Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 52 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 15 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Gépigény

7 éve 10 hónapja #255861 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Hali, nem pont hW de SW kérdésem lenne.
Nagy megelégedéssel használom jelenleg is a Win 8.1-et. Figyelgetem a Win10-et és lassan elgondolkoztam rajta, váltsak-e rá. Van valakinek tapasztalata? Játékokkal van valami gond? Főleg WoT, és egy csomó Steam meg Origin-es játék van a vason.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 10 hónapja #255868 Írta: Kacsa1
Megválaszolva: Kacsa1

Üdv!

Tervezem (az 5 éves állami terv-gazdálkodás keretében) az "öregecske" i5 2500K (@3.9 Ghz) cseréjét. Likviditási gondok miatt Ryzen platformban gondolkozom, játszik esetleg vki a WoTinfo-n vki ilyen config-gal? megosztaná a tapasztalatait? Ryzen 5 1500X vagy 1600X előnyben, de kisebb processzor tapasztalat is érdekelne. A teljesség kedvéért, a frissen vásárolt GTX 1050 maradna a configomban.

Előre is köszönöm!

Kissé túlozva : Ágyúval verébre ? ? ? ? :P
Még az R5 1500X is nevetve viszi a WoT-ot. Ez a játék nem éppen a procit terheli.
Viszont ha belefér akkor jóval időtállóbb lehet az R5 1600X.
Hamarabb fogod cserélni a videókarit mint bármelyiket a 2 proci közül. :)

Egy jó tanács : Ne az alaplapon spórolj ! az X-es procikhoz 350-370-es alaplap való.
Persze azért ezekből is felesleges a legdrágább , gyakorlatilag bármelyik jobb minőségű értelmes árú példány megteszi.

A mostani processzorom (6 éves) is nevetve viszi a WoT-ot, nem is ezért kérdeztem tapasztalatokat, azonban pár tesztet elolvasva az Intel platform több FPS-re képes WoT alatt, a magasabb 1 szál/teljesítmény arány miatt.
Alaplapon eszem ágában sincs spórolni, arra ott a VGA :-)
Chipsetnek pedig minimum és maximum is a B350 a választás, ezt jól látod, a X370-es chipset teljesen felesleges, az csak az SLI/Crossfire-ben nyújt többet.
Köszönöm azért válaszod, látom hasonlóképpen gondolkodunk. :thx2:

Jelenleg a legjobb teljesítményt még mindig a 4 magos intel procik mutatják a játékokon (pl a 7700k majdnem mindenhol jobb, mint a 8700k). Én személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy intel procik játékra jók, minden másra amd. Egy i5 7600k is jobb játékban, mint az 1600x. Aztán ez mondjuk lehet, hogy fordulni fog pár éven belül, a játékok is átállnak 8 magra, és akkor borul az egész.

Összességében én amúgy az i3 8350k-t javasolnám, ha végre kapható lesz, papíron nagyon jónak tűnik, és egy jó hűtéssel tuti lehet majd húzni 5 Ghz-ig. Egyetlen hátulütője, hogy alaplapot nem lesz könnyű találni hozzá.

7 éve 10 hónapja #255871 Írta: Kacsa1

Nagy megelégedéssel használom jelenleg is a Win 8.1-et. Figyelgetem a Win10-et és lassan elgondolkoztam rajta, váltsak-e rá. Van valakinek tapasztalata? Játékokkal van valami gond? Főleg WoT, és egy csomó Steam meg Origin-es játék van a vason.

Én mindig amondó voltam, hogy ami jól működik, azt ne cseréld le. Win10-ről egy másik (nem wotos) fórumon elég vegyes véleményeket olvastam, van aki szereti, de a (nem túlnyomó) többség inkább nem ajánlja. A sok hülyeség, amit nem lehet letiltani benne okozhat fps eséseket, arról nem is beszélve, hogy engem speciel nagyon idegesít, ha belekotyog abba, amit én csinálni szeretnék.

Egyetlen érv ami a win10 mellett szól, az a directx 12, ami a wotot nem hiszem, hogy érinteni fogja a következő jópár évben.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: BiO_rOo_BOT, MegaJani, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

7 éve 10 hónapja #255880 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Köszi, akkor marad a 8.1
:thx2:

Én mindig amondó voltam, hogy ami jól működik, azt ne cseréld le. Win10-ről egy másik (nem wotos) fórumon elég vegyes véleményeket olvastam, van aki szereti, de a (nem túlnyomó) többség inkább nem ajánlja. A sok hülyeség, amit nem lehet letiltani benne okozhat fps eséseket, arról nem is beszélve, hogy engem speciel nagyon idegesít, ha belekotyog abba, amit én csinálni szeretnék.

Egyetlen érv ami a win10 mellett szól, az a directx 12, ami a wotot nem hiszem, hogy érinteni fogja a következő jópár évben.

7 éve 10 hónapja #255932 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Üdv!

