Jelenleg 299 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

CW - Clan Wars

2 éve 1 hónapja - 2 éve 1 hónapja #307731 Írta: Shunz
Megválaszolva: Shunz
Kicsit visszaolvasol Tankpeti részletesen kifejtette.
Itt is találsz leírást:  worldoftanks.eu...-2023/
A Manőverek esemény csak klántagok részére érhető el!

Légiósok: Kikapcsolva!

Maneuvers
Ebbe a csatamódba, ha szeretnék részt venni, akkor tier 10 es tankkal kell menni. Hogy lehet csatába indulni? Mert én osztagokhoz jelentkeztem vagy mi egyszer kétszer, de csak telik a perc, majd újraindul, csata meg sehol. Vagy csak akkor sikeres valaki, ha saját klánjába tud csatába menni?

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Marcus, PZoli

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

2 éve 4 hete #307789 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti
Maneuvers - Jutalmak kiváltása

Erre ígéretet tettem valakinek a kampány közben, tehát jöjjön a jutalmak elérésének módja, illetve a jutalmak fajtái és árai.

A jutalmakat boltját a következő módon lehet elérni:
  • A garázs felső fejlécén a "Bolt" megnyitása.
  • A bal oldali menü sávon az "Esemény jutalmak" megnyitása (egy óra szimbólum van rajta)
  • Itt válasszuk ki a Manőverek fület (elméletileg a jobb alsó, de ez változhat lokalizáció függvényében)
  • A 10-es szintű jármű ára a 8000-ik helyezett személyes hírnév (fame) pontja lesz, míg a többi kiváltható jutalom a fönti sávon az "Egyéb tárgyak" alatt foglal helyet. Ezt összegzem a következő táblázatban.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, PZoli, Tank_szemelyzete

2 éve 4 hete - 2 éve 3 hete #307794 Írta: Tankpeti
Maneuvers - Eredmények

Hát ez a kampány is véget ért... Döcögős volt, a szerverek is belerokkantak párszor (volt egy kis tüzérség és 10v10 is az utolsó napra ).
Én személy szerint gratulálok minden klánnak az elért eredményekhez.
(Ha lemaradt volna 1-1 magyar klán szóljatok, facebookra egy kicsit csúsztatva terveztem kirakni)

FONTOS: Ha valaki posztolja a listát 3. oldalra, aki nem én vagyok, kéretik a létrehozót (ezesetben engem) megnevezni, a korrektség érdekében. Köszi!

Szokásos kis külön szekcióm:
A télen SLIDE, most RPUSH névet futott klán kötelékében mentem végig a kampányon. Volt meló bőségesen a háttérben: 11 csapattal kezdtünk, és csak az utolsó napokra (illetve aug 20-ra) esett ennek száma 10 alá.
A bőséges "emberi" erőforrásért rengeteg köszönet illeti mind az -MMK-, mind a CSTSZ klánok játékosait, akik a kampány teljes egésze alatt további csapatokkal egészítettek ki minket, ezzel is elősegítve az elért előkelő helyezést mind magyar, mind európai szinten. Pacsi nekik!
clips.twitch.tv...uV7A0E

Mellékletek:

2 éve 3 hete - 2 éve 3 hete #307804 Írta: Tankpeti
Maneuvers - További infók

Megtörtént a bannolás, így most már véglegesnek tekinthetők az eredmények.
  • Az esemény eredménylistájáról összesen 170 játékost tiltottak ki.
  • A top 8000-ből 19 játékost tiltottak ki
  • A résztvevő magyar klánokban összesen 3 tiltás történt a résztvevők közül.
    • A korábbi táblázatok frissítve lettek mint itt fórumon, mind facebookon.
A 8000-ik helyezett pontszáma 14322 (14338-ról csökkent le ennyire), ennyibe fog kerülni a nyereménytank. Minden játékos először a nyereménytankot vásárolja meg, és csak utána vásároljon a maradék pontból (nehogy véletlen ne jusson a tankra).

A jutalmak holnap, 2023. augusztus 31. délelőtt 06:00-tól lesznek kivehetők, és egészen szeptember 7.-ig (reggel 06:00 szintén).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, Tank_szemelyzete

1 éve 7 hónapja - 1 éve 7 hónapja #309246 Írta: Tankpeti
CW - Maneuvers - Második felvonás!
Forrás (ENG): worldoftanks.eu...4-CT1/
Forrás (HUN): worldoftanks.eu...4-CT1/

