nyertem vele és nem a tank hibája hogy nem tudsz eleget lőni mert a csapat tier 10 sei elhullanak 3 percig ha éltek de 8 asok között simán ki toltam a csövén 3200 dmgt

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #171072 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika

Szerintem nem az IS-3A az utód, mert akkor aranyért is meg vehetőnek kellene lennie a játékon belül. De van még bőven IS-3 klón készülőben, ami majd az IS-6 helyére érkezhet. ritastatusrepor...e.html
Stock IS-3 a csuka orr nélkül esetleg?

9 éve 8 hónapja #171100 Írta: Murphyxhun
Megválaszolva: Murphyxhun

Kicsit beleszállnék én is a "vitába" mondjuk úgy pártatlanul és nem is igazán vitából , csak kiváncsiságból:szóval akkor erre válaszoljatok :)

IS3 megvan , vele lett meg a 6000 sebzés/pattintás úgy hogy 3 tank jött rám és folyamatos forgolódással , mind elvérzett(megvan a kv4 is azt hittem azzal lesz meg aztán meglepődtem )

IS6.: teszt szerveren mentem vele , nagyon tetszett , míg egyszer megkaptam 3 napra és élesben ott lőttek át ahol nem szégyeltek ...

FCM : megleptem most magam névnapomra vele : még nagyon nem érzem viszont mindenki azt hangoztatja hogy "papír" , de nem értem , nem egyszer olyan lövéseket levettem vele vállal aminek be kellett volna menni és nem , most nézegetem az inspectorral és pl 45' ban beforgatva 200 körüli átlag az érték , azért nem a legpapírabb....

IS6on nagyon gondolkodtam , sokáig ha nem lett volna a 3 nap lehet már a garázsomban lenne , igaz azóta volt egy "buff" , de ellenfélként ebből nem sokat érezni ...

IS3.: legszebb az volt hogy face to face t26e4 közelharc elvéreztem....

szerintem felesleges keresni , melyik a jobb....

9 éve 8 hónapja #171125 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr

Szerintem nem az IS-3A az utód, mert akkor aranyért is meg vehetőnek kellene lennie a játékon belül. De van még bőven IS-3 klón készülőben, ami majd az IS-6 helyére érkezhet. ritastatusrepor...e.html

Az, hogy először csak a shopban van és később kerül be a játékba azért nem példa nélküli.

9 éve 8 hónapja #171131 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika

Az, hogy először csak a shopban van és később kerül be a játékba azért nem példa nélküli.

De akkor mi értelme van olyan tankokkal együtt promotálni, limitált ideig árulni, mint a Kanonenjagdpz vagy a Scorpion, amik biztos nem kerülnek be? Mi értelme lenne annak, hogy mindenhol beharangozzák, hogy jan közepéig van időd megvenni az IS-3A-t, ha utána úgyis bekerülne a shopba?
Nem, nem fog bekerülni, arra a nyakamat teszem.

9 éve 8 hónapja #171133 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Meglátjuk, egyébként egyértelmű anyagi okokat vélek látni a dolog mögött.

Ha jól emlékszem, a sherman ravioli is egy darabig arannyal együtt volt a shopban, most már megvásárolható meztelenül is, bár azt passzolom az in-game shopba bekerült-e már.

9 éve 8 hónapja #171136 Írta: _Lucifer99_
Megválaszolva: _Lucifer99_

De akkor mi értelme van olyan tankokkal együtt promotálni, limitált ideig árulni, mint a Kanonenjagdpz vagy a Scorpion, amik biztos nem kerülnek be? Mi értelme lenne annak, hogy mindenhol beharangozzák, hogy jan közepéig van időd megvenni az IS-3A-t, ha utána úgyis bekerülne a shopba?
Nem, nem fog bekerülni, arra a nyakamat teszem.

A shopba szerintem se kerül be, de később még tuti meg lehet majd venni. Ne feledjük, a WG sok mindenre mondta már hogy tuti nem, aztán mégis.

