Semmi mást, lehet noob vagyok de mit lehetne még? Amúgy egy ideje már az xvm se működött. Ezért szedtem le és a játékot is telepítettem újra.
Többen jártak úgy az xvm-el, hogy hiába aktiválták, nem működött, mert a windows defender tűzfala nem engedte ki, pontosabban a magát a wot.-ot nem engedte kapcsolódni az xvm hálózatához. Jacktor modja alatt a hozzászólásokban találsz erről infót.
Nálam sem látszik a legénység, egy bug halmaz ez az egész szar
Jött valami patch reggel. Azoknak nem látszik a legénység, akik valamilyen modot használnak (nem tudom, hogy melyik okozza).
Pontatlan. 1 órája tudtam leülni, azt hittem játszani. Frissítés megvolt, belépés után csak a parancsnokok ültek a tankokban.
Kb. 1,5 éve használtam utoljára modot (az Aslain-t), xvm-t kb 3 éve, most futtattam le az integrity check-et - és még mindig csak a parancsnokaim vannak meg. Játékból semmi, csak a döbbent düh. A WG "remekül" tud időzíteni.
Írtam ticket-et a Player Supportnak.
Jött valami patch reggel. Azoknak nem látszik a legénység, akik valamilyen modot használnak (nem tudom, hogy melyik okozza).
xvm-et használok. Persze azt sem értem, miért kell mod olyan alap funkciókhoz, mint pl a legénység automatikus visszahelyezése a tankba. Az xvm nagy része már eleve be lehetne építve a kliensbe alapból.
Pontatlan. 1 órája tudtam leülni, azt hittem játszani. Frissítés megvolt, belépés után csak a parancsnokok ültek a tankokban.
Kb. 1,5 éve használtam utoljára modot (az Aslain-t), xvm-t kb 3 éve, most futtattam le az integrity check-et - és még mindig csak a parancsnokaim vannak meg. Játékból semmi, csak a döbbent düh. A WG "remekül" tud időzíteni.
Írtam ticket-et a Player Supportnak.
xvm-et használok. Persze azt sem értem, miért kell mod olyan alap funkciókhoz, mint pl a legénység automatikus visszahelyezése a tankba. Az xvm nagy része már eleve be lehetne építve a kliensbe alapból.
Rendben. Valaki írta itt korábban, én csak azt másoltam be (nálam amúgy nem jelentkezett a gond). Sajnálom, hogy nem ez volt a probléma forrása és ezért nem is oldódott meg.
A legénységet a tankba visszahelyező funkció az alapkliensben benne van - bár kétségtelen kell 1-t kattintani.
Az xvm nélkül jobban jársz szerintem, hidd el.
Sziasztok!
Összejött egy kis aranyam és gondolkodom a tankvásárláson. A játékban aranyért megvehető tankok melyikét nem ajánljátok, ami biztos baklövés lenne? Illetve melyik a "legjobb" aranyért megvehető a kínálatban?
Köszi a segítséget és
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...