Jelenleg 83 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 1 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 1 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 6 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 6 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 21 órával ezelőtt
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 23 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 5 hónapja #187866 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster
Ami a jó, hogy buffolni fogják. 132-ről 145-re fel megy az alap lőszer átütése.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 5 hónapja #187896 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

Valakinek van véleménye a Panzer S35-ről? Szereztem 500 goldot és gondolkozom rajta, hogy a legközelebbi leárazásnál megvegyem.
Milyen a tank? Mennyire van el a saját szintjén, esetleg Tier IV-ben?
Valentine II bejött és gondoltam, most kipróbálnék egy másik kis szintű prémtankot is, még ha ez nem is tierlimites.
Vagy esetleg a Locust, vagy T-15 jobb választás lenne?

Camper!
Nekem mindkettő megvan. (Pz. S35, T-15) De nem megyek velük. Ezek olyan prémtankok, amik vannak, de a saját tier-jéhez képest nem jók semmiben. Na, jó, jó, a T-15 rohangál, de az nem üt át semmit, ráadásul bekerül tier 5-be is. Lucust-om nincsen, de az az érzésem, hogy hasonló élvezetekkel bír, mint az előzőleg felsorolt német társai.
Ha megteheted, inkább várj még aranyesőre. Karácsonykor volt ilyen, hogy napi 5 alkalommal, 10 aranyat kaptál, ha győztes csatába benne voltál az első tízbe. (Bocs, már gyorsan felejtek, nem emlékszem a pontos részletekre.) Azt leárazva javasolom a Turán III, vagy T-25 megvételét. Ezekkel élvezet játszani (azért lehet vele szívni is) és még ezüstöt is keres.

9 éve 5 hónapja #187946 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata

Valakinek van véleménye a Panzer S35-ről? Szereztem 500 goldot és gondolkozom rajta, hogy a legközelebbi leárazásnál megvegyem.
Valentine II bejött és gondoltam, most kipróbálnék egy másik kis szintű prémtankot is, még ha ez nem is tierlimites.

Nekem megvan az S35. Saját szintjén bedarál mindenkit, 4-es szintű gépek között elmegy, 5-ös tierben meg semmit nem ér (megjegyezném nem ritka a T5 csaták). Jó fun tank lenne ha kapna limitált MM-et de nem kapott, így nem ajánlom.

9 éve 5 hónapja #187948 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Nekem megvan az S35. Saját szintjén bedarál mindenkit, 4-es szintű gépek között elmegy, 5-ös tierben meg semmit nem ér (megjegyezném nem ritka a T5 csaták). Jó fun tank lenne ha kapna limitált MM-et de nem kapott, így nem ajánlom.

Köszi, ez esetben meggondoltam magam, maradok a Valentine II-nél.

9 éve 5 hónapja #187956 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42
Szerintem a t3 prémtankok garázsdísznek sem jók!
Ha nagyon prémtankot akarsz akkor a PzT25 Skoda. Mivel kipróbáltam már az összes 5 -ös prémtankot bátran merem mondani Ő a legjobb.
Egyébként egy mezei matildával jobban lehet farmolni mint az s35-el és a fun factor is nagyobb! ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

9 éve 5 hónapja #187960 Írta: Camper03

Szerintem a t3 prémtankok garázsdísznek sem jók!
Ha nagyon prémtankot akarsz akkor a PzT25 Skoda. Mivel kipróbáltam már az összes 5 -ös prémtankot bátran merem mondani Ő a legjobb.
Egyébként egy mezei matildával jobban lehet farmolni mint az s35-el és a fun factor is nagyobb! ;)

Számomra az ötös szintnél kisebb prémtankok eddig mind tökéletes fun gépek voltak, ezért gondoltam a Pz S35-re is. Bár, ha valóban sokszor megy Tier 5-be, akkor nem biztos, hogy kell.
Matildám van, de nem nagyon tolom mostanában, mert sokszor kapok vele hatos meccset, ha meg mégsem, akkor a csapatom hülye, engem meg beütnek a gold lőszerrel lövöldöző, amúgy fos ágyúval bíró tankok (kábé, amit a Valentine II-ben ülve csinálok a Matildákkal).

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #187966 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42
Játszottam s35 el. Lehet vele Funolni, de nekem olyan ritkán adta be a saját tieres meccseket. Ahol tud érvényesülni, hogy semmi fun faktora nem volt.
A Matildával meg semmi gond nem lenne t6-ban ha nem lenne ott a ***** japán retek.
Ja és igen vicces hogy t6 ban is megy a gold rain(és nem a Purple Rain :trollol: ) a t4-es matildára.

