5 éve 2 hónapja - 5 éve 2 hónapja#298207Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Figyu T_A_N_K_M_A_N_I_A!
A mesterlövész fülre is kattints rá légy szíves! Tudom mondtam nem írok, de szerintem az a baj. Nem csak az árkád nézetnél kell beállítani a dolgokat. Ez sem segít, akkor én elfogytam. A hangnemért bocsánat! Reggel zabos voltam! Nagyon-nagyon.
Mellékletek:
Last edit: 5 éve 2 hónapja by 19287d58816f35754c4393db64367f89.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Omnipadmebumm, Slandyke
A mesterlövész fülre is kattints rá légy szíves! Tudom mondtam nem írok, de szerintem az a baj. Nem csak az árkád nézetnél kell beállítani a dolgokat. Ez sem segít, akkor én elfogytam. A hangnemért bocsánat! Reggel zabos voltam! Nagyon-nagyon.
5 éve 2 hónapja#298209Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Lám! És csak kiderült megint, hogy user hiba volt.
Nem baj, először menjünk át személyeskedésbe majd utána rendezzük egy "megvan képpel" a dolgot...
Undorító.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: T_A_N_K_M_A_N_I_A
5 éve 2 hónapja - 5 éve 2 hónapja#298210Írta: T_A_N_K_M_A_N_I_A
Megválaszolva: T_A_N_K_M_A_N_I_A
A hiba továbbra is fenn áll, csak a tisztázás végett. Beállításaim jók, mégsem működik. Egyedi WG ajándék csak nekem , csak most. Valószinűleg valami vírus lehet, mert vírus írtót nem használok.
Peszre ez az utolsó mondat baromság volt , csak olyan jó rá találni valami választ erre a hiba jelenségre.
Ez nem egy " meg van kép " , hanem egy " a beállításaim jók és mégsem működik kép "
5 éve 2 hónapja - 5 éve 2 hónapja#298211Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Na még egy utolsó ötlet.
A Wargaming.net cuccot töröld ki úgy ahogy van! Természetesen kilépve a játékból tedd! Ezek után mindent újra kell állítanod miután belépsz! Ahol a nedic van, ott a saját géped nevét keresd!
Nem jelennek meg ezek a dolgok, akkor itt állítsd ahogy a képen van! Pipa a rejtett elemekhez.
Ezek sem segítenek, akkor nálad valami olyan anomália van amivel én még nem találkoztam.
Mellékletek:
Last edit: 5 éve 2 hónapja by 19287d58816f35754c4393db64367f89.
A Wargaming.net cuccot töröld ki úgy ahogy van! Természetesen kilépve a játékból tedd! Ezek után mindent újra kell állítanod miután belépsz! Ahol a nedic van, ott a saját géped nevét keresd!
Nem jelennek meg ezek a dolgok, akkor itt állítsd ahogy a képen van! Pipa a rejtett elemekhez.
Ezek sem segítenek, akkor nálad valami olyan anomália van amivel én még nem találkoztam.
Ilyen nevű mappám nincs is.
Feladom. Nem érdekel a dolog. Már azt is megszoktam, hogy csak Normál csatákat kapok.
5 éve 2 hónapja#298213Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Van csak rejtetve van alapból mindenkinek. Egy pipa a rejtett elemekre a windows intézőben, mint a második képen aztán mindjárt lesz. Te tudod! Jó játékot!
Hogy lehet az hogy a TOTT keretén belül 2 ág is van egyszerre? Véletlenül vettem észre az este hogy a T57 Heavy,és az FV 4005 párhuzamosan fut,ilyet még.nem láttam Bocsánat,most látom hogy a a T57 Heavy Aug 5ig él
A júliusi esemény-előrejelzés/Sneek peek során jelentették be, hogy módosítottak picit a TOTT formátumán:
visszatértek arra, hogy egy adott ág/TOTT az 1 hónapig tart, ámde megtartják azt, hogy havonta 2 TOTT van --- innen az átfedés. worldoftanks.eu...-peek/
July 5 through August 5 & July 20 through August 20: Yes, we have once more adjusted the format of this beloved special. Based on your feedback, we will continue the two-tanks-per-month format, but every special now lasts for a full month!
Hogy lehet az hogy a TOTT keretén belül 2 ág is van egyszerre? Véletlenül vettem észre az este hogy a T57 Heavy,és az FV 4005 párhuzamosan fut,ilyet még.nem láttam Bocsánat,most látom hogy a a T57 Heavy Aug 5ig él
A júliusi esemény-előrejelzés/Sneek peek során jelentették be, hogy módosítottak picit a TOTT formátumán:
visszatértek arra, hogy egy adott ág/TOTT az 1 hónapig tart, ámde megtartják azt, hogy havonta 2 TOTT van --- innen az átfedés. worldoftanks.eu...-peek/
July 5 through August 5 & July 20 through August 20: Yes, we have once more adjusted the format of this beloved special. Based on your feedback, we will continue the two-tanks-per-month format, but every special now lasts for a full month!
Tehát ez az első párhuzamos Tot?
Igen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
Sziasztok, tudnátok nekem segíteni abban, hogy a Kampfpanzer 50 t végig bent marad a 3 ranked szezon alatt, vagy csak az első szezon során váltható ki?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok, tudnátok nekem segíteni abban, hogy a Kampfpanzer 50 t végig bent marad a 3 ranked szezon alatt, vagy csak az első szezon során váltható ki?
Előre is köszönöm a válaszokat!
A hivatalos (wg) topic-os fórumról fordítok egy moderátort:
"A kedvezményeket az 1. és a 2. rangsorolt "szezon" alatt érhetik a el a játékosok, így ebben az időben biztos megvásárolható lesz. Hogy ezt követően lesz-e még a játékosoknak esélye a vásárlásra, jelenleg nem tudjuk."
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...