A frontline módban van limit a bázisvédés és az az által kapott rangnál?
Tegnap Ezredes rangot elértem kb 4 perc alatt védőként a Havas pályán.(B terület romoknál)Úgy álj hogy arty ne tudjon lőni rád, illetve bombázásra figyelj.
2 tankkal mentem,folyamatosan adta a bázisvédelmi pontot.
Én ugyanott, ugyanígy odaálltam, kiírta, hogy 570 bázisvédelmi pont az Obj 703-al és mégis hadnagy voltam
Egy két alkalommal lépj ki a foglalóból és vissza.
Köszi. Így utólag énis gondoltam, hogy kikellett volna jönni, de megörültem, hogy micsoda mázli, hogy így bejutottam, erre kb semmit nem kaptam ennyi bázisvédésre
Miért nullázta a szövetség 13 küldit a 279-nél, ha teljesült a feltétel?
Azt kéri hogy legyek benne az első 3-ban szerzett xp alapján 3 egymást követő csatában. Első körre második lettem xp alapján bele is számolta és 1/3 volt a küldi egy nyertes csatára. Másodikra első lettem xp-ben egy vesztes csatánál és nullázta. A küldi leírásában nem szerepel semmi olyasmi hogy szerezzek egy bizonyos mennyiségű xp-t vagy nyerjem is meg a csatát. Csak az hogy 3 egymást követő csatában.
Miért nullázta a szövetség 13 küldit a 279-nél, ha teljesült a feltétel?
Azt kéri hogy legyek benne az első 3-ban szerzett xp alapján 3 egymást követő csatában. Első körre második lettem xp alapján bele is számolta és 1/3 volt a küldi egy nyertes csatára. Másodikra első lettem xp-ben egy vesztes csatánál és nullázta. A küldi leírásában nem szerepel semmi olyasmi hogy szerezzek egy bizonyos mennyiségű xp-t vagy nyerjem is meg a csatát. Csak az hogy 3 egymást követő csatában.
Ahogy írod, csatában. Nem csapatban. Tehát, nem árt hozzá, ha nyersz háromszor egymás után. Nem a legkellemesebb küldi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pindzsin
Valaki nem tudja mikor jön be az 1.9-es frissités??
Eredetileg április 22-23-ra volt betervezve az EU szerverre. Akkor még 2 iterációval számoltak a tesztnél, de már a harmadiknál tartanak, így talán lehet, hogy lesz 1 hét csúszás.
Forrás: thearmoredpatro...-date/
Miért nem kapom meg a pontot XP után? 6-10 -ig járna még a győztes csata után se.
Van olyan nap hogy még a X - re se ad pedig az első helyen végeztem. Nem értem ezt az egészet.
Valaki meg tudná mondani? Köszi
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...