Kérdezem, mekkora helyet foglal a fullos játék, illetve gépigény tekintetében mi kell a jó grafika és futás érdekében?

gugliba beíros hogy: wot system requirements

A linkek közül mondjuk kiválasztod eztet:

Én annyit mondanék, hogy ha a büdzsé ne adj isten csak a "low end" elérését teszi lehetővél, akkor is cél a stabil 30 fps minimum, amihez a régebbi I3 procik és az minimum elvártnál picit jobb grafikus kártya is elég, SD kliens esetében. ( core2 procik szerintem felejtősek, azoknál náha belassul a játék, i3-ból a régebbik 30 fps körül stabilan tudnak SD kliens esetén.... újak meg fene tudja mennyire elegendőek, elvileg elég sokra :) ... nekem egy második generációs i5 proci van a gépemben, egy ugyancsak nem mai gyerek Gigabyte GTX 460 OC-1GB társaságában 60 fps HD klienssel stabil, grafikai csúszkák eggyel a max alattra vannak állítva. )

És azért egy stabil 60 fps mellett jobb játszani mint 30-on ( monitorim 60 fps-t tud ) ... Vannak akik 100 vagy afölötti fps-t szeretnek látni ... amihez persze olyan monitor is kell ami tud 60 fps fölött megjelentítani ... a játék is is elsősorban graf. kártya igényes... és intel procit jobban szereti mint AMD-t.

HD kliens ( szebb picit ) és fejlesztett grafika esetében határ a csillagos ég, itt nagyban függ attól hogy mit értesz "jó grafika" alatt. Ha egy rohadt sok képpontos 4k TV a monitorod és ott akarsz minden hajlongó fűszálat és a leadott lövés lökéshullámától megrázkódó bokrokat látni ... akkor i7 és valami durva árú csúcs kártya kell.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Béé

7 éve 10 hónapja #255936 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69
Sziasztok! VGA cserében gondolkodom.

Jelenlegi konfig:

Asus Maximus Formula VI
I7 4770k
CM Seidon 120V Ver.2 vízhűtés
2x8GB Kingston HyperX 2600Mhz RAM
Gigabyte GTX 950 oc
Chieftec 500w táp
2TB Toshiba vinyó
240GB Kingston SSD
Mindez egy Zalman z3 plus házban. A konfigot a winchester kivételével a nyár folyamán vettem egybe, használtan.

A kártyát is használtan venném.

VGA-k amiket néztem:
Nvidia oldalon:
GTX 780/780ti
GTX 970
Gtx 1050ti
Gtx 1060

Amd oldalon elég durva árakkal találkoztam.

Szerintetek érdemes lenne egy táp cserét is beiktatni egy minőségi 700 wattosra, vagy maradjon ez?

A keret olyan 60.000 Ft lenne maximum.(régi VGA eladásából befolyt összeg + 35.000 Ft.

Bocsi ha kicsit keszekuszára sikerült, betegen fekszem itthon. Előre is köszi a válaszokat!

7 éve 10 hónapja #255938 Írta: Solinari
Megválaszolva: Solinari

Köszi, akkor marad a 8.1
:thx2:

Akkor érdemes oprendszer cserén gondolkodni ha majd a 8.1 mögül elfogy a support.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: BiO_rOo_BOT

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #255947 Írta: Kacsa1

Jelenlegi konfig:

Asus Maximus Formula VI
I7 4770k
Gigabyte GTX 950 oc
Chieftec 500w táp
2TB Toshiba vinyó
240GB Kingston SSD
Mindez egy Zalman z3 plus házban. A konfigot a winchester kivételével a nyár folyamán vettem egybe, használtan.

VGA-k amiket néztem:
Nvidia oldalon:
GTX 780/780ti
GTX 970
Gtx 1050ti
Gtx 1060

Szerintetek érdemes lenne egy táp cserét is beiktatni egy minőségi 700 wattosra, vagy maradjon ez?

A keret olyan 60.000 Ft lenne maximum.(régi VGA eladásából befolyt összeg + 35.000 Ft.

Bocsi ha kicsit keszekuszára sikerült, betegen fekszem itthon. Előre is köszi a válaszokat!

Mire szeretnéd használni a gépet? Egy 950 oc simán kell, hogy vigyen kb minden játékot minimum közepesen 60+ fps-sel, a wotot meg nevetve kell vinnie ennek a konfignak akárhogyan állítod be.

Nem 10xx-es videokártyát 950-ről fejlesztve semmiképpen ne vegyél, de, mint ahogy írtam, szerintem egyelőre felesleges a csere.

Tápot sem érdemes cserélni, 500W bőven elég kell, hogy legyen. 600w-nál több maximum akkor kellhet, ha több videokártya van a gépben.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulung69

7 éve 10 hónapja #255948 Írta: Kulung69

Jelenlegi konfig:

Asus Maximus Formula VI
I7 4770k
Gigabyte GTX 950 oc
Chieftec 500w táp
2TB Toshiba vinyó
240GB Kingston SSD

VGA-k amiket néztem:
Nvidia oldalon:
GTX 780/780ti
GTX 970
Gtx 1050ti
Gtx 1060

Mire szeretnéd használni a gépet? Egy 950 oc simán kell, hogy vigyen kb minden játékot minimum közepesen 60+ fps-sel, a wotot meg nevetve kell vinnie ennek a konfignak akárhogyan állítod be.

