Jelenleg 364 vendég és egy Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 8 órával ezelőtt
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 20 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 21 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 1 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 1 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 2 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 2 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 8 hónapja #170901 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Szerk: intraclip-re gondolt az illető.

Aha, akkor nem szóltam, de a másodpercenkénti 90 tényleg megeszi a lőtt tank vezetőjének idegeit :D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #170902 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz

IS-3 páncélját könnyebb belőni?! Srácok, adjatok már abból, amit szívtok, mert elég fasza cucc lehet.

Kb. két kommenttel a tiéd előtt írtam le, hogy miért szar az IS-6 páncélja. IS-3-nál egyedül a T32 jobban páncélozottabb T8-ban, HA hulldown...

IS3at szemből könnyebb belőni mind az IS6ot... :whistle: én erről beszéltem
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

9 éve 8 hónapja #170904 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

IS-3 páncélját könnyebb belőni?! Srácok, adjatok már abból, amit szívtok, mert elég fasza cucc lehet.

Kb. két kommenttel a tiéd előtt írtam le, hogy miért szar az IS-6 páncélja. IS-3-nál egyedül a T32 jobban páncélozottabb T8-ban, HA hulldown...

IS-6 lower platet egy csúzlival belövöd, IS-3 konstans beütéséhez 200 körüli átütés kell.

9 éve 8 hónapja #170909 Írta: Leopardusz
Az IS3hoz 180 körüli már elég. S szerintem te kevered az IS6 lower plate-jét a WZ111 lowerével... :lol: :lol: Az IS6ét meg se próbáld, aszondom :P
Az IS6 teszt szerint is jobb szemből a páncélja, mind az is3é, bedöntve 180-200 mmig megvéd.
De érzésre is jobb, IS6nál bizonytalan az eredmény, mig az IS3nál a pont szembe álló frontpáncél oldalt lőve nyugisan bemegy.

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #170919 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

Mmmmese
Lehet a megfelelő skillekkel, felszerelésekkel remekül lődözni vele. Azonkivül a leggyorsabb heavy prém (na jó a franczia nélkül :P ), valamint a dpmje is magas, hamar tölt. s pattint meg stb...
szted mi minden más jobb creditfarmolásra mind ez? pl?

FCm, CDC, T34, Patton KR,
Speciális esetekben Berlini trió, type 64

Is6 egy halott tank már nagyon-nagyon régóta.
"Lehet remekül lődözni vele". Eléggé merész egy kijelentés ez olyan ágyúkarakterisztika mellett, amilyen az IS-6-nak van. Alacsony átütés, hosszú célzással, és szar pontossággal. Érdekes egy kombó volt ez mindig ;)
Az ilyen IS-6, 112, WZ-111 tankok köztudott tény, hogy mára nagyon kikoptak. Egyszerűen vannak sokkal univerzálisabb, jobb, szórakoztatóbb prém tankok ezeknél.

A kérdésem az volt, h melyik jobb creditfarmolásra és nem az, h melyikkel szórakoztatóbb a játék ;)
FCM CDC Patton mozgékonyabb ez tény. De arra nem nem vennék mérget h többet lehet velük keresni. Ami biztos, hogy nem hatékonyabbak csatában, mind az IS6. Megvan mindegyiknek a megfelelő szerepköre s a sajátjában az IS6 tökéletes. Nem véletlen h az IS3at tartják a legjobb 8as heavynek, pedig annak is de szar az ágyúja, mármint a célzás és pontosság. Pont annyira mind az IS6nak... B)
az átütése persze sokkal jobb, de az Is6 nem megy tir 10be. S ja, az IS3 páncélját könnyebb belőni... Az IS6 töltésideje pedig jóval jobb, messze a legjobb ezek a 390es átlagsebzésű, ritka szar célzású és pontatlan 8as heavyk között.
az pedig jó vicc h azok a kis 6os tetűk szóba kerülnek creditlista közben... :lol:

Nem teljesen értem miért keresnél többet egy IS-6-al, mint egy FCM-el, amikor az FCM-nek jelentősebb nagyobb az átütése, és még pontosabb is.
IS-6 meg már t9-ben is gold ammo kategóriás. Ja, és az FCM lőszerköltsége nagyjából nem létező.
Rohadt mobilis, így nem igazán maradsz le a csatákról vele. És ott van a rammolási képessége, amit ha kihasználsz, akkor elég sokszor + 400-500 dmg-t tudsz összeszedni csak rammolással.
Szerintem teljesen evidens, hogy az IS-6 felett már nagyon-nagyon régen eljárt az idő. Ahogy az összes D-25t vadhajtás felett.

