Ha az az akkor elnézést kérek, de 1 másik topicban ugyanez volt és, ez a jel inkább aimbot-ra utalt , vagyis pont ugyanezt kérték a feltöltö-töl.
Kedves uram, köszönöm a "megelőlegezett bizalmat", DE a helyzet az, hogy jó pár 'belső' mod-nak ugyanez az "indítógombja"...nekem ezen egy páncél-nézegető cucc van (amin pl. 2 kattintással meg lehet nézni, hogy pl. hogy tudtam 2x is átütni t67-tel az is2-t közvetlenül a gun mellett ), meg lenne még vmi "mod-configurator", ami a Jove-pack-be van építve, még sosem használtam...
Ilyen aimbot-os sz@rságokról meg nem is nagyon tudnék, ha itt nem olvasok róla...az efféle "ügyeskedés" eléggé távol áll tőlem... :)
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja#204205Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Nincs magyarázat. WG logika. Lentebb láttad, KV2 tornyát lőve 2x gyújtottam ki, tehát ott tárolja a motorját és az üzemanyag-tartályát is. Más valaki KV85 első görgőjét lőtte meg, és az is kigyulladt. Haverom járt már úgy, hogy konkrétan látta, hogy a tank tornyát érte a lővése, és ezzel leláncolta az adott tankot. Ne keress értelmes magyarázatot, én pl. az előbb akkor nyomtam ALT+F4-et, amikor a 60-nal cikázó kis-betcsetemet egy vérvörös pure-skill lengyel tier 7-es SU-152 repesszel 1000 hp-mtól szabadította meg 1 lövéssel (persze a pálya másik oldaláról, láncolt és motort is lőtt egyben), majd az RHM-ük rögtön utána kigyújtott, na ezt nevezem én igazi gang-bangnak - szóval produkál ez a játék igen érdekes dolgokat...Utóbbi esettel csak az az 1 problémám van, hogy egy -2 tieres normál tank ne tudjon már 1 lövéssel 1000-et sebezni, repesszel vagy anélkül...és a polish player egész csata alatt 1200-at sebzett. Egy igazi hős, mint a te Grilléd
Hamarabb fogsz a tenger fenekére gatyát húzni, mint megindokolni az ilyen és ehhez hasonló paranormális wot-jelenségeket.
Kérdezném az artysta művész urakat, ezt mégis hogyan csinálta a kollega úr?
Figyelem: Spoiler!
Azt se értem, hogyan lőtt be oda. De ha sikerülne is, akkor is a toronyfrontomat találná csak el, azt pedig nem ütné át.
Magyarázatok?
Az a retek beüt oda... No comment.... Két napja vettem meg ugyanazt az ócskavasat, első kanyarom 75%-os legénységgel: 4 kill + 1. osztály ++++ a csodálkozás, hogy hova be nem mennek a lövedékek!!
Így most már értem a 0 csatás "lucky" vérfarkasok "tudását" és/vagy/meg szerencséjét!
NEM GONDOLTAM VOLNA! Főleg azt, hogy semmilyen csalás nem kell hozzá...
Volt/van egy-egy artym, de német még nem az utóbbi pár verzióban. Két kép az első csatáról:
Illetve egy harmadik, ami önmagáért beszél...:
Egy szó, mint száz: nem tudsz mit tenni, csak még jobban ragadni a sziklákhoz.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...