Megnéztem most már ezt a förmedvényt, amit felraktál, mert kíváncsivá tettél már.
Még mielőtt kitérnék erre a meccsre szeretném megjegyezni, hogy amúgy nem igazán értem mi értelme annak, hogy 20.000+ random mellett, 700 wn8al, és 800-900 körüli recenttel te kiragadsz egyetlen meccset, én nagy öntudattal mutogatsz magadon kívül mindenkire, miközben ez egy a sok közül. A csatáidra abszolút nem vagy kihatással, gyakorlatilag sohasem vagy tényező, 20k mecccses pályafutásod alatt nincs tank, amivel egy értelmezhető teljesítményed lenne
Maus: 775 dpg, e3: 1000 dpg, E75 450 !! dpg
Külön érdekes, hogy vannak olyan ágaid, ahol tier8ban többet lősz mint tier9ben.
Neked arra lenne szükséged, hogy utána nézz az alapvető játékmechanikáknak, ami kb 10 perc. Nehéz felfogás esetén 15.
Néha belenézz streamekbe, hogy legalább az alap pozíciókat megtanuld.
Aztán szépen visszahúzzál tier5be, és szépen elkezdj megtanulni játszani. Tier8ban 600at lősz emillel, ez kb tier5ben lenne egy átlagnál picivel jobb sebzés.
Jelenlegleg teljesen jogtalanul vársz te bármit is el a játétól, mivel minősíthetetlen szar játékos vagy, nem vagy tényező a meccsekben.
Ez a csata...
Minek maradsz a bázison? Ha már ott maradsz miért nem állsz be hull downba? Lényegében akármerre körbenézel ennél jobb pozíciók vannak. Tó körül ott a hull down, vagy a bázis mögötti házban.
Mi ez a célzás amit csinálsz? Parkinson kóros vagy? Össze vissza húzogatod az egeret. Kíváncsi lennék egy városi mapon mit művelsz le egy ilyen egérkezeléssel, mondjuk egy sarokharcnál.
Kajakra nem tudod 20k meccs után, hogy táras tankot a C betűvel újra tudsz tölteni?
Mi ez a sok HE? Miért nincs pótkaja? Miért nincs eü csomag?
Köszi, hogy ilyen kedvesen felvilágosítottál, illetve rákérdeztél pár dologra.
Igyekszem felelni.
Azért talán voltam párszor tényező közeli helyzetben is, különben lehet nem szeretnék játszani...
A kiragadott tankok neked valószínűleg a kedvenceid.
A maussal 40, az e75-el 39 csatát mentem csak, mert nem jöttek be, csalódás mindkettő.
Az e3-mal meg 80-at, nem olyan régóta van meg, vele még fogok menni, bár ahogy olvastam róla, ott keményebbnek mondták.
Ahol többet lövök, az nyilván azt jelenti, ott jobban szeretem az adott tankot.
A wn8 különösebben nem érdekel, se a tier 5.
Az emillel, mint láthattad volna, 19 csatát mentem csak, a videóban, meg csupán alig néhányat, hiszen pár órája volt csak meg.
Ezt nem árt figyelembe venni.
Fentebb leírtam, mi motivált a bázisnál maradásnál.
Táras tankom kettő van, az egyik épp eladva.
Nem szoktam velük nagyon játszani, bizony nem ugrott be a c betű, de egyébként már megnéztem.
A he az jó ha van.
Az oi-n, amivel majdnem kis híján 3900 csatát mentem, csak azzal lövök.
Pótkaja is jól jön, gyűjtögetem a kávéval, szerszámkészlettel, stb. egyetemben, van vagy 4 millió kreditért, abból veszek majd valamit, talán a 2. emilt és a krant, gondoltam beletanulok a tártöltős svéd érzésbe
Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!
"A kiragadott tankok neked valószínűleg a kedvenceid.
A maussal 40, az e75-el 39 csatát mentem csak, mert nem jöttek be, csalódás mindkettő."
Azért ezeket néztem, mert statot általában high tierben szokás "elemezni", sokat nem számít, hogy a játék történetének egyik legbalanszolatlanabb tech tree tankjával mennyi csatád volt tier6ban. Na nem mintha azzal az immortal baszógéppel a nem egészen 52% wr olyan hű de jó lenne, ellenben igen beszédes, hogy a saját tierjéhez képest a játék legpáncélozottabb + mindig sebez tankjával játszottad a legtöbbet.
"Az e3-mal meg 80-at, nem olyan régóta van meg, vele még fogok menni, bár ahogy olvastam róla, ott keményebbnek mondták."
80 csata alatt ha bot vagy egy tankkal, akkor az is leszel vele. Magát a játékstílust konkréltan megtanultad már egy tierrel lejjebb.
"A wn8 különösebben nem érdekel, se a tier 5."
Ja hogy őnagysága bagó ott tart, hogy ő nem aljasodik le holmi tier 5 magasságba?
"Az emillel, mint láthattad volna, 19 csatát mentem csak, a videóban, meg csupán alig néhányat, hiszen pár órája volt csak meg.
Ezt nem árt figyelembe venni."
Az Emilről van szó. Mégis miről kéne beszélgetnünk? Azt O-i-ról?
"A he az jó ha van.
Az oi-n, amivel majdnem kis híján 3900 csatát mentem, csak azzal lövök."
Te most szopatsz? HE-t lősz egy troll gunos tankkal, ezért betöltöd a nem troll gunosokba is??? Mi van? Te most trollkodsz vagy ez komoly amiket írsz? Most már tényleg nem tudom eldönteni. HE nerf óta lényegében felesleges egy Emil karakterisztikájú tankba
Kicsit nehéz úgy konstruktívan beszélgetni amúgy, hogy kb minden lepörög rólad. Le lett írva feketén fehéren, hogy szar játékos vagy, meg kell tanulnod játszani, pont. Nehéz úgy erről beszélni, ha erre valami random oda nem illő bullshit a válaszod, gondolok itt pl az O-I-ra.
Süt minden mondatodról, hogy azt sem tudod milyen rendezvényen vagy.Dunning–Kruger-hatás
url=https://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=Dunning%E2%80%93Kruger-hat%C3%A1s&action=edit§ion=0&editintro=MediaWiki:Editintro-section-0]bevezető szerkesztése[/url
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz
Ugrás a kereséshez
A
Dunning–Kruger-hatás az a jelenség, amikor minél kevesebbet tud valaki egy adott dologról, annál inkább hajlamos túlbecsülni a saját tudását.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...