9 éve 5 hónapja #188009 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
PzS35 volt a régi accon.
T3-ban egy könyörtelen op pedo tank, persze ésszerű keretek között használva. Legjobb aim Time a játékban, pontos ágyú, jó dpm. És ami a legfontosabb top tierként remek páncél.
T4-ben már kell tölteni a goldot, és a páncél is másodlagos szerepet tölt csak be. Itt még szódával elmegy a tank.
T5-ben gyakorlatilag useless kategória. Páncél szinte nem létezővé válik, gold ammo is csak itt-ott elég. Kevés HP.

Az a baj, hogy elég sokszor dobja t4,5-be is. Ott egyáltalán nem egy Op fókababy pusztító szörnyeteg.
Én ezért untam rá egy idő után, és hosszú hónapokig elő sem vettem.
Az árat alapvetően megéri, ha low tier prém tankban gondolkozol, de az mm el fogja néha venni a kedved ettől a géptől.
Sry telefonról írtam.

9 éve 5 hónapja #188010 Írta: Camper03

PzS35 volt a régi accon.
T3-ban egy könyörtelen op pedo tank, persze ésszerű keretek között használva. Legjobb aim Time a játékban, pontos ágyú, jó dpm. És ami a legfontosabb top tierként remek páncél.
T4-ben már kell tölteni a goldot, és a páncél is másodlagos szerepet tölt csak be. Itt még szódával elmegy a tank.
T5-ben gyakorlatilag useless kategória. Páncél szinte nem létezővé válik, gold ammo is csak itt-ott elég. Kevés HP.

Az a baj, hogy elég sokszor dobja t4,5-be is. Ott egyáltalán nem egy Op fókababy pusztító szörnyeteg.
Az árat alapvetően megéri, ha low tier prém tankban gondolkozol, de az mm el fogja néha venni a kedved ettől a géptől.
Sry telefonról írtam.

Köszi a választ, még meggondolom, hogy megvegyem-e. Tény, hogy tierlimitesként OP lenne, de régen azt mondták, hogy sűrűn lát Tier 3-at.

9 éve 5 hónapja #188020 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi

PzS35 volt a régi accon.

Sry telefonról írtam.

Köszi a választ, még meggondolom, hogy megvegyem-e. Tény, hogy tierlimitesként OP lenne, de régen azt mondták, hogy sűrűn lát Tier 3-at.

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nekem is inv kóddal adta a WG és bár eleinte kimondottan élvezetes volt, egy ideje hanyagolom. Sajnos láthatóan nagy arányban dob magasabb tier-be. Én azt mondanám, hogy olyan 25-30%-ban volt saját tier meccsem vele. Ott tény, hogy pusztít és darál mindent, azonban magasabb szinten már főként csak light tankokat tudsz sebezni, az pedig lutri hogy mi sül ki belőle.

Mindent összevetve ha épp olyanom van és saját szintre dob akkor igazi fap fap fap élmény, ergo nem beszélnélek le róla, de ha megveszed, érdemes tisztában lenni a limitált élvezeti faktorral.

ui: Az aligátorteknős becenevet nem véletlenül érdemelte ki. :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #188023 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Sziasztok Camper03, Hun_mercenary, Rohamnyuszi...!

Szóval valamit most nem értek.

Ha valaki funolni akar t3-ban, akkor MIÉRT pont S35-tel akarja ezt tenni??

Vannak ebben a tierben kegyetlenül jó nem prém vasak is.. amik szerintem mindnyájan überelik az S35 prémet (Csak ők kevéssé ismertek.)

Szóval ha az ember pont tier3-ban akar funolni, és valamiért ezt nem az olyan gépágyús gonoszságokkal kívánja tenni mint a PzIc,PzIIG, M3Stuart stb, akkor még mindíg remek lehetőválasztási lehetőségei vannak.

Csináltam egy összehasonlítást, szaladjunk át rajta.

tanks.gg/wot/co...chi-ha

Ha a saját szintjén normálisan páncélozott, de jó ágyúval rendelkező vasat akarunk tolni, akkor elsőnek mindjárt adja magát az S35 "eredetije", a francia Sumoa-S35.

Ezt a tankot mindenki leírja, lebecsüli .. holott... Nézzük meg a táblázatot!