Most már fix, hogy a CW esemény ismételten a 7v7-es formátumban kerül megrendezésre, de történtek lényegi módosítások az esemény szabályában. Mivel a teljes terjedelmű - szabályzat - topic a témát illetően még nem került ki, az eddigi legfontosabbakat szedem itt számba.
  • Csata mód: 7v7 Csata ütközet (Semleges - 1 középső bázis - 100 foglalási pont)
  • Licitálás visszavezetve: aki személyes helyezés alapján nem szerez elég Fame pontot, hogy kivegyen 10-es nyereménytankot, annak lehetősége lesz licitálni az esemény végén kötvényért. Az ezen való részvétel még nem véglegesített, de mindenképp az eseményen való részvételhez lesz kötött.
    • Ezen a módon kiváltható nyereménytankok megtekinthetők a fenti linkeken.
  • Napi személyes Fame pont bónusz tankonként győztes csaták után:
    Minden tankra lesz egy bónusz, melyet az első győztes csatával lehet leszedni minden tankról (hasonló rendszer, mint a napi kétszeres xp szorzó, naponta frissül). A több tank most már nem csak a klán helyezés szempontjából lesz előnyös, de a személyes Fame pont gyűjtéséhez is!
  • Felület frissítés:
    • Az osztag vezetőknek Magas rangú tagoknak lehetősége lesz a tankok javítására az osztag fülön belül.
    • A klán felület bővül kereső és szűrő mezőkkel, így az egységes áttekintése a klántagoknak és más klánok eredményének könyebbé válik.
Mivel a CT patch tartalmazza a fenti változtatásokat (és bizonyosan olyanokat is amiről jelen pillanatban még nincs tudásunk), és lehetséges, hogy később a hivatalos cikkbe se fog bekerülni - ahogy ez tavaly is megtörtént -, a holnapi naptól lehetőség van az esemény rendszerének tesztelésére a Nyílt tesztszerveren (erre minden klánt buzdítok) - ha valakit érdekel közös tesztelés más klánnal, ezzel kapcsolatban engem megkereshet privátban.

Továbbiakban számíthattok egy a tavalyihoz hasonló pontkalkulációs táblázatra majd az elkövetkező hetekben, melyekben a legopcionálisabb / legemberbarátabb / legegyszerűbb megoldásokat fogom sorba venni - persze a Tesztszerveren tapasztaltak és a hivatalos leírás kikerülése után.

Ezen felül mint minden évben az esemény végeztével kikerül a szokásos listák/táblázatok a legaktívabb klánokról, a jutalmak listájáról, és az esemény helyezettjeiről. (Fontos: a facebookos megosztásokat minden esetben késleltetni fogom az ittenihez viszonyítva, és a legtöbb dolog csak itt lesz elérhető)

Ha bármi kérdés felmerül az eseménnyel kapcsolatban, akkor ezen fórumszekcióban feltehetitek, avagy megkereshettek privátban itt (fórumon), discordon, vagy ingame.
Megkérek mindenkit, hogy a nem témával kapcsolatos, illetve szitkozódó jellegű hozzászólásokat a Dühöngőbe, vagy a főoldali CT hír alá írjátok, hogy ezt a topicot tisztán tartsuk . (A nem idevaló kommenek törlésre fognak kerülni!)
Köszi!

1 éve 7 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309300 Írta: Tankpeti
Hogyan lehet felkészülni a kampányra?

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

A dokumentum csak kis mértékben módosult az előző nyárihoz viszonyítva. Ajánlom majd a következő posztban megosztottakat is az itt írtak mellé.
Link: www.wotinfo.hu/...309461
Mellékletek:

1 éve 7 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309340 Írta: Tankpeti
CW - Maneuvers

Hivatalos forrás: worldoftanks.eu...-2024/
Esemény időtartama: 14 nap
  • Kezdés: 2024. március 11.
  • Vége: 2024. március 24. (Ezen a napon este még számítanak a csaták!)
Választható időintervallumok [CET] (a klán vezetősége állítja be):
  • 17:00-19:00
  • 18:00-20:00
  • 19:00-21:00
  • 20:00-22:00
  • 21:00-23:00
  • 22:00-00:00
  • 23:00-01:00
Nyereménytankok száma Személyes Fame pontokból helyezés alapján: 9000
Licittel megszerezhető tankok száma: 3000

Megjegyzés (2024.02.21. 11:15):
A magyar cikkek fordítása TÖBB helyen hibás, emiatt hivatalos forrásnak az angolt tekintem, és ezt is felülbírálja, ha egy Community manager dc-n, vagy egy ST/CT-s "nem zárt" információt kézhez kapok.
Az itt írt időzónák a helyesek még akkor is, ha a 2 óra nem volt specifikálva a cikkben, illetve 17:00-24:00 a helyes időintervallum, a magyar cikkben el van írva 18:00-01:00-re.

