Jelenleg 208 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Csata elemzés

3 éve 8 hónapja #304539 Írta: AssistKing
Megválaszolva: AssistKing

Megnéztem most már ezt a förmedvényt, amit felraktál, mert kíváncsivá tettél már.

Még mielőtt kitérnék erre a meccsre szeretném megjegyezni, hogy amúgy nem igazán értem mi értelme annak, hogy 20.000+ random mellett, 700 wn8al, és 800-900 körüli recenttel te kiragadsz egyetlen meccset, én nagy öntudattal mutogatsz magadon kívül mindenkire, miközben ez egy a sok közül. A csatáidra abszolút nem vagy kihatással, gyakorlatilag sohasem vagy tényező, 20k mecccses pályafutásod alatt nincs tank, amivel egy értelmezhető teljesítményed lenne
Maus: 775 dpg, e3: 1000 dpg, E75 450 !! dpg
Külön érdekes, hogy vannak olyan ágaid, ahol tier8ban többet lősz mint tier9ben. 

Neked arra lenne szükséged, hogy utána nézz az alapvető játékmechanikáknak, ami kb 10 perc. Nehéz felfogás esetén 15. 
Néha belenézz streamekbe, hogy legalább az alap pozíciókat megtanuld.
Aztán szépen visszahúzzál tier5be, és szépen elkezdj megtanulni játszani. Tier8ban 600at lősz emillel, ez kb tier5ben lenne egy átlagnál picivel jobb sebzés. 

Jelenlegleg teljesen jogtalanul vársz te bármit is el a játétól, mivel minősíthetetlen szar játékos vagy, nem vagy tényező a meccsekben. 

Ez a csata...
Minek maradsz a bázison? Ha már ott maradsz miért nem állsz be hull downba? Lényegében akármerre körbenézel ennél jobb pozíciók vannak. Tó körül ott a hull down, vagy a bázis mögötti házban. 
Mi ez a célzás amit csinálsz? Parkinson kóros vagy? Össze vissza húzogatod az egeret. Kíváncsi lennék egy városi mapon mit művelsz le egy ilyen egérkezeléssel, mondjuk egy sarokharcnál. 
Kajakra nem tudod 20k meccs után, hogy táras tankot a C betűvel újra tudsz tölteni? 
Mi ez a sok HE? Miért nincs pótkaja? Miért nincs eü csomag? 

Köszi, hogy ilyen kedvesen felvilágosítottál, illetve rákérdeztél pár dologra.
Igyekszem felelni.

Azért talán voltam párszor tényező közeli helyzetben is, különben lehet nem szeretnék játszani...

A kiragadott tankok neked valószínűleg a kedvenceid.
A maussal 40, az e75-el 39 csatát mentem csak, mert nem jöttek be, csalódás mindkettő.
Az e3-mal meg 80-at, nem olyan régóta van meg, vele még fogok menni, bár ahogy olvastam róla, ott keményebbnek mondták.
Ahol többet lövök, az nyilván azt jelenti, ott jobban szeretem az adott tankot.
A wn8 különösebben nem érdekel, se a tier 5.

Az emillel, mint láthattad volna, 19 csatát mentem csak, a videóban, meg csupán alig néhányat, hiszen pár órája volt csak meg.
Ezt nem árt figyelembe venni.

Fentebb leírtam, mi motivált a bázisnál maradásnál.

Táras tankom kettő van, az egyik épp eladva.
Nem szoktam velük nagyon játszani, bizony nem ugrott be a c betű, de egyébként már megnéztem.

A he az jó ha van.
Az oi-n, amivel majdnem kis híján 3900 csatát mentem, csak azzal lövök.
Pótkaja is jól jön, gyűjtögetem a kávéval, szerszámkészlettel, stb. egyetemben, van vagy 4 millió kreditért, abból veszek majd valamit, talán a 2. emilt és a krant, gondoltam beletanulok a tártöltős svéd érzésbe

Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!

"A kiragadott tankok neked valószínűleg a kedvenceid.
A maussal 40, az e75-el 39 csatát mentem csak, mert nem jöttek be, csalódás mindkettő."