A francia eredeti DPM-je kicsit gyengébb: 1436 helyett csak 1186, kicsivel több ideig tölt és szűkülni is lassabban szűkül. Vszont az átütése mind AP mind APCR lőszer használata esetén jobb a francia top ágyúnak:

55/52 -> 66/55
90/52 -> 98/55

.. sebzés mint látjuk picit jobb, 52 helyett 55, illetve a lövedéke is gyorsabban röpül.

Szűkülés és pontosság terén viszont a német csoda vezet.

Nézegettem a kiosztott sebzést:
www.vbaddict.net/

Itt egyértelműen a német vas vezet - 216 az ő átlagsebzése, a franciáé pedig csak 121.

Ez egyértelműnek tűnik, de én ezt nagyon is vitatnám !!

A következőbe gondoljatok bele: épeszű ember (játszani tudó játékos) NEM SZOKTOT JÁTSZANI 3-as tieres francia meddel, azaz a Sumoa-S35-tel.

Hogy miért nem??

Mert kb sehova nem vezet ez a vonal: a Sumoa után a SARL-42 következik, aki ugye nem tartozik saját kategóriája (t4 med) legnépszerűbb és közimádatnak örvendő vasai közé.. utána pedig jön a G1R nevű dolog (t5 med) ami meg saját tierje legbénább nem-prém medjei közé számít... és ezzel véget is ér a közepes tierű francia med vonal, és tier6-ban becsatlakozik a francia hevy vonalra és megkapjuk az ARL-44-et. Ami már egy szerethető tank (átütését imádom) ... de ezt a tankot a francia hevy vonalon is elérhetjük, ami ha nem s színtiszta élvezet a 2-3-4 tierekben (5-ös már játszható) azért mégis csak egy kevéssé fájdalmas útvonal a francia t4-t5 medekhez képest.

Aki meg tud játszani és valamiért mégis a med vonalon indul el, az a Sumoa-t többyire szívfájdalom nélkül kifreezi.

A fentiek miatt mondtam, hogy épeszű ember nem igazán játszik ezzel a tankkal ... akik meg játszanak vele, azok többnyire meg a játékhoz nem túlzottan értő játékosok ... így aztán nem csodálkozhatunk a nem túl meggyőző sebzésátlagon sem! ( A német S35 prém azért gyakra a játék iránt elkötelezettebb emberek kezében muzsikál ... )

De folytassuk az összehasonlítást!

Páncélzat: a németnek a tornya keményebb a francia viszont több testpáncélt hord.

Ami a mozgékonyságot illeti ... ott van az is a táblázatban ... de mondom inkább: érzésre a német prém mozgékonysága jobb!

A francia eredeti csúcssebessége elvileg ugyan nagyobb, DE a valóságben ezt legfeljebb kövesúton tapasztalhatjuk meg (talajellenállás...) .. szóval a német érezhetően jobb terepen és fordulékonyabb is.

Hogy a két tank közül most melyik a jobb: fene tudja, ki kéne próbálnom újra mind a kettőt... azonos legénységgel, felszereltséggel. ( Ha valakinek van kedve tegye meg ... én sajnálom rá az időt.. egyszer majd, talán.)

( Leforgós harcban azért a német S-35-re inkább fogadnék, más harci helyzetben meg fene tudja.)

No de nem is a Sumoa S35 az igazi rivális !!!

Hanem egy t3 light (és anna japán med testvérkéje).

A Chi-Ha nevű tankról van szó.

Papíron az ő átlagsebzée se túl sok: a kínai t3 light Chi-Ha átlagsebzése 119, a japán med Chi-ha átlagsebzése pedig 131.

Ez ránézésre fele sincs az S35 átlagsebzésének, ami (most szólok) hogy BAROMSÁG.

Lehet ez a statisztikai adat. A nagy átlag, idióták kezébe többnyire, akik átrohannak ezeken a tankokon... fekete paradicsomként kergetve a garázsfejlesztés illúzióját.

Csak hogy nézzük már meg az értékeket könyörgöm!!!

Az S35 prém átütése ugye 55 AP lőszell és 90 APCR-rel.

A kínai Chi-Ha átütése 81/131!

És mind DPM-ben és alfában is veri az S-35-öt (kicsivel).

Szóval hogy az S35 több mint kétszerest tudna sebezni az egyszerűen bArOmsÁg.

Az én átlagsebzésem S35-tel a kis accomon 205 míg a japán Chi-Ha-m átlagsebzése a fő accon 221... ezek már inkább hihető adatok. (Minkét tankon 100%-os legénységem van fokozott szellőzéssel támogatva.)

Nézzük őket tovább.