Megjegyzés (2024.03.11. 09:15):

Igen, az időpontokat módosították tegnap még egyszer (a hivatalos kiírás este 10:00 kor lett még változtatva.) Ha valakinek emiatt át kell terveznie a menetrendjét, nagyon sajnálom

1 éve 6 hónapja #309461 Írta: Tankpeti
CW - Maneuvers - Stratégia, tesztelési tapasztalatok

Megjelent a hivatalos szabályzat:
Magyar: worldoftanks.eu...tions/
Angol: worldoftanks.eu...tions/

Ennek tekintetében, illetve a tavalyi és idei tesztekből összeállítottam most is egy doksit, amiben a várható pont értékeket számoltam ki bizonyos stratégiák mellé, a javítást boncolgattam egy minimálisan, illetve a szélsőséges eseteket írtam le.
Ennek a dokumentumnak az elolvasása feltételezi a szabályok alapos ismeretét az olvasó részéről, annak értelmezésének/elolvasásának hiánya nem érthetővé tehet bizonyos részeket, így mindenképp ajánlom először a fenti linkek egyikén a szabályok tanulmányozását!

Legfontosabb változás: hátrányosabbá vált a folyamatos szint visszaállítás, ugyanis 15 és 20 között van egy nagy ugrás személyes fame pontok terén. Ez azt is jelenti, hogy ami a játékosok előrehaladásához a legjobb stratégia, az a klán előrehaladásához legjobb stratégia is egyben.

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

Továbbiakban ajánlom a CW-re felkészülő összefoglalót is:
www.wotinfo.hu/...309300
A következő bejegyzésben a jutalmakat veszem majd sorba, a licittel kiegészítve.
Mellékletek:

1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309512 Írta: Tankpeti
CW - Maneuvers - Jutalmak
Az eseményből kiváltható jutalmak elérése és mibenléte: avagy miért játszunk az eventen?

A jutalmakat boltját a következő módon lehet elérni:
  • A bal oldali menü sávon az "Esemény jutalmak" megnyitása (egy óra szimbólum van rajta - 3. menüpont)
  • Itt válasszuk ki a Manőverek fület (elméletileg a jobb alsó, de ez változhat lokalizáció függvényében)
  • A 10-es szintű jármű ára a 9000-ik 10.000.-ik helyezett személyes hírnév (fame) pontja lesz, míg a többi kiváltható jutalom a fönti sávon az "Egyéb tárgyak" alatt foglal helyet. Ezeket itt összegzem a következő táblázatban.
  • ÚJ: Idén a 10-es szintű nyereménytank nem került kötvénybe a top 9000-be 10000-be kerülők számára!

Licit
A licitre minden játékos jogosult, amennyiben a következő feltételek teljesülnek a fiókjára nézve:
  • Részt vesz a 2024. márciusában megrendezésre kerülő Maneuvers eseményen
  • Az esemény végeztével a fiókja nem kap büntetést/felfüggesztést.
  • Az esemény alatt összeszed legalább 1000 Személyes Fame pontot.
A licitálás hasonló módon működik, mint eddig, de némileg megkönnyítették a megértést:
  • A játékosok tokenre licitálnak
  • A 3000. 3300. legtöbbet licitáló játékos, és minden ennél nagyobb licitáló megkapja a tokent.
  • A tokenért a játékosok kiválaszthatják/megvehetik a vágyott tankjukat (az elérhető nyereménytankokból, mely nincs a garázsukban)
Mellékletek:

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #309664 Írta: Tankpeti
Maneuvers - Eredmények

Igen tudom, mindenki ezt várja...
Kiemelném hogy ez a cw bővelkedett a hibákban, nem csak a nagy, de a kis klánok is megsínylették az 1. 2 nap szerver problémáit, majd a második hét Bz skines kifagyások biztosítottak mindenkit, hogy ne legyen egy nyugodt napja se.
Én személy szerint gratulálok minden klánnak az elért helyezésekhez!

Ha véletlen találna valaki olyan magyar klánt, ami lemaradt volna, kérem jelezze nekem (itt, privátban, ingame - ahol jónak látja).

FONTOS: Ha valaki posztolja a listát 3. oldalra, aki nem én vagyok, kéretik a létrehozót (ezesetben engem) megnevezni, a korrektség érdekében. Köszi!

Szokásos külön szekcióm:
Figyelem: Spoiler!