Szerk: FCM előny még, a 400 méteres alap látótáv. Ezt illik minél feljebb tornászni.
Ha nincs spot, akkor tudod a saját spotod lőni. Végjátékba nem mindegy, hogy mondjuk 380 méterről spotolsz ki valakit, vagy 200-ról.
Meg úgy alapvetően elég kellemesen jön a spot dmg is vele.

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #170920 Írta: Hun_Mercenary

A kérdésem az volt, h melyik jobb creditfarmolásra és nem az, h melyikkel szórakoztatóbb a játék ;)
FCM CDC Patton mozgékonyabb ez tény. De arra nem nem vennék mérget h többet lehet velük keresni. Ami biztos, hogy nem hatékonyabbak csatában, mind az IS6. Megvan mindegyiknek a megfelelő szerepköre s a sajátjában az IS6 tökéletes. Nem véletlen h az IS3at tartják a legjobb 8as heavynek, pedig annak is de szar az ágyúja, mármint a célzás és pontosság. Pont annyira mind az IS6nak... B)
az átütése persze sokkal jobb, de az Is6 nem megy tir 10be. S ja, az IS3 páncélját könnyebb belőni... Az IS6 töltésideje pedig jóval jobb, messze a legjobb ezek a 390es átlagsebzésű, ritka szar célzású és pontatlan 8as heavyk között.
az pedig jó vicc h azok a kis 6os tetűk szóba kerülnek creditlista közben... :lol:

Anno megvette, és nem akarja bevallani magának, hogy nem érte meg ;)

IS-6-ot ott lövöd át ahol nem szégyelled.

Hát ezaz. Nem tudom, hogy az illető milyen tudatmódosító-szerek hatása alatt írta, hogy az IS-6 jobban páncélozottabb.

Vett egy tankot, azóta kijöttek sokkal jobb gépek. Nem akarja elismerni, hogy eljárt felette az idő. Ennyi ;) :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: uniscum

9 éve 8 hónapja #170921 Írta: Hun_Mercenary

Az IS3hoz 180 körüli már elég. S szerintem te kevered az IS6 lower plate-jét a WZ111 lowerével... :lol: :lol: Az IS6ét meg se próbáld, aszondom :P
Az IS6 teszt szerint is jobb szemből a páncélja, mind az is3é, bedöntve 180-200 mmig megvéd.
De érzésre is jobb, IS6nál bizonytalan az eredmény, mig az IS3nál a pont szembe álló frontpáncél oldalt lőve nyugisan bemegy.

Szerintem mi nem ugyanazzal a játékkal játszunk, amivel te ;)

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #170936 Írta: uniscum
Megválaszolva: uniscum

Akkor leírom még egyszer, hátha sikerül megérteni :)

IS-3: A tank orra csúcsos kialakítású, így nem kell forgatni, mindig az ellenfél felé kell, hogy nézzen, ekkor a legjobb az effektív értéke. Az effektív értéke, amennyiben körülbelül hasonló magasságból lövünk rá 180 és 210 mm között változik. Az alsólemezt sok esetben nem éri meg lőni, ugyanis ugyanolyan vastagságú, mint a felsőlemez -110 mm- és ugyanannyira döntött, így az effektív értéke 190 mm-től indul felfelé.
A tornya szemből nem lőhető be. Egy aprócska foltban van 249 mm-es effektív értéke, de a 3-500 mm jobban jellemzi a tornyot. Az egyetlen pont, ahol belőhető a torony, az az autopen zóna a torony tetején, amit csak magasabb tankokkal tudsz beütni -ilyen például az FCM, Tiger2, T32-, azonban ezt könnyen lehet védeni az ágyú felemelésével töltés közben.

