Hi all!
Köszi a gyors válaszokat! Egyenlőre úgy körvonalazódik a dolog,hogy:
VIII KV-5+Slot+30 days,
IV Pz.Kpfw. B2 740 (f)+Slot+15 000,
II Tetrarch+Slot+15 000
eu.wargaming.ne...em=339
Mert így megvan a 30k gold amiből megveszem a T34+E25-öt, ráadásul van +2db használható tankom, garázshellyel... 
-üdv-
Jó sok pénzért jó sok tank

(bár ÉN aztán tényleg nem mondhatok semmit...de megértelek)
1/ Tetrarch eddig nem hozta be a reményeimet, T18 Platoon-ok többnyire végeztek vele - de én még bízom, hogy jó lesz.
2/ KV-5 - gondolkodtam rajta, de szerintem igaziból csak KV-5 szakaszban jó, és nem biztos, hogy tudnám jól rejteni az R2D2-t (rammolni meg ott a KV-4

)
3/ B2 740 nem kívántam meg, régen állítólag jó volt, most már mindenki átlövi.
4/ T34 - szinte mindent leírtak ról, tőlem csak egy jó tanács: áldozzad be a ventilátort a célzásért, azaz (nekem bevált) töltésgyorsító + célzásgyorsító + függőleges stab. rá. Így is lassabban és pontatlanabbul fog lőni, mint a Löwe, de legalább sokkal nagyobbat, és a tornya lemény.
Az alját dugdosni kell.
A Tier X-re tényleg igaz, hogy meg tudod őket lőni (kevés 8-as veszélyes rájuk ennyire) e sajnos a fordítottja is: ők már lazán belövik a kupoládat, még ha az alja rejtett is (pl. T-62A) - ezért töltés alatt mozgatni kell a tornyot - ami nem jó, mert szétesik a célzókőr, és lassan szűkül.
Ja, és lassú a tank, de a legrosszabb, hogy Hellcat-i/KV-2-i lassúságú a torony forgása is

.
Viszont pénzt, az hoz doszt.
5/ E-25. Nagyon FUN gép, gyors, jól spottol, baromi gyorsan lő - ha oldalt van egy Med vagy Heavy, jó eséllyel kivégzed 100-as lövésekkel, mielőtt megfordulna) - da vannak vele nagyon rossz körök is...(legalábbis nekem).
Kedves szakasztársam szeret vele sunnyogva játszani, én meg kihasználom a sebességét, ide-oda rohanok, ahol szükség van rám. Ez sokszor nem jön be