5 éve 5 hónapja#295756Írta: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Megválaszolva: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Maximum mennyi személyes tartaléka lehet egy játékosnak?És mi történik akkor ha mondjuk elérem a maximumot?Semmilyen formában nem tudok szerezni egyikből sem?Gondolok itt a kreditesre,mert az elég értékes.
Maximum mennyi személyes tartaléka lehet egy játékosnak?És mi történik akkor ha mondjuk elérem a maximumot?Semmilyen formában nem tudok szerezni egyikből sem?Gondolok itt a kreditesre,mert az elég értékes.
Nem ismert, hogy lenne maximum, ahogy más gyűjtögethető erőforrásból sem (pl.: kredit, arany, fogyócikk, felszerelés).
Amúgy meg a kredites is csak akkor értékes, ha fel is használod és "átváltod" kreditre. Ha csak gyűlik a végtelenségig felhasználatlanul, annak tulajdonképpen semmi értelme.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Nincs maximum (nekem most épp 655 van), viszont nem mindegyik marad meg örökre. Vannak lejárati határidővel rendelkező boostok (legalábbis régen biztos voltak), amik egy külön "stack"-ben gyűlnek (Értve ezt úgy, hogy pl van 28db 50%-os 2 órás xp boostod egy kupacban, meg van még 5 ugyanilyen egy másik kupacban. Ebben az esetben az egyik előbb utóbb el fog tűnni, mert határidős felhasználású)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
5 éve 5 hónapja - 5 éve 5 hónapja#295761Írta: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Megválaszolva: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Értem,köszi.
Jaja,voltak régebben határidősek,de azok teljesen eltűntek(szerencsére).
PZoli:
Karácsonykor nyomattam el egy rakás kreditest,csak pár darab maradt.Szép idők voltak...
Ezekből az 50%-os tp-sekből van egy rakásnyi,mert azok nem sokat érnek.A 100%-os lenne a jó,de azt meg mostanában elég szűkmarkúan méri a WG.Legalábbis Én úgy érzem.
Last edit: 5 éve 5 hónapja by 8baca0273304948c7e15351f4f810e16.
Ha a Battle Pass-ra gondolsz ott limitálva van az 1-1 tankkal megszerezhető pontok száma.
Ezt látod is a tanklistában a tank képe felett kis fehér/szürke számmal.
5 éve 5 hónapja - 5 éve 5 hónapja#295763Írta: AssistKing
Megválaszolva: AssistKing
Dühöngő topik nem tölt be nálam
Ütközetet is ki kell már a sok nyomorult miatt kapcsolni.. napokon belül ez már a 3. ilyen csata
3 hülye beáll a capre, az enemy meg nézi ahogy húzzák a virtuális cap pontot egy tankos játékban
2 óra alatt mentem 19 csatát...eddig oké.
Ebbe a 19 csatában szerepel 4 döntetlen, és 15 vereség.
Kérdem én az MM mi szerint dob be zsinorban 19x a szar csapatba.
19x zsinorban egyáltalán hogy a lófaszba lehet veszteni:rofl:
A BC 155 55 artyval nyomtam par csatat.(pokolra jutok ez miatt....).
Az egyik (arty) csata utan ez jelent meg:
Figyelem: Spoiler!
Egyeb otlet,h mi ez?
Igen ezen én is pislogtam, aztán mondom csak rá guglizok ezekkel az angol kulcsszavakkal: "it took 5 years common test" world of tanks, aztán rögtön az első találat ide vitt: forum.worldofta...years/
Dióhéjban 1357-et kell beírni a wargaming oldalán a kódbeváltásnál és kapsz 5db automata poroltót és 1db XP boostot (próbáltam működik). Egyébként gőzöm sincs, hogy mi lehet ez az egész rébuszosdi, de valami jó dolog készül
Amúgy a fórum átirányít az eredeti redditelőkhöz ahol megfejtették ezt a kódot, itt lehet olvasni bővebben: www.reddit.com/...ere_i/
Last edit: 5 éve 5 hónapja by Galactus.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: matyiabagoly
Sziasztok! A kérdésem ezekhez az új lila fejlesztett ajándék rendszerekhez kapcsolódik! Mi értelme van, hogy nyerek egy ilyen célzórendszert például, amit még 3 milláért ki is kell fejleszteni, aztán a rendes gyorsító ami ad 10%-ot, cseréljem le erre, ami szintén 10 %-ot ad..... csak erre még kölrteni is kell 3 millát.... Noooormális???? Vagy rosszul értelmezem a használatát?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...