Üdv Nektek.SegÍtsetek rajtam.Gyermekem átállította a WOT grafikáját nagyobbra,és most nem tudunk belépni mert kidobál!Utánna néztem már mindenhol de megoldást nem találtam .Mert mindenki azt írja hogy töröljem a preferences.xml fájlt,mindenféle módon próbáltam,de minden indításkor ujjat generál!Nem jutok elörébb!Kérlek segítsetek!
Egyébként, viccet félretéve...lehet bármilyen hatása a tesztszervernek a live-ra? Mármint hogy sok más nem változott azon kívül, mióta ez a fagyogatás megjelent...
Üdv Nektek.SegÍtsetek rajtam.Gyermekem átállította a WOT grafikáját nagyobbra,és most nem tudunk belépni mert kidobál!Utánna néztem már mindenhol de megoldást nem találtam .Mert mindenki azt írja hogy töröljem a preferences.xml fájlt,mindenféle módon próbáltam,de minden indításkor ujjat generál!Nem jutok elörébb!Kérlek segítsetek!
Pont azért kell kitörölni, hogy újat generáljon, mivel abban vannak a mentett beállítások. Nem a HD kliensre lett átállítva véletlenül?
És megint. Ma már másodszor. Az előző után ráírtam egy srácra csapaunkból, nála is ugyan ez. Újabb 15 perc pihi, mert a másikra meg nem enged be emiatt.
Nem tudom, ide kell-e írni, vagy csak nekem furcsa a 3-3-9-es MM
Találkozott más is ezzel, vagy csak én maradtam le valami MM-et érintő változásról?
Fent lehet kevesebb, több nem. Három szintű csata esetén tehát, felül maximum három, középen maximum öt, lent minimum 7. Ezek a szabályok lettek felállítva a minta bevezetésekor, eleve így írták le a mintát - csak ritkán történik meg. (Például, ritkán játszanak annyira kevés kilences tankkal, mint most hétvégén.)
Last edit: 7 éve 8 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MasterRoshi
Nem Hd -ra lett állítva,hanem a grafika lett felhúzva közepesre!Utána csinált egy újraindítást,és azóta nem lehet belépni!
Ha minden igaz akkor az indításkor ki lehet valahol választani hogy biztonságos módban induljon el a wot. Ez butítva indítja el a klienst és akkor be fogtok tudni lépni és átállítani a grafikát.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zsigulibetyar
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...