Azért ezeket néztem, mert statot általában high tierben szokás "elemezni", sokat nem számít, hogy a játék történetének egyik legbalanszolatlanabb tech tree tankjával mennyi csatád volt tier6ban. Na nem mintha azzal az immortal baszógéppel a nem egészen 52% wr olyan hű de jó lenne, ellenben igen beszédes, hogy a saját tierjéhez képest a játék legpáncélozottabb + mindig sebez tankjával játszottad a legtöbbet. 

"Az e3-mal meg 80-at, nem olyan régóta van meg, vele még fogok menni, bár ahogy olvastam róla, ott keményebbnek mondták."
80 csata alatt ha bot vagy egy tankkal, akkor az is leszel vele. Magát a játékstílust konkréltan megtanultad már egy tierrel lejjebb.

"A wn8 különösebben nem érdekel, se a tier 5."  
Ja hogy őnagysága bagó ott tart, hogy ő nem aljasodik le holmi tier 5 magasságba? 

"Az emillel, mint láthattad volna, 19 csatát mentem csak, a videóban, meg csupán alig néhányat, hiszen pár órája volt csak meg.
Ezt nem árt figyelembe venni."
Az Emilről van szó. Mégis miről kéne beszélgetnünk? Azt O-i-ról?

"A he az jó ha van.
Az oi-n, amivel majdnem kis híján 3900 csatát mentem, csak azzal lövök."
Te most szopatsz? HE-t lősz egy troll gunos tankkal, ezért betöltöd a nem troll gunosokba is??? Mi van? Te most trollkodsz vagy ez komoly amiket írsz? Most már tényleg nem tudom eldönteni. HE nerf óta lényegében felesleges egy Emil karakterisztikájú tankba

Kicsit nehéz úgy konstruktívan beszélgetni amúgy, hogy  kb minden lepörög rólad. Le lett írva feketén fehéren, hogy szar játékos vagy, meg kell tanulnod játszani, pont.  Nehéz úgy erről beszélni, ha erre valami random oda nem illő bullshit a válaszod, gondolok itt pl az O-I-ra.

Süt minden mondatodról, hogy azt sem tudod milyen rendezvényen vagy.Dunning–Kruger-hatásurl=https://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=Dunning%E2%80%93Kruger-hat%C3%A1s&action=edit&section=0&editintro=MediaWiki:Editintro-section-0]bevezető szerkesztése[/url
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshezDunning–Kruger-hatás az a jelenség, amikor minél kevesebbet tud valaki egy adott dologról, annál inkább hajlamos túlbecsülni a saját tudását.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri, System

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

3 éve 8 hónapja - 3 éve 8 hónapja #304544 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina
Mikor random összefutsz vele, és az első szava top tier nehézzel, "megint egy újabb vereség"  

(a kép 2021. 11. 09.-ei, akkoriban zárolták a dühöngőt miatta, de bíztam benne, hogy egyszer majd előkerül :-) )
Mellékletek:

3 éve 8 hónapja #304546 Írta: Janimperator
Megválaszolva: Janimperator
Kedves Forumtarsak!Kerlek benneteket, ne vesztegessunk tobb szot erre a temara, senkinek nincs benne orome, senkinek nincs belole haszna, felesleges idopocsekolas.

3 éve 8 hónapja #304550 Írta: máté.nyitrai
Megválaszolva: máté.nyitrai
Üdv mindenkinek! Annyit szeretnék kérdezni hogy egy elemzés hogy működik? Milyen videót jobb felrakni? Pl.: egy szerencsésebb mecset amin az ember villoghat vagy egy rosszat ahol hamar a garázsba megy a tank? Miket próbáljak bemutatni hogy jól lehessen elemezni a videót?

3 éve 8 hónapja #304557 Írta: pannoniacaptain
Megválaszolva: pannoniacaptain

Tehát lehet nem vagyok annyira nagyon rossz 

De az vagy :( És az a szomorú, hogy ez ellen semmit nem teszel, csak sírsz...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri, System

3 éve 8 hónapja #304559 Írta: Slandyke
Megválaszolva: Slandyke

valaki meg máshol, máshogy érezze jól magát?