IS-6: A felsőlemeze már csak 100 mm, így az effektív értékek is 180-190 mm között mozognak. Az alsólemeze már 120 mm vastag, azonban kevésbé ívelt, mint az IS-3-é, így az effektív értéke hasonló: 190-200 mm. Ja és a felsőlemezen van a sofőrnek egy nyílása, amihez csak 160 mm átütés kell.
Nem csúcsos orra van, így a mezei pubbie gondolja, hogy majd beforgatja és ő lesz az ász, azonban van két vállemeze a tanknak, ami szemtől-szemben 250-260 mm, de ha beforgatod, akkor már csak 160-170 mm.
A tornya az ágyú mellett közvetlenül -jobbra és balra is- 170 mm pennel már beüthető. A torony autopen része kb háromszor akkora felület, mint az IS-3-é. Még jó, hogy ha valaki képes egy ekkora célpontot elhibázni, akkor van mögötte két kupola, amit még jó eséllyel beüt.

Ha ez nem lenne elég, akkor ott van az IS-3 üreges oldalpáncélja, amit reverse-sidescrapeben ember legyen a talpán, aki beüt.
Igen, van az IS-6-nak is üreges oldalpáncélja, azonban az a lánc és a test között üreges, 100+30 mm függőleges páncél, míg az IS-3-é 30+90 mm, de nagyon nagy szögben döntve mindkettő. A kettő között a különbség, hogy az egyiknek az effektív értéke oldalról nézve 160, a másiknak 200. Tippelj, melyiknek melyik :)

És itt van két link, hogy te magad is utánajárhass és leírhasd, hogy "baszki, hülye voltam, nektek volt igazatok": IS-6 és IS-3

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #170955 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU
Sztem kicsit eltertunk. IS6rol, mint fasza prem tankrol beszelunk. IS3 a legjobb T8as heavy ezt kar vitatni, de nem prem es az egesz tema a Prem tankrol szolt!
Es ha az IS3A-t nezzuk, lehet hogy T8-ban jobb, de nem tierlimites. Az IS6 ritkan talalkozik akar csak 9esekkel, ezert jobban hasznalhato. Csak T8-T6 ellen nagyon hatekony, ezert igen jol jatszhato!

Az FCM-et ne vagyuk ide. Mert az Medes jatekot kovetel. Aki heavyzni szeret annak az nem job szoba. Plussz hiaba mozgekonyabb IS6 es T34 5 loves a 2k dmg, addig FCMnek 10, ami egy papir tankkal ezer nem konnyu. Rammolni meg 10 csatabol egyszer lehet.

9 éve 8 hónapja #170960 Írta: uniscum

Sztem kicsit eltertunk. IS6rol, mint fasza prem tankrol beszelunk. IS3 a legjobb T8as heavy ezt kar vitatni, de nem prem es az egesz tema a Prem tankrol szolt!
Es ha az IS3A-t nezzuk, lehet hogy T8-ban jobb, de nem tierlimites. Az IS6 ritkan talalkozik akar csak 9esekkel, ezert jobban hasznalhato. Csak T8-T6 ellen nagyon hatekony, ezert igen jol jatszhato!

Az FCM-et ne vagyuk ide. Mert az Medes jatekot kovetel. Aki heavyzni szeret annak az nem job szoba. Plussz hiaba mozgekonyabb IS6 es T34 5 loves a 2k dmg, addig FCMnek 10, ami egy papir tankkal ezer nem konnyu. Rammolni meg 10 csatabol egyszer lehet.

Nem tudom, hogy mit jelent nálatok a használható, szerintem az a tank még T8-ban is esetlen. Persze, könnyű vele T6 tankokat büntetni, de nálatok ezt jelenti a használhatóság?!
Szemtől szemben a legtöbb T8 heavy ellen elvérzik: T32, IS-3, 110 test- és toronypáncélja egyszerűen túl nagy falat neki. Tiger II, VKA és Caernarvon relatíve nagy weakspotokkal rendelkezik, így ezek talán valamivel könnyebbek neki, de még ezek is képesek kellemetlen pillanatokat okozni. 50 100 meg egy tárból kikap minden T8 tankot.

