Megvettem a Scorpion G-t mivel nem szeretek/tudok torony nélküli td-el játszani, hogy 1-2 küldit megcsináljak(csajok miatt).
Felszerelés - periszkóp, töltés gyorsitó, álcaháló (nem mondom, hogy igy jó, de jelenleg ezzel próbálkozom). Skill - paralámpa és álca (most van 83%-on).
Ami rögtön feltünt, hogy a fegyver olyan Wg-re sikeredett, papiron jól mutat aztán majd lesz valahogy. Néhe bármit eltalász/átütsz, neha meg semmi, de az tuti, ha nincs teljesen beszükülve nincs is értelme ellőni magad. Lassan fordul a test és a torony is és kb 40-el száguld homokon/füvön.
2-3 csatánként ellövik a rádióst vagy a sofört, de löszerrekeszt vagy torny eddig még nem sérült. Álca? enegem állandóan meglátnak még light-al is szóval nem nyilatkoznék . (nem vagyok a türelmes fajta)
Az mm rendben volt idáig (bár nem lehet 12 csatából nagy következtetéseket levonni), minden tier megvolt kb ugyan annyiszor.
Megéri megvenni? K..... drága.
Dönsd el Te.
Ezt alakitottam 12 csata alatt (van benne egy 13-75 csata, ahol nem csináltam semmi ). Ahoz képest, hogy nem igazán koncentráltam úgy gondolom rendbe van.
Battlefield 2D style