Lásd annak idején a AMX 13 57 GF. Azt mondták, egyszeri, soha többé nem lehet majd kapni sehol.... igen, egészen most karácsonyig.. :)

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #171140 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz

[..moderálva..]
Amikor lusta vagy a dolgoknak utánanézni!
Forgasd be a linkeden a tankokat és meglátod, h az IS6-nál magasabb pen értéket lehet beállítani mind az IS3nál. Ezt a bunkó nyegle stílust meg hagyd otthon, itt nem válik be. :evil:
[Moderálva: JackassJana]

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #171142 Írta: uniscum
Megválaszolva: uniscum

[..moderálva..]
Forgasd be a linkeden a tankokat és meglátod, h az IS6-nál magasabb pen értéket lehet beállítani mind az IS3nál. Ezt a bunkó nyegle stílust meg hagyd otthon, itt nem válik be. :evil:

Haha :) Igazából elszámoltam háromig és a buta már a cenzúrázott jelző, amit találtam rád :)

Biztosan lusta vagyok, ha még arra is vettem a fáradságot, hogy lescreenshotolgassam neked, hogy miért nincs igazad. Az már más tészta, hogy -ahogy már említettem- nem tudsz értelmezni pár infót két kép alapján, pedig a lényegeseket még be is kereteztem pirossal...

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #171145 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

[..moderálva..]

Lehet, hogy 1-2 ponton magasabb értéket be tudsz állítani, de az IS6-on továbbra is több olyan pontod marad, ami könnyen belőhető. Ezzel szemben az IS3-at berakom neked olyan pozícióba, hogy belepusztulsz se lövöd át 250 pen alatt. Csak a torony tetejét, ha éppen egy katapult szerű ágyúval vagy. Ha ennyire jó lenne az IS6, akkor nem az IS3-at vinnék ESL-re, Ranked battles-re és mindenhova.
Mellesleg egy jó játékos a T8 tankok 90%-ban úgy agyoncsapja az IS6-ot, ahogy nem szégyelli. Csak akkor lenne egy halvány esély, ha egyből HEAT-et töltesz.

9 éve 8 hónapja #171149 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Csak akkor lenne egy halvány esély, ha egyből HEAT-et töltesz.

Strongholdban, de legfőképp CW-n a nagyobb klánok úgyis arannyal szaladgálnak :)

(Egyébként nem is kell HEAT, jön egy rhm a nagyágyúval, megküldi a beforgatott is3-at, is6-ot egy repesszel, aztán máris -250-500 hp - találat helyétől függően) :) Kérdés megoldva. :)

Kérdés: Az IS tankoknál mindegyik típusnál weakspot az ágyú feletti, a tetősínbe átvezető lemezke?

9 éve 8 hónapja #171151 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Csak akkor lenne egy halvány esély, ha egyből HEAT-et töltesz.

Strongholdban, de legfőképp CW-n a nagyobb klánok úgyis arannyal szaladgálnak :)

(Egyébként nem is kell HEAT, jön egy rhm a nagyágyúval, megküldi a beforgatott is3-at, is6-ot egy repesszel, aztán máris -250-500 hp - találat helyétől függően) :) Kérdés megoldva. :)

Kérdés: Az IS tankoknál mindegyik típusnál weakspot az ágyú feletti, a tetősínbe átvezető lemezke?

Ha jól beforgatod az IS3-at az RHM sem lövi be. Nagyon komoly effektív értékek jönnek ki. Csak akkor belőhető, ha picit hátrébb csúszik, hogy lőjön. Mostanában elég sokszor pakolom ki 4000+ sebzést T10-ben is IS3-mal kell még egy pár meccs a 3. jelhez.

T10-nek, IS7-nek nincs olyan weak. IS4-nek, IS3-nak tuti.

Téma: OFF topik

• fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 48 perce ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kedves Bagó!  Nem Bobitusz hergel, hanem te a...
    • Írta: Mikroby
    • 3 órája 1 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 4 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 2 hete 1 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 1 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.