A 2k sebzéses dolgot meg szintén hülyeségnek tartom.
FCM normális felszerelésekkel és legénységgel 6,19 sec alatt tölt egy 212 átütésű lőszert egy egész pontos ágyúba, míg az IS-6-nál ez 9,66 másodperc 175 pennel egy pontatlan ágyúban, T34-nél pedig 12,39/248. Tök jó a T34 átütése, ugyanakkor baromi lassan céloz (és ez sem limites, ha már ez előbb probléma volt).
Rammer+Venti+BiA esetében az IS-6 DPM-e a legjobb.. papíron, de hiába, hogyha nem tudod átütni az ellenfelet vagy el sem találod. Effektív DPM-e az FCM-nek a legjobb, nem véletlen, hogy az egyik legjobb hasznot hozó premium tank. Egészen biztos vagyok benne, hogy 10 sebző lövést könnyebb leadni FCM-mel, mint mondjuk hatot T34-gyel vagy IS-6-tal.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, Morphelo, _Lucifer99_

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #170968 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU
En a sajat tapasztalataimrol beszelek. IS6al boven eleg a pen az IS3 kivetelevel normal loszerrel barmelyik tank ellen gyengepontokra. Es az IS6al az arcaba maszol az ellennek garantaltan pattognak, ha mozgatom az elejet es nem tudjak, hogy also lemezt vagy vallapot lojjenek. Olyan kozelrol ez a pontossag jo legenyseggel teljesen eleg, ki lehet hasznalni a DPM-et. Tapasztalatbol mondom, nem sertesbol, valoszinuleg nem tudod hasznalni, ennyi csak.

Az FCM igen jo tank ez nem vitas, de szerintem jo jatektudast igenyel, plusz bujkalast, amit en annyira nem elvezek, mert normalis medekhez kepest nagyon lassan szukul. Ahogy irtam is nem igazi heavy mert papir. A heavy jatekelmenyt nem tudja nyujtani. Amikor irtam a listamat az FCMet a legjobb med tankkent emlitettem, annak kivallo. Tovabba azt is leirtam, hogy az FCMet azert helyezem az IS6 ele, mert soha se kell goldozni ezert jobb a bevetele.

9 éve 8 hónapja #170970 Írta: uniscum
Nekem csak WZ-m van, ami majdnem ugyanez, csak még szarabb az ágyúja, de jobb a tornya. Én max arról tudok beszélni, de érzem magam annyira tapasztaltnak, hogy tudjam, hogy az IS-6 nem sokban különbözik tőle.

Az arcabamászós technika biztos, hogy működik az átlag játékos ellen, de már harmadjára írom le: a tornyon kapásból négy weakspot van (toronyfront, toronytető, két kupola). Ez nem jó páncél...

Az ágyúról is írtam már, nem igazán akarom leírni az egészet újra. Gyengepontokat sniperkedni nem ezzel fogsz és a HD modell óta az amcsi tankok testpáncélja is nagy falat lesz egy-két esetben. Közelre természetesen jó, ha valami puhát tudsz lőni, de nincs párban a szintjén lévő heavykkel.

Azt pedig nem értem, hogy mit értesz bujkáláson FCM-mel. Igen, nem szabad kinn állni, hogy szarrálőjjenek, de ez nem is egy támogató heavy/medium-hibrid dolga.

WZ-vel 1900, FCM-mel meg 2100 az átlagsebzésem, 59/65 winrate-tel, szóval megint csak azt hiszem, hogy tudom, hogy miről beszélek.

9 éve 8 hónapja #170987 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
FCM-et amúgy nem kell telibesztárolni, amikor 200 méterről megcélzok egy lower platet és telibever egy lövegpajzsot (jaja, tudom, ne sírjak, legalább eltalálta a tankot), no az priceless. A következő lövés a csoda 212 penjével meg pattan valami tier8 vacak upperjéről... Edpm, persze. Igen, van rajt minden, snap shot, smooth ride, bia, stb.

A venti helyett meg optikát teszel rá, azért, hogy minél nagyobb távolságot tudj tartani, mert a közelharc nem igazán kenyere, a töltés idő így 6.33.

Ennek a tanknak szerintem egy haszna van, amikor heavyvel kell medes jellegű küldetést csinálnod, akkor arra ideális.

A HD modell óta kevésbé modul érzékeny, de még így is szorul torony, szakad lánc, ammorack, legénységi tag ha bejön egy szerencsétlenebb találat. Automata tűzoltó és nagy javítókészlet egy az egyben muszájság.

