Ráadásul 0 azaz nulla toronypáncéllal....hmm biztos jó gép lehet nagyon szeretheti a HEAT lövedéket ;´
a HEAT-tel csak óvatosan...Elvileg a Grille 15 is papír, és mégis jól bírja a HEAT és R.RO lövedékeket, mindenesetre az IS7 repesze kevesebbet sebez bele mint a sima
Én T 34-et ajánlanám ( tudom ez már megvan) tornyozni gyakorlatilag bárhol tudsz jó pen nagy alfa stabilan ezzel lehet a legjobban keresni.
A T 54 Prot a másik ami szerintem megéri az árát a harmadik a fekete kutyus a többinél viszonylag nagyobb kompromisszumokat kell kötni.
Háhh. pontosan ugyan ezek a verdák vanank meg nekem is, hasonló véleménnyel.
*meg egy Cromwell B
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: viktorianusok
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja#204883Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
Kedvcsinálónak! Elsö menet, bár a Grille 15 legénységének egy részével.
Agilis alváz, lézerágyúval megfejelve. Aztán majd meglátjuk mi lesz 10-15 csata múlva.
Üdv! Rhm-ből át lehet ültetni a mestereket büntetlenül?
Nem! Ebbe tudod átültetni más német TD legénységét büntetlenül, és így tudod a legénységet is fejleszteni, mivel a legénységi fejlesztési szorzó ha jól tudom 1,5-szerese mint a sima tanké.
Khm.. Az RHM-Borsig legénységét -> RHM-Skorpion-ba igen. De legyen egy csavar, nem ua. a legénység.
Ami meglep, hogy ennyi pénzért nem jön 100 %-os legénység.
Minek bele 100%-os legénység, amikor a többi német TD legénységét fogod benne húzni? Tök felesleges.
Ha mondjuk olyan legénységet adnának mint a Cromwell/Rudy/Is-2-be adtak az persze más kérdés lenne.
A nullás toronypáncél miatt is igazi orvgyilkos lesz ahogy látom. Bízom benne, hogy nem lesz annyira OP mint a Grille.
Ha visszagondolsz arra, hogy korábban a prém tankok milyen csomagban voltak megvásárolhatóak, akkor emlékezhetsz, hogy több tankhoz is adtak 100% legénységet. Ez az eddigi legdrágább csomag, amit én láttam, és emiatt volt hiányérzetem. Tegyük hozzá, hogy nem én vagyok a célközönség, mert nincs szándékomban ennyi pénzért megvenni.
A svéd prémium tanknál, de a korábbi cseh és japán tankoknál is többen azért vették meg a 6-os prémet, hogy legénységet fejlesszenek, mire kijön az új ág. Bár a német tankok elég népszerűek, előfordulhat, hogy valaki úgy veszi meg ezt a tankot, hogy még nincsen hozzá passzoló legénysége, és csak most kezdi valamelyik német TD ágat. Nekik segítség lenne.
Hangsúlyozom a 40 ezer Forintos ár miatt szerintem nem túlzott elvárás!
Ami meglep, hogy ennyi pénzért nem jön 100 %-os legénység.
Minek bele 100%-os legénység, amikor a többi német TD legénységét fogod benne húzni? Tök felesleges.
Ha mondjuk olyan legénységet adnának mint a Cromwell/Rudy/Is-2-be adtak az persze más kérdés lenne.
A nullás toronypáncél miatt is igazi orvgyilkos lesz ahogy látom. Bízom benne, hogy nem lesz annyira OP mint a Grille.
Ha visszagondolsz arra, hogy korábban a prém tankok milyen csomagban voltak megvásárolhatóak, akkor emlékezhetsz, hogy több tankhoz is adtak 100% legénységet. Ez az eddigi legdrágább csomag, amit én láttam, és emiatt volt hiányérzetem. Tegyük hozzá, hogy nem én vagyok a célközönség, mert nincs szándékomban ennyi pénzért megvenni.
A svéd prémium tanknál, de a korábbi cseh és japán tankoknál is többen azért vették meg a 6-os prémet, hogy legénységet fejlesszenek, mire kijön az új ág. Bár a német tankok elég népszerűek, előfordulhat, hogy valaki úgy veszi meg ezt a tankot, hogy még nincsen hozzá passzoló legénysége, és csak most kezdi valamelyik német TD ágat. Nekik segítség lenne.
Hangsúlyozom a 40 ezer Forintos ár miatt szerintem nem túlzott elvárás!
Hát egy full alap százas legénységgel ne szaladgáljon már nyolcas tankkal... vagy ha mégis, akkor .... nem egyszerűen ne.
Battlefield 2D style