Csak érezd jól magad! Játszol, ahol és amivel jólesik. Lehet mások már említették, de tegyél be javítót és elsősegély csomagot is (valamelyik hiányzott.. megint)! Nehéztankkal ne egy fanszőrnyi bokorban próbálj "elrejtőzni" a puszta közepén! Az épületek közelében vagy a tó mellett hulldown-ban eredményesebb lehettél volna, vagy csak tovább maradsz játékban. Ha a többiek (szerinted) botorságot csinálnak, akkor néha érdemesebb velük tartanai, vagy ha hős akarsz lenni, akkor törekedj mindig +1 lövésre, hogy legalább a saját eredményed picit jobb legyen! Az emil egyébként tipikusan a dombtetőre való ezen a pályán.. Jah! és a svéd nehézbe nem igazán jó a repesz. szerintem.. Meg kell érteni, hogy a randomban mindenki a saját véennyócának kovácsa! Egyszer ilyen csapatot kapsz, máskor olyat. A saját pozíciódra, eredményedre ügyelj! Természetesen az eseményeknek megfelelően. BUÉK!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Bulcsu, bagó.bagó, System

3 éve 8 hónapja #304560 Írta: pannoniacaptain

Én megbékéltem a játékkal, elfogadtam olyannak amilyen, elvagyok.

Ha ez igaz lenne, akkor nem járnál fel ide állandóan, hogy mennyire szar ez a játék, mert "nem enged nyerni"
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, harakiri, System

3 éve 8 hónapja #304564 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina

Humor ide vagy oda, azért csak sikerült "még nekem is" elkapnom legalább 10x az alig fellelhető egeret.

Lol. Egy egérfogó medálra ver a víz?! Az azért már karrier, valljuk be.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bagó.bagó

3 éve 8 hónapja #304605 Írta: máté.nyitrai
vegyél egy kis rákcsát és figyelmesen nézd végig. Eböl megtanulod a páncél és az átütés lényegét.

3 éve 8 hónapja #304606 Írta: máté.nyitrai

Üdv!

Kérnék egy elemzést!
Mit kellett volna tennem itt?

Hali! 
A páncél vadász többnyire  támogató funkciót lát el. Próbálj hátul (hátrébb) maradni de úgy hogy tud támogatni a társaid és jól bellás nagy területeket.

Az első hibád a fedezék mellőzése. Hiába a jó páncél a haslemezt vagy a kupolát be fogják lőni. Olyan pozíciót  válasz ahol gyorsan vissza tudsz húzódni.
Második hiba megpróbáltál beállni egy parányi bokor mögé.  Az egész tankot el kell takarnia a növényzetnek. De ha még a bokor is elég nagy lett volna akkor is túl közel volt az átkelő hely ahol az ellenség szinte biztos hogy megjelenik. Egy ekkora tanknak borzalmas az álcája így könnyen felfedeznek kis távolságról. 
A harmadik hiba rátámadtál 2 olyan tankra amik tisztán rád látnak. Ezalatt folyamatosan mutattad a gyenge pontokat amit be is lőttek.  Nem mozogtál takarásba hanem a tiszta ösvényen maradtál. Ha Már be üt a baj lövés után meny fedezékbe. Folyamatosan egy kis dobra hajtva megemelted a tank elejét így még könnyebben belőtték a haslemezt.

3 éve 8 hónapja #304609 Írta: máté.nyitrai

Köszi, azért próbáltam támadni, mert scheff vagy elit valamelyik videójában megmutatta, hogy ezzel a tankkal azt is lehet.
Amit lehet jupiternek...

