Részben egyetértek, részben nem. Szerintem megéri már az elején barkácsolni - egy picit. Én kibarkácsoltam úgy 8 db V-ös szintű díszt a kis dobozokból kapottak mellé. Az V-ös díszek á 360 töredékért jutányos áron vannak. Lootboxot nem vettem, viszont a játékra és így a küldikre jutott idő és most lelkiismeretesen csinálgattam is ezeket. Így már jópár napja 10-es ünnepi hangulatom van. A gép szerencsésen dobott 3 nagy díszt is, így ebből 1-t kellett barkácsolni, vasárnap ez is meglett.

Így van 41% kreditbónusz alapból, ez azért jól jön.
Ezt követően viszont valóban érdemes kivárni a kraftolgatással. A Hóangyalokat sem kell sürgetni – csajokat amúgy sem szabad.

Hóangyalok szép lassan töltögetik a gyűjteményeket.
Viszont Chucky küldetéseire érdemes némi töredéket számolni. Pár napja volt az a küldetése, hogy lőj meg 25 TD. Hát engem így a TD-k még nem kerültek

, a 3. napra lett meg ez a küldi. Ez most nem érdekes, ámde ha az utolsó napon gorombul be Chucky, akkor csak szenvedve-dühöngve jönne össze a 32. küldetés. Ha netán nem is jönne össze, akkor az a 20% tankár-kedvezménybe kerülne, azaz 1,2 milla kredót buknék. Ha meg valaki nem játszik naponta, akkor még az előző napokból is visszamaradhat ilyen nehezen-viccelő küldetés, Úgyhogy erre érdemes félretenni valamennyi töredéket, egyéni adottságtól függően.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...