Sziasztok!
Frontline-nal kapcsolatos kérdésem volna. Amennyiben az idei Frontline során csak mondjuk 3 tokent szerzek meg, s a Steelhunter során is csak 3-6-ot, akkor elvesznek a gyűjtött tokenek, vagy egy későbbi esemény során szerezhetek mellé, hogy 12 tokenes tankot meg tudjak vásárolni?
Ebben az esetben a tokenek beváltódnak az utolsó steel hunter "epizód" után kötvényekre. Évek között nincs tokenátvitel.
Utánanéztem a kommented alapján: 250 kötvény/token lesz az átváltási arány. Összességében az 6250 kötvény, ha minden tokent megszerzek, ez már elgondolkodtató. CW reward tankok közül Kilencázhét/Csiften elmehet 30-35 k bondért liciten szerinted, vagy vegyem ki az ujjam a biliből?
Most télen az alsó küszöb 36000-38000 körül volt (tegyük hozzá, én 31k-ra fogadtam, és megdöbbentett engem is). Én ennyit akkor se adnék azokra a tankokra, ha gold type-59-et adnának mellé. A küszöb mindig annyival nő, amennyi kötvényt a félév alatt még bezsebeltek (habár ez tavaly nyáron nem állta meg a helyét, ami mondjuk kivételnek csekély, a szabályt meg csak erősíti: 2019 nyári licit kicsivel volt több mint a 2019 téli, kb 25k volt)
Jelenleg ott tartunk, hogy a rankedből, kaptak a játékosok 1-5k kötvényt (számoljuk 3k-nak). Frontline-ból (szimpla grinddal) 2840 kötvényt lehetett behúzni (a tokeneket csak az utolsó steel-hunter szakasz után lehet majd úgyis beváltani, ami meg novemberben lesz). Ha a napi küldetéseket nézzük, az +1-2k kötvény befigyelhet (bár szerintem több is). A battle passból az átlag ( és fizető) játékosok minimum 50. szintig elmentek, ami 2600 kötvény. És van amit szerintem még kihagytam.
Ez így összesen cirka 10k kötvény. Ennek a felét lazán hozzáadjuk az utolsó küszöbhöz, akkor kapunk 42k kötvényt (. Ez egész pontosan 9 lila felszerelésre, vagy 3 tízes nyereménytankra elég (kötvénybolt).
Innentől egyéni vélemény, ne hivatkozzatok rám ha lehet:
A kövi tippemnek azt mondom, hogy 42k lesz alsó korlát, bár lehet leviszem 40k-ig, mert nem hiszem el, hogy van 500-1000 olyan h****, aki ha valóban kompetitíven akar játszani, erre költi az összes kötvényét, habár ezen feltételezésemnek, eddig nincs logikai alapja, hiszen a bizonyítékok szerint, valakinek megér ennyit egy nyereménytank.
Nálam egy kötvény, cirka 1 gold értéknek felel meg (F2P játékosként), de lehet másoknál nincs ilyen fejbeli átváltási arány.
A nyereménytankok értékei az én szememben:
121B - 14k kötvény (nincs meg, nem is kell)
M60 - 15k kötvény (nincs meg)
T95E6 - 18k kötvény (nincs meg)
VK-72 - 22k kötvény (nincs meg, de szeretném)
Obj.907 - 24k kötvény volt mielőtt kivettem, most úgy 18k-nak mondanám
Chieftain - 24k kötvény volt mielőtt kivettem, most úgy 26k-nak mondanám
Illetve ha beindul az új ranked, és bejön az új 10-es tank, egy év múlva még magasabban lesznek az árak, meg merek kockáztatni, egy minimum 50k-s licitet.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...