Nyugodtan lehet vele támadni is csak fedezékből -fedezékbe. Gondold át hol tud a tank legjobban érvényesülni.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bagó.bagó

3 éve 8 hónapja #304617 Írta: AssistKing

Megszereztem a krant.
Szeretném elsajátítani a kezelését.
Ez a nagy, dombos föld, mondják, ideális neki.
Próbáltam úgy tenni, ahogy már láttam másoktól.
Az eleje sikerült is nagyjából, utána viszont katasztrófa lett...
Azért vonultam vissza, mert keményebbnek bizonyult a centurio közepes tank, a kran nehéztanknál, vissza akartam állni a kezdeti pozíciómra.

Mit kéne máshogy tennem?

Nem lehet érdemben mit hozzáfűzni ezekhez a missplay-es replayekhez. 
A játék legjobb tech tree tankjával nem tudsz WestFielden !! egy erős hull down helyet felvenni. Az egész leosztás olyan, hogy az ellenfél Kranvagn-en kívül mindenkit le kéne csak hull downból farmolnod. 
A helyezkedéseden, a mozgásodon, a célzásodon mind látszik, hogy nulla helyzetfelismerésed van a játékban. Te magad sem tudod, hogy a következő mozdulatod mi lesz. 

Célzásod katasztrófa. Félve merem megkérdezni, azért a pen indikátor be van kapcsolva? Csak mert a Centuriont lényegében válogatott szar helyeken lőtted meg, lényegében a leghülyébb helyeken, a legerősebb szögekben. Mondjuk az sem szar, hogy westfielden leiskolázza a Kranvagn-t egy AX 

Mi a fasznak kell HE egy táras tankba? Múltkor már ezt is leírtuk neked. Ellenben a HEAT használatot a vallásod tiltja? Mondjuk az is mókás, hogy tier10es tankban még EÜ csomag sincs. Na meg vicces, hogy cipeled a HE-t de a kb nulla hp-s AX-re sem töltöd át. 

Nem lehet ezekre a csatákra érdemben válaszolni. Ha még arra is baszol rá, hogy legalább egy optimális felszereléssel menj be a csatába akkor mit vársz? 
Tier10 neked brutálisan nehéz még, és kész. 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, RedFox69, Slandyke, harakiri, bagó.bagó

3 éve 8 hónapja #304633 Írta: Kriminalis
Megválaszolva: Kriminalis
Tegyél fel olyan replayeket is, amiben csinálsz valamit, vagy legalábbis pozíciót veszel fel legalább.. 

Ahogy írták már előttem most is meg múltkor is, ezekhez a lényegében benullázós körökhöz ahol azt sem tudod milyen rendezvényen vagy, nem igen lehet mit hoozzáfűzni. 

Nehéz egy csatát úgy elemezni, hogy abban semmit nem csinálsz, csak egy random pontot nézegetsz véletlenül sem hull downban, rángatod az egeret mint egy idegbeteg, és nincs egy értelmezhető mozdulatod a meccsben. 

Csata elemzésnek arról kéne szólnia, hogy mondjuk van egy köröd, ahol normálisan nyomod, aztán lesz egy szituáció amit nem tudod hogy kellett volna megoldani. Vagy pl egy csata legvégéről szóló carry-ről lehetne beszélgetni. 
De ahhoz hogy felteszed a nullázós replayeket ahol a tankjaiddal egy normális pozíciót sem vagy képes felvenni, ahhoz nem tudom milyen tanácsokat vársz. 
Ráadásul 20k csata után tier10-ben ott tartasz hogy a tankodat fel sem vagy képes még csak minimálisan sem szerelni (mai metában mondjuk már alap a pótkaja + lila cuccok t10-ben na mindegy)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, harakiri, bagó.bagó

3 éve 8 hónapja #304637 Írta: AssistKing

Megszereztem a krant.
Szeretném elsajátítani a kezelését.
Ez a nagy, dombos föld, mondják, ideális neki.
Próbáltam úgy tenni, ahogy már láttam másoktól.
Az eleje sikerült is nagyjából, utána viszont katasztrófa lett...
Azért vonultam vissza, mert keményebbnek bizonyult a centurio közepes tank, a kran nehéztanknál, vissza akartam állni a kezdeti pozíciómra.

Mit kéne máshogy tennem?