Ezeket leszámítva remek tank ! :trollol:

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #170990 Írta: Leopardusz
Figyelem: Spoiler!
De remélem világos, h az IS6 is a saját spotját lövi... :trollol: Plusz másoknak spotol ő is. az átlagsebzése, dpmje meg jobbacska
]Nem adtam az IS6ért ki pénzt :P

elmondom még egyszer, most lassabban :trollol:
Én a szembőli belövésről beszéltem, nem szükséges az oldalát, hátát, alját hasonlitani.
Szemből az IS3 nyugisan belőhető, csak a jobban felénk álló félpofáját kell meglőni. Bedönteni nem lehet, szóval ezen nem lehet javitani. Eddig gondolom vili...
Az IS6nál viszont lehet játszani a döntögetéssel, könnyebben pattint a válllap és a vezetőnyilás közti mozgatással.
S a linkjeidben akárhogy forgattam, nem jött ki az IS6nak alacsonyabb armor, mind az IS3nak. Szóval csak igazam volt ;)
Tehát kicsit szerényebben, ha kérhetném, mire jo az a nagyképüség...?
Nem az a prém tank lényege, hogy egyedül szétkapja az ellenfeleket, hanem h pénzt keressen. Ennek meg az IS6 tökéletesen megfelel. Jó az armorja, szépen tud pattintani a heavykkel szemben is, szóval megállja a helyét a frontvonalban. S általában belövi szemből is őket, arany nélkül is.
Ami viszont biztos, az FCM nem pattintja a heavy lövéseket :lol: vagyis nem tud ugy ellenállni a közelharcban.
Az FCMnek szükségesebb a pontos célzás, lévén h csak távolabbról lődözhet biztonságosan. Az IS6nak, akár a többi pontatlan heavy tanknak megfelelő a meglevő is. (nem véletlenül hoztam szóba az IS3at, ugyanolyan pontatlan, mégis a legjobb 8as heavynek tartják).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Scanmen

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #171001 Írta: Hun_Mercenary

FCM-et amúgy nem kell telibesztárolni, amikor 200 méterről megcélzok egy lower platet és telibever egy lövegpajzsot (jaja, tudom, ne sírjak, legalább eltalálta a tankot), no az priceless. A következő lövés a csoda 212 penjével meg pattan valami tier8 vacak upperjéről... Edpm, persze. Igen, van rajt minden, snap shot, smooth ride, bia, stb.

A venti helyett meg optikát teszel rá, azért, hogy minél nagyobb távolságot tudj tartani, mert a közelharc nem igazán kenyere, a töltés idő így 6.33.

Ennek a tanknak szerintem egy haszna van, amikor heavyvel kell medes jellegű küldetést csinálnod, akkor arra ideális.

A HD modell óta kevésbé modul érzékeny, de még így is szorul torony, szakad lánc, ammorack, legénységi tag ha bejön egy szerencsétlenebb találat. Automata tűzoltó és nagy javítókészlet egy az egyben muszájság.

Ezeket leszámítva remek tank ! :trollol:

Hát akkor nem ugyanazt a tankot kaptuk a WG-től.
Miért lenne pontatlan? Ha ez az, akkor a 112, wz-111, is-6 mégis mi? :lol:
Alapból nem rémlik, hogy szar érétkei lennének pontosság terén, és egyáltalán nem is jellemzi a franciás szórás, sőt!
212 pen pedig 212 pen ;) Egy tier limites 8-as tanknál gyakorlatilag mindenre elég kell, hogy legyen. Ennyi erővel a D-25t-s szarok ugyanilyen MM mellett dolgoznak 175 pennel.
Nem azért teszel rá venti helyett optikát, mert távolságot akarsz tartani. Hanem azért, mert végjátékban nem mindegy, hogy kit milyen messziről veszel észre. Bizonyos helyzetekben ha nincs spot, tudod a saját spotod lőni. Jön a spot dmg is, arra is ad kreditet.
Nagy javító kötelező rá? Erre annyit mondok, hogy kis elsősegély, kis javító mellett is megvan vele a 2000+ átlag.

Igazából egy hátránya van az FCM-nek, skill kell hozzá töménytelen mennyiségben. Ez meg nem nagyon jár a csomag mellé :P
Tapasztalt játékosoknak való, náluk össze sem hasonlítható ilyen Wz-111, is-6 és egyéb társai kacatokkal.

Azt már említettem, hogy SH-ra teljesen jó? Érdekes dolog lehet kredit bónusszal, esetleg prém fiókkal az SH ha van egy FCM-ed.

Téma: OFF topik

• fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 2 órája 24 perce ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kedves Bagó!  Nem Bobitusz hergel, hanem te a...
    • Írta: Mikroby
    • 4 órája 36 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 1 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 2 hete 2 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 1 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.