CW - Clan Wars

1 hónapja 2 hete - 1 hónapja 2 hete #307731 Írta: Shunz
Megválaszolva: Shunz
Kicsit visszaolvasol Tankpeti részletesen kifejtette.
Itt is találsz leírást:  worldoftanks.eu...-2023/
A Manőverek esemény csak klántagok részére érhető el!

Légiósok: Kikapcsolva!

Maneuvers
Ebbe a csatamódba, ha szeretnék részt venni, akkor tier 10 es tankkal kell menni. Hogy lehet csatába indulni? Mert én osztagokhoz jelentkeztem vagy mi egyszer kétszer, de csak telik a perc, majd újraindul, csata meg sehol. Vagy csak akkor sikeres valaki, ha saját klánjába tud csatába menni?

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Marcus, PZoli

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 hónapja 1 napja #307789 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti
Maneuvers - Jutalmak kiváltása

Erre ígéretet tettem valakinek a kampány közben, tehát jöjjön a jutalmak elérésének módja, illetve a jutalmak fajtái és árai.

A jutalmakat boltját a következő módon lehet elérni:
  • A garázs felső fejlécén a "Bolt" megnyitása.
  • A bal oldali menü sávon az "Esemény jutalmak" megnyitása (egy óra szimbólum van rajta)
  • Itt válasszuk ki a Manőverek fület (elméletileg a jobb alsó, de ez változhat lokalizáció függvényében)
  • A 10-es szintű jármű ára a 8000-ik helyezett személyes hírnév (fame) pontja lesz, míg a többi kiváltható jutalom a fönti sávon az "Egyéb tárgyak" alatt foglal helyet. Ezt összegzem a következő táblázatban.

Játékbeli név: Tankpeti
Discord név / tag: Tankpeti / tankpeti
Akinek segítségre van szüksége a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek, keress privátban!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, PZoli, Tank_szemelyzete

1 hónapja 1 napja - 4 hete 2 napja #307794 Írta: Tankpeti
Maneuvers - Eredmények

Hát ez a kampány is véget ért... Döcögős volt, a szerverek is belerokkantak párszor (volt egy kis tüzérség és 10v10 is az utolsó napra ).
Én személy szerint gratulálok minden klánnak az elért eredményekhez.
(Ha lemaradt volna 1-1 magyar klán szóljatok, facebookra egy kicsit csúsztatva terveztem kirakni)

FONTOS: Ha valaki posztolja a listát 3. oldalra, aki nem én vagyok, kéretik a létrehozót (ezesetben engem) megnevezni, a korrektség érdekében. Köszi!

Szokásos kis külön szekcióm:
A télen SLIDE, most RPUSH névet futott klán kötelékében mentem végig a kampányon. Volt meló bőségesen a háttérben: 11 csapattal kezdtünk, és csak az utolsó napokra (illetve aug 20-ra) esett ennek száma 10 alá.
A bőséges "emberi" erőforrásért rengeteg köszönet illeti mind az -MMK-, mind a CSTSZ klánok játékosait, akik a kampány teljes egésze alatt további csapatokkal egészítettek ki minket, ezzel is elősegítve az elért előkelő helyezést mind magyar, mind európai szinten. Pacsi nekik!
clips.twitch.tv...uV7A0E

Akinek segítségre van szüksége a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek, keress privátban!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, PZoli, Tank_szemelyzete

4 hete 2 napja - 4 hete 2 napja #307804 Írta: Tankpeti
Maneuvers - További infók

Megtörtént a bannolás, így most már véglegesnek tekinthetők az eredmények.
  • Az esemény eredménylistájáról összesen 170 játékost tiltottak ki.
  • A top 8000-ből 19 játékost tiltottak ki
  • A résztvevő magyar klánokban összesen 3 tiltás történt a résztvevők közül.
    • A korábbi táblázatok frissítve lettek mint itt fórumon, mind facebookon.
A 8000-ik helyezett pontszáma 14322 (14338-ról csökkent le ennyire), ennyibe fog kerülni a nyereménytank. Minden játékos először a nyereménytankot vásárolja meg, és csak utána vásároljon a maradék pontból (nehogy véletlen ne jusson a tankra).

A jutalmak holnap, 2023. augusztus 31. délelőtt 06:00-tól lesznek kivehetők, és egészen szeptember 7.-ig (reggel 06:00 szintén).

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, Tank_szemelyzete

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.