Nem számoltam utána, de lehetett az ellenfélen repeszpáncél?
De akkor miért így adják meg az értéket, hogy 15-23?
Azt gondolná az ember hogy a minimális 15 az minimális.
Mint ahogy a HE lövedék sebzését sem úgy adják meg, h 0 (nem sebez) - 3000 (Maus ammorack) például. Vannak az alap adatok az RNG-vel kiegészítve, amiket látsz, és ehhez jönnek pluszba a plusz tényezők, mint a repesz páncél. H ezt miért nem kalkulálják bele úgy mint az RNG-t? Nem mindenki hord repeszpáncélt, így nem általános tényező, az RNG igen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Ezeket úgy érdemes csinálnod, hogy addig nullázod a küldit, amíg nem mész egy magasan kiemelkedő kört. Utána játszod le az összes csatát, amiben már kisebb átlag is elég lesz.
repeszpáncél?
Nagy medkit is csökkent. Már stunoltra is kevesebbet osztasz. Abban nem vagyok biztos, hogy a küldetésekben, hogyan számolja el pontosan, de nem hiszem, hogy kedvesen.
Várjál, arra akartam kilyukadni hogy a kilences Skodába jó?
Átképzés nélkül sehová nem tudod rakni, illetve tudod de elég szarok lesznek. Viszont, ha az a kérdés, hogy kompatibilis-e a SKODA T 25 legénysége a SKODA T 50-be, akkor a válasz: NEM.
A T 50-ben a rádiós szerepét a parancsnok veszi át, és bekerül egy töltő, aki a T 25-ben a lövész volt.
Ezeket úgy érdemes csinálnod, hogy addig nullázod a küldit, amíg nem mész egy magasan kiemelkedő kört. Utána játszod le az összes csatát, amiben már kisebb átlag is elég lesz.
Igen én is így szoktam, más küldiknél is. De tényleg egy kicsit nehéz. Plusz sajnos nem nagyon bírom a nyomást, és elrontom az utolsó lehetőséget a küldi megcsinálásánál. Amikor pl már csak 1-vagy 2 csata van vissza, jó lenne ha jóval előtte meglenne a küldi. Plusz 1 szer már majdnem meglett 1500 sikerült elérnem a 2000-ből Silean2 segítsége után, hogy tisztázódott mit is kellene csinálnom.
repeszpáncél?
Nagy medkit is csökkent. Már stunoltra is kevesebbet osztasz. Abban nem vagyok biztos, hogy a küldetésekben, hogyan számolja el pontosan, de nem hiszem, hogy kedvesen.
Melyik jutalomtankot érdemes választani a jelenlegi toborzóprogramból? Én a Patrioton, vagy az AMX CDA105-ön gondolkodom, bár a 112-t és a Jagdtiger 8,8-at is javasolták.
Melyik jutalomtankot érdemes választani a jelenlegi toborzóprogramból? Én a Patrioton, vagy az AMX CDA105-ön gondolkodom, bár a 112-t és a Jagdtiger 8,8-at is javasolták.
Meg lehet valahol nézni a wn8 és esetleg más statisztikák alakulását egy fiók kezdete óta? Annyira érdekelne, hogy az, mennyire jóként emlékszem egy időszakra összhangban van-e a számokkal. Viszont minden wot wn8-as oldalon, amit találtam csak a legutóbbi időszak van. Már ahol egyáltalán benne voltam az adatbázisban ÉS hibaüzenet nélkül betöltött a statisztika.
A wotlabs-on ugyan kilehetett választani idősávot, de azt mindig felülírta "mától máig"-gal. Valahol volt egy olyan, ahol regisztrálni kellett az egyéni statisztikák megnézéséhez, talán az van annyira profi?
Meg lehet valahol nézni a wn8 és esetleg más statisztikák alakulását egy fiók kezdete óta? Annyira érdekelne, hogy az, mennyire jóként emlékszem egy időszakra összhangban van-e a számokkal. Viszont minden wot wn8-as oldalon, amit találtam csak a legutóbbi időszak van. Már ahol egyáltalán benne voltam az adatbázisban ÉS hibaüzenet nélkül betöltött a statisztika.
A wotlabs-on ugyan kilehetett választani idősávot, de azt mindig felülírta "mától máig"-gal. Valahol volt egy olyan, ahol regisztrálni kellett az egyéni statisztikák megnézéséhez, talán az van annyira profi?
Minden oldal onnantol kezdve nezi a statisztikaidat, hogy eloszor lekered az adataid. Szoval valaszd ki melyik jon be leginkabb es ha erdekel a fejlodesed akkor naponta nezz vissza. A kezdetekrol nem fogsz kapni infot, viszont innentol kezdve rendesen kovetni fogja az eredmenyeid.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bitangocska
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...