Igen tudom hogy egy lövésért nem kékülsz

Vagyis nem minden esetben mert ha aznap már van a rovásodon egy két csapattárs lövés akkor bekékülhetsz első lövésre is és igen itt az arty a probléma.
Ha arty lő csapattársat nem mérlegelnék azonnal tiltanám mert akárhogy nézzük az biztosan szándékos vagy sportszerűtlen. Eleve tisztában van az artyzó játékos azzal hogy mekkora szórása lehet vagy milyen a splash sebzése tehát nem baszok lda ahol csapattárs is áll.
Volt erre is példa hogy T 54 mod1-el voltam tier 10-ben és két E 100-al rámentünk egy T32 T110E5 párosra úgye ők nem velem foglalkoztak én a hátukba áltam, először kiszedtük a T110E5-öt majd jött a T32 már csak 200 körüli hp volt rajta erre az abnormális buzeráns klikker csapattárs bevágott egyet közénk....csak én sebződted emiatt 700at
Ez normális?
Az ilyet nem mérlegelném basznám ki egyből
Mert valószínű hogy 2 db E 100 pkusz egy T 54 mod nem fog megölni egy 200 hp-s T 32-t
Szóval szerintem itt nincs is miről beszélni
Ez a tiltás rendszer hogy jelengesd fel úgy faszság ahogy van nem fogja feljelenteni a kutya se mert tesz rá magasról hogy beléd lőtt egy csapattárs ez csak nevében csapattjáték egyébként köze nincs hozzá...
Mi mást tehetsz? Reportolod semmi nem történik
Elküldöd a wg-nek a replayt aki sajnálkozik hogy megérti de hát mit tegyen erre van egy automatizált rendszer ha az nem tiltja akkor utólag ők nem tudnak vele mit csinálni.
Szóval ja...van a játéknak is hibája nem is kevés most ugye a fizikába van pár bug hogy full hp-ról meghalsz vagy épp az mm balanszolás vagy az fps problémák és úgye amin mindenki lovagol a tiltott modok amiről még egy lista sincs de a legnagyobb hibával nem tud mit kezdeni a wg sem és ez a sok retardált agyhalott játékos. Nem követhet minden csatát hogy ez egy szarházi kitiltom vagy egyebek.Csak az más kérdés hogy replay után díjazhatná az ilyen gyökereket.
Olyan is volt bázisnál induláskor leállt egy mókamester azzal szórakozni hogy nem akart elengedni én ideges lettem olyan két perc után elkezdtem lőni és kitiltottak. Elküldtem a replayt együttérző volt a support-os megnézte a replayt megérti a problémát elhiszi hogy idegesítő de nem tud ellene mit tenni.
Ezen lehetne változtatni de az is igaz hogy akkor beküldenének annyi replayt minden hülyeség miatt hogy nem győznék kezelni a jegyeket.