Jelenleg 143 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 4 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 5 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 11 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 18 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

A játék furcsa dolgai:)

9 éve 1 hónapja #205203 Írta: Balfars
Megválaszolva: Balfars
Az elmúlt pár napban nálam random mód nem hajlandó működni az elsősegélykészlet. Ha csata elején kipróbálom kiírja, hogy nincs sérült gond nélkül. Ezzel szemben ha van akkor nem hajlandó felhozni a legördülő menüt. De ha átteszem az egér egyik gombjáról billentyűzetre akkor meg igen. Valaki találkozott már ilyesmivel?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #205216 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Nyári szünet + hétvége: halálos combo. Amikor belédlő a csapattárs, az már teljesen normális és megszokott dolog. De amikor a maradék 600 hp-dtól egy másik "csapattárs" (naná, hogy egy nagyalfás E4) 5 sec múlval megszabadít, az már gyanús. Tegyük hozzá, hogy szakaszban tolja a két hülyegyerek, és van pofája a teamkillernek beírni, hogy sorry lag, amikor láttam, hogy célirányosan rámfordult és lőtt, ellenség már a közelben sem volt. Szokásos csata végi 15:3-as rush, amikor mindenki lohol az utolsó koncért, és ha már lecsúsznak róla, valakibe muszáj ellőni azt a nyamvadt lövedéket. Az E4 konkrétan kevesebbet sebzett egész csata alatt az ellenségbe, mint belém. Grat. Legalább kaptam 22k creditet kárpótlásként :P
Az alábbi kép csupán illusztráció, a neten találtam, de teljesen passzol ide:
Mellékletek:

9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #205297 Írta: Celebúr
...és egy újabb gyöngyszem, csata végén beindult a click-machine, és csak nyomta, nyomta, majd beírta, hogy toptier noobs, mármint hogy én. Itt a csata eredménye, ebből látszik, tényleg noob vagyok. De a legjobb, hogy megint rákot kívánnak nekem, szerintem anélkül, hogy tisztában lennének azzal, mi is ez valójában. Nincs sok ellenségem szerencsére, de egyiknek se kívánnék ilyet sohasem. Hülyegyerek meg lelopott 3 killt és erre verte a nyálát. Aztán meg letilt, nehogy válaszolni tudjak. Korrekt. Semmi baj, visszakapja ő ezt még az élettől, csak az a kérdés, hogy ilyen gyerekekből szerintetek milyen felnőttek lesznek majd? Úgyértem, ha egy egyszerű játékban ilyen tetvek, akkor az életben...ha meg felnőtt, akkor külön elismerést érdemel. Csak azért nem tiltom le a csetet, mert sokszor azért hasznos tud lenni, és néha tényleg arra használják a játékosok, amire való. Csak azt nem értem, hogy mi a jóistenért engedi WG használni a csetet a kilőtt játékosoknak? 99%-ban gyalázkodás, anyázás, noobozás, pozíció-beköpés az eredménye. Nem hiszem, hogy ez csak engem zavar. Annyi hasznos funkciót be tudnak építeni a játékba, ez olyan nehezen kivitelezhető lenne?
Mellékletek:

9 éve 1 hónapja #205496 Írta: pepe0419
Megválaszolva: pepe0419
Tegnap egész furcsán ment a szerver. Délután semmi gond, majd estefele eltűnt a visszaszámlálás és azt vettem észre, hogy az visszaszámláló nem 15/10 percről indul, hanem volt úgy, hogy 7:25, aztán 5:20 és volt olyan is, hogy csak 18mp volt a csata ideje, szépen vissza is számolt, sőt, csipogott is 2 percnél, de a csata ment tovább 0:00 idő mellett is. Meg is kellett párszor kérdeznem, hogy mennyi időm van még, mikor a egyedül/kevesen maradtunk a végjátékban, mert fogalmam sem volt róla.

A laggok miatt is vicces volt, ahogy pörgött a lánckerék (gondolom ez kliensoldal), de nem mozdultam, aztán egyszer csak kilőtt a tank és elcsaptam az előttem állót :) Vagy csak egyszerűen csúszott a tank, de már nem forogtak a kerekek. Azt hiszem, túlterhelt a szerver...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr

9 éve 1 hónapja #205503 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Nekem is dettó ugyanez. Eddig még csak rosszpenz videójában láttam, de visszaszámolás nincs, az első fél percben csak ugrálok és a végén is ki tudja mennyi idő van a játékból. :sick:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr

9 éve 1 hónapja #206071 Írta: goodnoob1111
Megválaszolva: goodnoob1111
Érdekességként!

Megvettem AZ M53/55 arty-t az első 30 csata 66% winrate-nem normál- de azóta 20-18 vesztes.
, ami azt jelenti, hogy már 48% körüli, de nem is ez zavar, hanem hogy 10 lövésből kb 1 talál. A célzó szerint full, és mérföldekkel mellé. Feltuningolt személyzettel, colával 132% , és vesztés szinte találat nélkül. Valamitbbiztos rosszul csinálok?4

9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #206073 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black

Érdekességként!