OK, páncélzatban az S-35 jobb... látótávban és mozgékonyságban viszont a Chi-Ha ... és ne feledjük el, hogy a kínai verzió light tankként van besorolva... ha mozdul a lánctalp, akkor ez számít ugyebár!

Még egy gondolat:

Az S-35 55/90 átütését nem szokás tier5-ben komolyan venni. Hisz még golddal se nagyon üti át a KV-ket és más keményebb vasakat. Sőt lehet medekre is biztosabb goldot lőni.

Valamivel (de nem sokkal) jobb a Sumoa-S35 helyzete a 66/98 átütés miatt. ( Nála viszont a DPM a gond.)

Ezzel szemben a Chi-Ha ligt 81/131 átütését komolyan kell venni:
- AP-vel is belövi még legtöbb t5 medet is ( matildák kivételével természetesen)
- a gold-átütése pedig még a KV-1 szemből történő bántalmazását is lehetővé teszi.
( Miközben DPM-ben felülmúlja kicsivel az S35-öt is.)

Summa summarum, ha én t3-ba akarnék "fun-olni" egy remek ágyús, gyorsan lődöző tankkal, akkor feltétlenül a Chi-Ha-t választanám!!!

/ Nekem, mert idióta vagyok és a fentiek egy részére csak későn jöttem rá, a japán med Chi-Ha van meg ... de vissza akarom venni a fentiek miatt a kínai light Chi-Ha-t is... szórakozni! :D /
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Xizor111

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #188029 Írta: R3dd1ngt0n
Megválaszolva: R3dd1ngt0n
Turán 3 limitált vásárlás volt , és ha nem kerül be ingame akkor nem fogja tudni megvenni aranyért....

pzs35 páncélja szerintem romlott az utóbbi időben , vagy az ellenfelek lettek jobbak ... passz viszont nem temetném....

loctus ... szerintem nagyon jó a szintjén sokat pattint a frontja ha beforgatom és szerintem elfogadható az ágyú és a sebesség is ...

ha shopból vásárolsz egyszer javaslat a t28f30(amikor beteszik) amíg nem nerfelik ...:D

9 éve 5 hónapja #188047 Írta: Camper03
Figyelem: Spoiler!

Én értem, amit leírtál, csak hogy se francia med, se normális kínai light legénységem nincsen (amit átképeznék rá), míg a németekhez van olyan, amit például ingyen be tudnék rakni egy prémiumtankba. Pz I C van a garázsomban, de mivel az is csak a saját szintjén életképes, feljebb legfeljebb az artákat tudja aprítani, és engem sokszor rak Tier IV-V-be, ezért azt sem erőltetem.

De ha ennyire rossz az MM a Pz S35-ön, akkor maradok a Valentine II-énl, ott nem kell idegeskednem, hogy milyen szintű meccsbe kerülök.

9 éve 5 hónapja #188060 Írta: Christofia
Megválaszolva: Christofia

Ha limitált MM-eset szeretnél, jó választás lehet még a T-127, az se megy T4 fölé. Egyébként tudom javasolni a Locustot is, nagyjából átlagos kis jószág, de nagyon gyors, így nem vagy free fag magasabb szinten sem. Az S35 pont ezen okból kifolyólag nem szimpatikus számomra, mert a páncélja semmit nem ér már T4-ben sem, afölött meg végképp, és ráadásul nem is elég fürge hozzá, hogy visszavonuljon, ha belefut egy KV vonatba (meg ugye tök ugyanaz az ágyúja, mint a B2-nek, az meg sokkal jobban páncélozott és nem is megy T4 fölé).

9 éve 5 hónapja #188063 Írta: Camper03

Ha limitált MM-eset szeretnél, jó választás lehet még a T-127, az se megy T4 fölé. Egyébként tudom javasolni a Locustot is, nagyjából átlagos kis jószág, de nagyon gyors, így nem vagy free fag magasabb szinten sem. Az S35 pont ezen okból kifolyólag nem szimpatikus számomra, mert a páncélja semmit nem ér már T4-ben sem, afölött meg végképp, és ráadásul nem is elég fürge hozzá, hogy visszavonuljon, ha belefut egy KV vonatba (meg ugye tök ugyanaz az ágyúja, mint a B2-nek, az meg sokkal jobban páncélozott és nem is megy T4 fölé).

T-127-em van, tavaly szereztem kártyán hozzá a kódot HMFesten. Amúgy köszi az infót, lehet, hogy Locust lesz belőle, és nem S35.

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem is dühöngőbe való igazán csak...
    • Írta: bobitusz
    • 1 órája 41 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.