Nem értem....
Próbálom nem felhúzni magam az alábbiakon, de megmondom őszintén nagyon nehéz. Főleg úgy hogy jócskán költök is a játékra...
Próbálom csinálgatni a küldetéseket, hogy a jobb tankjaimba beültethessek egy női legénység csapatot. A küldetések feltételekhez kötöttek, ez idáig rendben is van. A vérlázító része ott kezdődik hogy amint elfogadsz egy küldetést, ellened fordul ez egész rendszer. Íme két példa. Mindkét kihívást három napja fogadtam el:
LT-15: Az általad okozott sebzés és a felderítésednek köszönhető sebzés érje el a 4000-et. Amióta ezt elfogadtam, minden csatában van 3-4 light tank, valamint full álcával, hálóval felszerelve, bokrok mögött, álló helyzetben nem látok felderített tankot, a 6. érzék is kussol, mégis engem lő És persze talál is) a fél piros csapat. Ez kb. minden 3. csatában előfordul
MT-2: Kilenc sebző találatot kell bevinnem. Nos eddig 10-15 találat sem volt ritka a T-44-el. Mióta elfogadtam egyszer volt 7, de olyan is volt hogy az AMX 12t-ről pattantam...
Kérdem én mi értelme így az egésznek. Megjegyzem mióta elkezdtem a küldetéseket a 49,7 %-os győzelmi arányom egészen 45,66%-ig esett kb. 2000 csata alatt
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...