UI.: A klánlista hamarosan készül (valószínűleg szerdán).
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, PZoli, Gspzoli, Tank_szemelyzete

1 éve 5 hónapja #309669 Írta: perretz
Megválaszolva: perretz
A SZEX és ami felette van. :)

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #309670 Írta: Tankpeti
Maneuvers - További infók

Megtörtént a bannolás, így most már véglegesnek tekinthetők az eredmények.
  • Az esemény eredménylistájáról összesen 748 játékost tiltottak ki.
  • A top 10000-ből 75 játékost tiltottak ki
  • A résztvevő magyar klánokban összesen 10 tiltás történt a résztvevők közül, ebből 1 volt tankszerző.
  • A résztvevő magyar klánokban 6 további játékos került tankszerző helyre, mellyel az összesített tankszerzők száma 353.
    • A korábbi táblázatok frissítve lettek itt fórumon
    • Facebookra egy némileg megvágott táblázatot raktam fel, de kivártam vele a banhullámot (köszönöm a türelmet)
A 10000-ik helyezett pontszáma 12170 (12205-ről csökkent le ennyire), ennyibe fog kerülni a nyereménytank. Minden játékos először a nyereménytankot vásárolja meg, és csak utána vásároljon a maradék pontból (nehogy véletlen ne jusson a tankra).

A jutalmak holnap, 2023. március 28. délelőtt 05:00-től lesznek kivehetők, és egészen április 8.-ig (reggel 05:00).

Az aktív klánlista elérhető az alábbi linken:
www.wotinfo.hu/...309672

11 hónapja 1 hete #310753 Írta: Tankpeti
CW - Maneuvers (Harmadik felvonás)
Forrás (ENG): worldoftanks.eu...-26-1/
Forrás (HUN): worldoftanks.eu...-26-1/

Időtartam:
Kezdés: 2024.11.04. (09:00 CET) - Első csatanap
Zárás: 2024.11.18. (09:00 CET) - Utolsó csatanap 2024.11.17. este

7v7-es formátum, harmadjára. A rövidke leírásban látható, hogy a szabályzat (elméletileg és egyelőre) meg fog egyezni a korábbival, ezért ajánlom mindenki figyelmébe a fentebb már megosztott, idei márciusi cw-re vonatkozó információkat (lehet, hogy ezúttal ennek okán kevesebb posztot fogok közzétenni, nem szeretném ismételni magam ).

A legnagyobb változás, hogy először a 7v7-es cw-k történetében új tank lesz elérhető:
ST⁠-⁠62 Version 2
A többi kiváltható jutalomtank mivoltát még homály fedi.

Ha bármi kérdés felmerül az eseménnyel kapcsolatban, akkor ezen fórumszekcióban feltehetitek, avagy megkereshettek privátban itt (fórumon), discordon, vagy ingame.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, PZoli, perretz

10 hónapja 1 hete - 10 hónapja 1 hete #310985 Írta: Tankpeti
CW - Maneuvers - Jutalmak

A jutalmak boltját a következő módon lehet elérni:
  • A bal oldali menü sávon az "Esemény jutalmak" megnyitása (egy óra szimbólum van rajta - 3. vagy 4. menüpont)
  • Itt válasszuk ki a Manőverek fület (elméletileg az első opció)
  • A 10-es szintű jármű ára a 9100. helyezett személyes hírnév (fame) pontja lesz, míg a többi kiváltható jutalom a fönti sávon az "Egyéb tárgyak" alatt foglal helyet. Ezeket itt összegzem a következő táblázatban.
  • A 10-es szintű nyereménytank nem kerül kötvénybe a top 9100 helyezettnek.

Licit
A licitre minden játékos jogosult, amennyiben a következő feltételek teljesülnek a fiókjára nézve:
  • Részt vesz a 2024. novemberében megrendezésre kerülő Maneuvers eseményen
  • Az esemény végeztével a fiókja nem kap büntetést/felfüggesztést.
  • Az esemény alatt összeszed legalább 1000 Személyes Fame pontot.
A licitálás az alábbi módon működik:
  • A játékosok tokenre licitálnak
  • A 3050. legtöbbet licitáló játékos, és minden ennél nagyobb licitáló megkapja a tokent.
  • A tokenért a játékosok kiválaszthatják/megvehetik a vágyott tankjukat (az elérhető nyereménytankokból, mely nincs a garázsukban)
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli

10 hónapja 1 hete - 10 hónapja 6 napja #311009 Írta: Tankpeti
Maneuvers - Eredmények (2024.november)

Egy arányailag nyugodt cw eredményei
egy arányailag szokatlan időpontban.
Gratulálok minden résztvevő klánnak és játékosnak.

Ha véletlen találna valaki olyan magyar klánt, ami lemaradt volna, kérem jelezze nekem (itt, privátban, ingame - ahol jónak látja).
Megjegyzés: A Zwack a nagy létszámban részt vevő külföldi játékosok miatt nem kerülhetett fel erre a listára, de ettől még külön kiemelendő a rendkívüli teljesítményük (3. helyezett EU szerveren), melyből rengeteg magyar játékos kivette a részét.

Az eredményeket facebookon csúsztatva, a bannok után fogom megosztani.

Szokásos külön szekcióm:
Figyelem: Spoiler!

UI.: A klánlista hamarosan készül (valószínűleg szerdán vagy csütörtökön).
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, PZoli, perretz

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.