4 éve 5 hónapja - 4 éve 5 hónapja#302110Írta: nojbi007
Megválaszolva: nojbi007
Sziasztok
valaki legyen kedves avasson be a játék mechanizmusába: hogy lehetséges az, hogy jgpz-vel HE lőszert használva critical hit 0 dmg-et lőttem egy kukáskocsiba, úgy, hogy a kritikus sebzés nem löveg volt...(kapott tőlem még1 lövést, szintén HE-vel amibe belehalt, kemény 58 sebzésért, szóval az a 2 kritikus sem biztos, hogy az első lövésből jött)ha nagyon szeretnétek a replayt is el tudom küldeni, meg is dícsértem benne a wg-t xD)
Sziasztok
valaki legyen kedves avasson be a játék mechanizmusába: hogy lehetséges az, hogy jgpz-vel HE lőszert használva critical hit 0 dmg-et lőttem egy kukáskocsiba, úgy, hogy a kritikus sebzés nem löveg volt...(kapott tőlem még1 lövést, szintén HE-vel amibe belehalt, kemény 58 sebzésért, szóval az a 2 kritikus sem biztos, hogy az első lövésből jött)ha nagyon szeretnétek a replayt is el tudom küldeni, meg is dícsértem benne a wg-t xD)
Szia, ha tippelnem kéne akkor nem találtad el elsőre, de a HE lőszernek robbanási sugara van amin belül kritikus sérülést adhat, a Jgpz E 100 HE lőszerének ráadásul 4,45 m robbanási sugara van (nagyobb mint egyes tier VI-os arty-knak). A második lövésed találat volt (ezért is jelez neked a leírás 1 lövést).
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...