Megvettem AZ M53/55 arty-t az első 30 csata 66% winrate-nem normál- de azóta 20-18 vesztes.
, ami azt jelenti, hogy már 48% körüli, de nem is ez zavar, hanem hogy 10 lövésből kb 1 talál. A célzó szerint full, és mérföldekkel mellé. Feltuningolt személyzettel, colával 132% , és vesztés szinte találat nélkül. Valamitbbiztos rosszul csinálok?4

A legRNGfüggőbb játékosztállyal játszol. 0.74-es pontosság 100 méteren teljesen feltuningolva, az nem egy Obj140 álló helyzetből, beszűkült célkereszttel egy szintén álló Ru251 oldalára 50 méterről eset.

9 éve 1 hónapja #206094 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
Ráadásul az M53/55-nél az alap ágyú alap löszere csak pontos találatnál sebez, nagyon kicsi a robbanási sugara a szintjéhez képest. Ha ehhez még kapsz egy szériát azokból a pályákból, ahol sok a fedezék, akkor tényleg tehetetlen vagy.

9 éve 4 hete #206344 Írta: Celebúr
A hülye ruszkik nem ismerik a matekot? Foglalásnál a 100% az legyen már 100% és ne lehessen megszakítani azt a 100% elérése utáni másodpercben! Hihetetlen!

9 éve 4 hete #206347 Írta: Koteal
Megválaszolva: Koteal

A hülye ruszkik nem ismerik a matekot? Foglalásnál a 100% az legyen már 100% és ne lehessen megszakítani azt a 100% elérése utáni másodpercben! Hihetetlen!

Az nem direkt van? Úgy értem ha valakit kilőnek pár másodperccel a 100% elérése után akkor van lehetőség megszakítani? De lehet hülyeséget írtam.

9 éve 4 hete #206349 Írta: Celebúr

Az nem direkt van? Úgy értem ha valakit kilőnek pár másodperccel a 100% elérése után akkor van lehetőség megszakítani? De lehet hülyeséget írtam.

Pontosan! De miért van direkt? A 100% az miért csak 99 a shitg...elnézést, wargaming szerint?

9 éve 4 hete #206350 Írta: Koteal
Megválaszolva: Koteal

Pontosan! De miért van direkt? A 100% az miért csak 99 a shitg...elnézést, wargaming szerint?

Mér van az hogy az acélpontos Panther II -vel szart se találsz el, de a KV-2 full sebességgel, toronyforgatással oneshot-ol bármit? Miért kék az ég? Miért szeretik az oroszok a vodkát?

9 éve 4 hete - 9 éve 4 hete #206356 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Mér van az hogy az acélpontos Panther II -vel szart se találsz el, de a KV-2 full sebességgel, toronyforgatással oneshot-ol bármit? Miért kék az ég? Miért szeretik az oroszok a vodkát?

1.:Azért mee' a Panther áll , a föld meg forog, a KV-2 meg leköveti a bolygó mozgást.
2.: a németeknél beépítésre került a "Német precizitás" , a légköri viszonyok (oldalszél, stb.) A Nagytesónál ilyen nincs ugye. Lő 'oszt kész..
Az ég azért kék , mert Chuck Norris mellé ütött. Az oroszok meg azért szeretik a vodkát, mert úgy tanulták alkohollal fertőtlenített víz. :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

9 éve 3 hete #207399 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano
1. A tanklefagyós bugot kiszedhetnék végre. Ha meg szerverhiba, akkor meg cseréljék már le. Az előbb végignéztem, hogy egy amx12t kikészítette egy csapattársamat, és csak álltam és kattintgattam, és se mozdulni, se lőni nem tudtam. Aztán egyszerre csak megjavult. És ez nem nethiba volt. Olyanban volt már részem, de olyankor megáll minden és annyi. Itt viszont végignéztem a küzdelmet.

2. T49-cel Malinovkán beálltam a spotbokorba, spotoltam is, írogatta szépe, hogy támogatás a csapatnak, aztán a meccs végén az eredmény: 0 hozzájárulás...

3. Én lőttem a pályán a legtöbbet, de mégis az ellenfél kapta a nagy kalibert. Korábban azt mondták, hogy azért, mert csapattársat sebeztem. De most nem volt ilyen. Túl is éltem, bár tudom, ez nem feltétel. Vajon miért nem én kaptam?

9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #207401 Írta: Celebúr
Jamon Serrano:

1. Tanklefagyás nekem csak lag esetén van, de akkor nagyon.

2. A "támogatás a szövetségnek" vagy micsoda üzenetet sokkal gyakrabban kiírja minden tanknál, mint ahogy az a valóságban megtörténik. Volt, hogy Maussal loholtam a csorda után, és többször is kiírta nekem is. Dehogy támogattam én bármit is :lol:

3. Nagy kaliber: elég, ha belédütközik egy barom csata elején és 1 hp-t veszít emiatt, akkor már nem kaphatod meg. Ha nem volt ilyen, akkor kellene screenshot a csata végeredményéről, ha az se segít, replay.

Saját probléma: a 6. érzék újabban egyre gyakrabban csődöt mond, azaz nem villan a lámpa. Nem tudom miért, de elég bosszantó.

Saját probléma2: hiába van a szerveroldali célkereszt bekapcsolva, egyre többször fordul elő, hogy meglövök egy közeli ellenséges tankot, és semmi reakció. Úgyértem nem sebzem, nem critical, semmi, pedig látom, hogy eltaláltam.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem biztos, hogy a víz a hibás, ha a kacsa nem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 1 órája 23 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 23 órája 36 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.