Nem lehet érdemben mit hozzáfűzni ezekhez a missplay-es replayekhez. 
A játék legjobb tech tree tankjával nem tudsz WestFielden !! egy erős hull down helyet felvenni. Az egész leosztás olyan, hogy az ellenfél Kranvagn-en kívül mindenkit le kéne csak hull downból farmolnod. 
A helyezkedéseden, a mozgásodon, a célzásodon mind látszik, hogy nulla helyzetfelismerésed van a játékban. Te magad sem tudod, hogy a következő mozdulatod mi lesz. 

Célzásod katasztrófa. Félve merem megkérdezni, azért a pen indikátor be van kapcsolva? Csak mert a Centuriont lényegében válogatott szar helyeken lőtted meg, lényegében a leghülyébb helyeken, a legerősebb szögekben. Mondjuk az sem szar, hogy westfielden leiskolázza a Kranvagn-t egy AX 

Mi a fasznak kell HE egy táras tankba? Múltkor már ezt is leírtuk neked. Ellenben a HEAT használatot a vallásod tiltja? Mondjuk az is mókás, hogy tier10es tankban még EÜ csomag sincs. Na meg vicces, hogy cipeled a HE-t de a kb nulla hp-s AX-re sem töltöd át. 

Nem lehet ezekre a csatákra érdemben válaszolni. Ha még arra is baszol rá, hogy legalább egy optimális felszereléssel menj be a csatába akkor mit vársz? 
Tier10 neked brutálisan nehéz még, és kész. 

Köszönöm szépen az elemzésed!
Sajnos nem tudom mi az a "pen indicatorÍ".
Ha jól értem azt mondod, hogy a drága lőszerrel a centurió leszedhető lett volna?

A "pen indikátor" egy bekapcsolható dolog, a célzás beállításoknál. 
Bekapcsolás után piros/narancs/zöld színben fogja mutatni a becélzott felületet. Ez segít abban, hogy be tudod e lőni. Persze nem jelent fix sebzést, vagy fix pattanót, inkább iránymutatónak jó. 

Drágább lőszer.. nem a centurionról van itt most csak szó. Úgy általában felfoghatatlan hogy mehetsz be tier10be gold ammo nélkül. És nem nem arról szól, hogy szerinted mennyire fair a használata. Ha nem használod, akkor hátrányban vagy. 

Pont most játszottam amúgy az Emil 2-vel szintén Westfielden ugyanarról az oldalról egy csatát, nézz rá. Lövések 90%-a alap lőszerrel is bement volna. 
Valami ilyesmi a játék egy tornyos, táras tankkal. Nyilván itt a leosztás szerencsés volt, de MM-től függetlenül ezen a pályán kb csak ezt tudod csinálni egy táras hull down takkal. A Krannnal is ezt kell. 
A tankon nálam szellőzés + turbo + vstab van
Visszajátszás
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Laccvacc, PZoli, Slandyke, harakiri, bagó.bagó

3 éve 8 hónapja #304661 Írta: pannoniacaptain

Itt talán nem szükséges a drágára költeni.
Legalábbis azt hiszem.
???
Bírom ezt a tankot.

Megnéztem a csatát. Mi a búbánatos f@szért nem használod azt a nyomorult elsősegély készletet?

Volt 2 kövésed, mert kétszer megállt veled szemben az ellenfél. Ezután szétlövetted magad. Páncél döntés, átmozgás 0. Ha nem azt várod, hogy mikor jön ki eléd valaki, hanem úgy mozogsz, hogy te legyél jó helyen ne pedig az ellenfél rossz helyen, akkor sokkal többet tudsz lőni. Ha riszálod a tankot és döntöd a pácél (nem pedig oldalra fordulsz, hogy még könnyebben belőjenek) akkor is többet tudsz majd lőni mert tovább maradsz életben. 

Nem kevesen segítettek neked nem keveset. Ha esetleg leírnád, mi az amit megfogadtál ezekből az jó lenne, mert én nem vettem észre semmi változást :(

Ha nem szereted az "aranylőszert", hogyhogy használtál most?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.