Köszönöm a tippeket mindenkinek! Igen az OI-ra én is gondoltam már.A medes küldiket megcsináltam az utolsó kivételével mindet a VK.30.01P vel 
Viszont az utolsó nagyon nem akar összejönni ( Öljek meg 2db legalább 1 szinttel magasabb páncélvadászt),miután elindítottam 10szer egymás top tier voltam O.O 
Ismerős, én is hasonló "betegségben" szenvedek, a MT-15-öt nem akarja megadni (azon kívül LT,TD-15 van hátra a T55A-ig). Sokat gondolkodtam, h melyik tenk kéne hozzá, és rájöttem, hogy minél nagyobb a tier, annál könnyebb (ha valaki tier 7-ben sebez 3k-t, túléli, kilő 2 7-est és megnyeri, megtapsolom, biztos van ilyen de azért na), szóval el kell szenvednem magam a T-54-ig

És még csak most lett meg a LaTaTaBa

Ráadásul 3 hónapja a light 15-öt próbálom, eddig kb 300-350 csatámba került 13 57, Type 62&64, Ru , T37, és 12T-vel, persze hogy nem adta be egyikkel sem

Mondjuk július közepe felé annyira rágörcsöltem, hogy miután felqrtam magam, letisztítottam az ablakokat, idegemben (Az utolsó csepp a pohárban az volt,hogy Ru-val 3x egymás után Himmelsdorfot kaptam, rögtön ezután átváltok KV-5-re, amivel zsinórban 5(!) csata erejéig élvezhettem Malin-Prokhorovka adta ,,előnyöket").
Mondjuk ez marhára ideillő volt, kb mindenhova menne, csak ide nem

Na mind1, hogy vmi prémium is legyen benne, nemrég összejött az 5k+ dmg KV-5-el
Battlefield 2D style