Sziasztok. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon elegem van abból, hogy már bocsánat, de kretén csapattársakhoz sorol be a játék, 80%-ban +2-es tierben vagyok, csapattársaim IQ nulla, szarrá lövetik magukat pár pillanat alatt, patch-ról patchre egyre furcsább dolgokat művel a játék , keresztül megy a lőszer az ellenfélen ( nem nálam van a hiba, sok klántársamnál előfordult) célkereszt meghülyül, a másik pedig átlagos játékosnak tartom magam, de szarrá szednek engem is egy pillanat alatt, tudom hogy 1-2 tank mire képes, mert megvolt stb, de az ellenfél istent játszik vele stb, nekem ez eléggé furcsa, lehet mondani nekem hogy legénység stb, de egy lassú szarból nem varázsol Ferrarit az sem, egyszerűen úgy érzem hogy a játék direkt szivat, az ellenfél meg tele van olyanokkal, akik valami illegálisat használnak, prémium tankok kapásból első lövésre súlyos modult lőnek nekem, bármivel vagyok stb, tudom hogy ne keressem a valóságot, de azért ez már sok, mert ez minden csak nem realisztikus, és főleg nem élvezhető, már hónapok óta nem az.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...