5 éve 4 hónapja - 5 éve 4 hónapja#296150Írta: 48d8ecb985ac4f88b1151b5be817af5a
Megválaszolva: 48d8ecb985ac4f88b1151b5be817af5a
Sziasztok, jó reggelt!
Az lenne a kérdésem hogy miért nem számolta fel nekem a 25 kötvényt a rendszer?
Köszi!
UI: érdemes gyűjtögetni a 10. évfordulós szelvényeket? Vagy nincs jelentősége hogy a végére mennyi jön össze?
Mellékletek:
Last edit: 5 éve 4 hónapja by 48d8ecb985ac4f88b1151b5be817af5a.
Jó reggelt én is kérdeznék,Obj 260 MT-4 láncolással kapcsolatos küldetést,milyen tankkal érdemes próbálgatni?próbáltam táras illetve meggymag köpködővel,de mindig csak a feladat felét sikerült megcsinálni.ez az 1 medes kihívás nem jön össze kitüntetéssel,a többi ment.
5 éve 4 hónapja - 5 éve 4 hónapja#296175Írta: Original74
Megválaszolva: Original74
Kivancsi vagyok a velemenyetekre.
Itt ez a jatekos.
Lesebzi a Hpjat,tobbet is kicsivel,de asszem semmi extra teljesitmeny azert nincs nala.
Szoval abszolute nem mondanam azt,hogy HUHA!
Ill. egy dologban megis kulonleges.
Az 59%os gyozelmi arany!
Szoval most azert kicsit osszezavarodtam.
Mert azt gondoltam,hogy egy ilyen gyozelmi aranyhoz azert nagyon durvan ki kellene emelkedni az atlagbol...
Most akkor hogy van ez?
Csak én képzelődök vagy hatos tank már nem találkozik négyesekkel?
Én az új (kb. 65-70 csata) IV-esemmel minimum olyan 20-30% gyakorisággal vagyok "4-5-6" csatában.
Viszont VI-ossal nem emlékszem, hogy ilyen az utóbbi időben előforult volna, de "5-6" se igazán. Legtöbbször pusztán "6", sokszor még "6-7".
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Szazados_
Csak én képzelődök vagy hatos tank már nem találkozik négyesekkel?
pár napja volt egy hír, ahol a wg megosztott néhány statisztikát, köztük ezt is:
TIER VI-OS CSATÁK FELÉPÍTÉSE
20%-ban volt olyan három tieres csata (VI-VII-VIII), ahol a VI volt a legkisebb
27%-ban volt olyan két tieres csata (VI-VII), ahol a VI volt a legkisebb
29%-ban volt olyan egy tieres csata (VI), ahol minden tank VI-os volt
9,5%-ban volt olyan három tieres csata (V-VI-VII), ahol a VI-os volt a középső tier
11,5%-ban volt olyan két tieres csata (V-VI), ahol a VI-os volt a top tier
3%-ban volt olyan három tieres csata (IV-V-VI), ahol a VI-os volt a top tier
3% !!!
Last edit: 5 éve 4 hónapja by zics911.
5 éve 4 hónapja#296232Írta: 48d8ecb985ac4f88b1151b5be817af5a
Megválaszolva: 48d8ecb985ac4f88b1151b5be817af5a
Sziasztok!
Lentebb található megválaszolatlan kérdésemre ...
... írtam a WG-nek és azt válaszolták hogy tudják hogy nem adja meg a nyert kötvényt esetenként a rendszer, dolgoznak rajta!
Nohiszen!
A másik kérdésemre még választ várnék, mert érdekelne!
Köszi!
Sziasztok!
Lentebb található megválaszolatlan kérdésemre ...
... írtam a WG-nek és azt válaszolták hogy tudják hogy nem adja meg a nyert kötvényt esetenként a rendszer, dolgoznak rajta!
Nohiszen!
A másik kérdésemre még választ várnék, mert érdekelne!
Köszi!
ha az "évfordulós szelvények" alatt az "anniversary coin"--t érted (nemtom a magyar verzióban mi a neve), akkor döntsd el magad, hogy megéri-e: worldoftanks.eu...-store
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 48d8ecb985ac4f88b1151b5be817af5a
Üdvölet az öreg rókáknak! Egy totálisan kezdő noob vagyok aki megpróbál tanulni... Az első furcsaság, hogy az tényleg igaz lenne, hogy a tier1-es tankokba bárki beleülhet? Gondolok itt arra, hogy az 5. (eddigi utolsó) csatám után amit csúnyán elbuktunk ránéztem az ellenfélre és egy 24000 és egy 36 000 csatás játékos vitte a prímet. Nálunk 4-en voltunk 10 csata alatt...
Üdvölet az öreg rókáknak! Egy totálisan kezdő noob vagyok aki megpróbál tanulni... Az első furcsaság, hogy az tényleg igaz lenne, hogy a tier1-es tankokba bárki beleülhet? Gondolok itt arra, hogy az 5. (eddigi utolsó) csatám után amit csúnyán elbuktunk ránéztem az ellenfélre és egy 24000 és egy 36 000 csatás játékos vitte a prímet. Nálunk 4-en voltunk 10 csata alatt...
Jelenleg nincs csataszámhoz korlátozva egyik tier osztály sem.
Jelenleg nincs csataszámhoz korlátozva egyik tier osztály sem.
Köszi a választ de továbbra sem értem. Oké, hogy a szabályok engedik de mit nyer vele? Talán a győzelmi mutatója 1 ezreléket felmegy de pl. az átlag sebzés stb mutatókat tuti lehúzza. Egy ilyen játékos már tuti 7-8-9-10 tierben tanyázik. ha ott lő egy találatot az szinte biztos több mint amit egy tier1-es csatában üsszegrundol...
Last edit: 5 éve 4 hónapja by stgabriel_1.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...