Miért vár minden belépésnél 5-10 spam privát üzenet a WOTban? Valami linket ajánlgatnak, de sosem kattintok rá. Hiába tiltom le az adott felhasználókat, következő nem újra van egy csomó. Kicsit idegesít már.
5 éve 1 hónapja - 5 éve 1 hónapja#298443Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Egy furcsa hibát tapasztaltam a napokban... (NEM, nem használok modpackokat. A Bud Spencer/Terence Hill hangmodot se pakoltam még át az új mappába.)
Amikor megjött az 1.10 (még tegnapelőtt), szépen lefrissítettem, elindítottam a játékot, működött. Aztán kiléptem a WoT-ból, filmeztem egy kicsit. Filmezés után újra elindítottam a játékot (akartam pár lefekvés előtti "esti mese" kört E50-nel), de betöltés közben (még a bejelentkezési képernyő előtt) behalt. A sikeres és a sikertelen elindulás között végig be volt kapcsolva a gép, nem csináltam semmi közveszélyeset. Azóta próbáltam cache-t törölni, integritást ellenőrizni (tegnap esti program; integritást okénak találta), Game Centeren át indítani (normál és 32 bites klienst is), illetve közvetlen a win32 és win64 mappákból a játék EXE-t közvetlenül indítani. Kb. semmi nem jó. A legközelebb a sikerhez a cache törlése és Game Centerből indítás vezet: ekkor a kliens egy ideig nem reagál, majd a monitorodról eltűnve háttérbe kerül ahol továbbra is eszi a RAM-ot de nem csinál semmit.
Most kezdtem el az uninstall-t, aztán újratelepítem. Talán ez működni fog. Ha mégse, akkor még jövök ide további tippekért.
A wot-ban pontosan hol tudod megnézni az eddig megszerzett tokeneket?Nem a jelenleg fútokat hanem azt amiket eddig össze szedtél??
Amiket korábban szereztél a tankrewards.eu-n, azok havonta törlődnek. A Frontline/Acélvadász tokenek azok, amik megmaradnak egész évben.
A focis tokeneket itt tudod megnézni: worldoftanks.eu...ay/en/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: hebrencs77
majd előfordulhat (attól függ mire írtad át a dns-t), hogy a youtube nem játszik le pár videót "országodban tiltva" üzenettel , esetleg pár magyar oldal kivág hasonló okokból. akkor majd lődd vissza autora, vagy arra, ami volt. addig talán a tkomos gyerekek összerakják a cumót.
Mitől lehet az hogy pár hete esténként szar a pingem? A szokásos okok kizárva, nincs mod (soha nem használtam), nem wifiről tolom, 500 megás net van, nem fut háttérben semmi, beállítások jók. Ja és nem gyenge a gép sem, 24 thread (2 x Xeon x5950) és 2 x GTX 960. Az EU1-re nálam eleve ilyen 90-100-at mér az elején a szerverválasztásnál, az EU2-re általában 40-50 közötti értéket ír. Viszont ha az EU2-őn elindítok egy csatát akkor rég nem látott effektusokkal gazdagodom úgy mint mikrolag hegyek, teleportálgatás, csúszkálás, hipp-hopp toronyfordulás, stb. A ping eközben 35-60 között mozog de pillanatokra 100 főlé is ugrál.
Egy kósza ötlettől vezérelve felmentem a gameserverping.com-ra ahol le lehet tesztelni mennyi a különböző játékok szervereinek a pingje. Itt jön a meglepi: Fortnite, CS:GO, LoL, Apex, stb. 40-50 körül, WOT 90-110!Most akkor megint sikerült a WG-nek visszajutni a pár évvel ezelőtti állapotra, amikor minden este azon izgultunk a játék indításakor hogy most akkor megint teleportálgatós, korcsolyázós esténk lesz? Supportnak érdemes jelezni a dolgot szerintetek?
telekomnál kalapálnak vmi fejlesztést a fiúk már egy ideje, sztem az tesz be a wotos pingeknek. próbálj belőni vmi nem telekomos dns-t a gépeden, az talán segít. ha nem telekomos vagy, akkor passz, de dns csere talán akkor is segít vmit.
Szia!
Segítenél nekem is, hogyan csináljam ezt a dns? Iszonyatosan akadok, nem ott állok meg ahol szeretnék, úgy lövőm el magam, hogy az ellenség már visszavonult, és én telekomos vagyok.
Néztem itt: gameserverping.com a wotot 135 öt írt, de valami lett az oldallal, mert már nem jelenik meg semmi, csak egy üres fehér oldal. A hajósba ott meg 124-et mutat.
Mitől lehet az hogy pár hete esténként szar a pingem? A szokásos okok kizárva, nincs mod (soha nem használtam), nem wifiről tolom, 500 megás net van, nem fut háttérben semmi, beállítások jók. Ja és nem gyenge a gép sem, 24 thread (2 x Xeon x5950) és 2 x GTX 960. Az EU1-re nálam eleve ilyen 90-100-at mér az elején a szerverválasztásnál, az EU2-re általában 40-50 közötti értéket ír. Viszont ha az EU2-őn elindítok egy csatát akkor rég nem látott effektusokkal gazdagodom úgy mint mikrolag hegyek, teleportálgatás, csúszkálás, hipp-hopp toronyfordulás, stb. A ping eközben 35-60 között mozog de pillanatokra 100 főlé is ugrál.
Egy kósza ötlettől vezérelve felmentem a gameserverping.com-ra ahol le lehet tesztelni mennyi a különböző játékok szervereinek a pingje. Itt jön a meglepi: Fortnite, CS:GO, LoL, Apex, stb. 40-50 körül, WOT 90-110!Most akkor megint sikerült a WG-nek visszajutni a pár évvel ezelőtti állapotra, amikor minden este azon izgultunk a játék indításakor hogy most akkor megint teleportálgatós, korcsolyázós esténk lesz? Supportnak érdemes jelezni a dolgot szerintetek?
telekomnál kalapálnak vmi fejlesztést a fiúk már egy ideje, sztem az tesz be a wotos pingeknek. próbálj belőni vmi nem telekomos dns-t a gépeden, az talán segít. ha nem telekomos vagy, akkor passz, de dns csere talán akkor is segít vmit.
Szia!
Segítenél nekem is, hogyan csináljam ezt a dns? Iszonyatosan akadok, nem ott állok meg ahol szeretnék, úgy lövőm el magam, hogy az ellenség már visszavonult, és én telekomos vagyok.
Néztem itt: gameserverping.com a wotot 135 öt írt, de valami lett az oldallal, mert már nem jelenik meg semmi, csak egy üres fehér oldal. A hajósba ott meg 124-et mutat.
ha más winfost használsz, akkor keress rá gugliban pl.: "win7 dns csere".
ha véletlenül sikerül egy fail címet beírnod és nem lesz neted, no para és írd át 8.8.8.8.-ra.
jah és ha vmi nem tiszta, akkor olvassad el újra a fenti linken a leírást, elég korrektül és érthetően van fogalmazva.
Szia!
ha más winfost használsz, akkor keress rá gugliban pl.: "win7 dns csere".
ha véletlenül sikerül egy fail címet beírnod és nem lesz neted, no para és írd át 8.8.8.8.-ra.
jah és ha vmi nem tiszta, akkor olvassad el újra a fenti linken a leírást, elég korrektül és érthetően van fogalmazva.
Megcsináltam leelőlegezek egy köszönömöt, később megnézem magát a játékot is, mit sikerült összehozni. Nem szokott akadozni, és mondhatni csak 74 000 játékos van. Szokott lenne 120 000 is, és ott se volt gond. Remélem jó lesz.
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a garázsban hol lehet az alap modulokat (lánctalp,löveg,torony) visszahelyezni a járműre? Pár tankot el szeretnék adni, ilyenkor vissza szoktam pakolni az alapot, hogy a következőre ne kelljen újra megvenni a fejlesztettet. Most sajna nem találom, hogy hol kell ezt eszközölni. Előre is köszi a válaszokat!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...