Nem 10xx-es videokártyát 950-ről fejlesztve semmiképpen ne vegyél, de, mint ahogy írtam, szerintem egyelőre felesleges a csere.

Tápot sem érdemes cserélni, 500W bőven elég kell, hogy legyen. 600w-nál több maximum akkor kellhet, ha több videokártya van a gépben.

Videók készítéséhez/liveoláshoz kéne a kraft a kicsikébe, minél jobb grafikán. Aztán lehet a videók minőségének javítása érdekében inkább beszerzek egy komplett Auna Mic 900B szettet, és a VGA cserével várok.

7 éve 10 hónapja #255951 Írta: Kacsa1

Jelenlegi konfig:

Asus Maximus Formula VI
I7 4770k
Gigabyte GTX 950 oc
Chieftec 500w táp
2TB Toshiba vinyó
240GB Kingston SSD

VGA-k amiket néztem:
Nvidia oldalon:
GTX 780/780ti
GTX 970
Gtx 1050ti
Gtx 1060

Videók készítéséhez/liveoláshoz kéne a kraft a kicsikébe, minél jobb grafikán. Aztán lehet a videók minőségének javítása érdekében inkább beszerzek egy komplett Auna Mic 900B szettet, és a VGA cserével várok.

Szerintem az inkább múlik a processzoron. A videokártya a megjelenítésért felelős, szóval, hogy te mit látsz a képernyőn. Ha streamelsz, akkor a proci van inkább igénybe véve, mert gyakorlatilag duplán kell küldenie az adatokat (egyet neked, egyet a netre). Nyilván számít a grafikus kártya is, de nem hiszem, hogy sokat számítana.

7 éve 10 hónapja #256006 Írta: Bhalangir
Megválaszolva: Bhalangir

Jelenlegi konfig:

Asus Maximus Formula VI
I7 4770k
Gigabyte GTX 950 oc
Chieftec 500w táp
2TB Toshiba vinyó
240GB Kingston SSD

VGA-k amiket néztem:
Nvidia oldalon:
GTX 780/780ti
GTX 970
Gtx 1050ti
Gtx 1060

Az a baj, hogy a minőségi, nagyobb tápegységek 20eFt környékén kezdődnek, de 25-32eFt kategóriában van a legtöbb. Én Thermaltake-re esküszöm, azokból is arra, amire legalább 5 év gari van.

ipon.hu/webshop...201777

Ez 20 pénz, a maradék 40-ből maximum használtan tudsz karit venni, abból én a 1050ti-t vagy 1060-at választanám 4GB-osat szigorúan. De az is legjobb esetben is 45-50 között lesz, kis szerencsével ha valaki nagyon szabadulni akar talán 40 környékén el lehet kapni.

De mindenek előtt vannak PC builder oldalak, ahol ki lehet kalkulálni a teljesítmény felvételt, pl ez:
outervision.com...ulator, és megnézném, hogy szükséges-e nagyobb, vagy csak egy minőségire elég cserélni. Thermaltake 530W-os már csak 16 pénz, kicsivel több marad a karira:
ipon.hu/webshop...210892

De ha nem akarsz valami brutált futtatni amihez erőmű kell, akkor az 500W körül elégnek illene lennie.

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #256009 Írta: Jocek89
Megválaszolva: Jocek89
Többször olvasom, most már megkérdezem, hogy a chieftec miért nem számít normális tápnak? Harmadikat nyúzom életem során, soha semmi bajom nem volt velük, tavaly a másodikat egy 600as ctg-t is csak azért cseréltem, mert levásárlásos mizériába kerülve kellett még valamit venni és baromi jó áron átvették holott hat éves volt. Harmadszorra is chieftec lett, most valami bronzos eco, teszi a dolgát, 5 év garancia erre is. Arról hallottam amikor a legolcsóbb változatok behalnak de azok árban a bóvlikkal vannak súlyban, jelzik, hogy trék. Egy jó chieftec viszont simán 20as körül van.

7 éve 10 hónapja #256012 Írta: Kulung69

Többször olvasom, most már megkérdezem, hogy a chieftec miért nem számít normális tápnak? Harmadikat nyúzom életem során, soha semmi bajom nem volt velük, tavaly a másodikat egy 600as ctg-t is csak azért cseréltem, mert levásárlásos mizériába kerülve kellett még valamit venni és baromi jó áron átvették holott hat éves volt. Harmadszorra is chieftec lett, most valami bronzos eco, teszi a dolgát, 5 év garancia erre is. Arról hallottam amikor a legolcsóbb változatok behalnak de azok árban a bóvlikkal vannak súlyban, jelzik, hogy trék. Egy jó chieftec viszont simán 20as körül van.

"Egy minőségi 700 wattosra" Na ezzel én nem azt állítottam, hogy a Chieftec táp nem jó, hanem azt írtam, hogy egy jó minőségű 700wattos tápot érdemes lenne-e venni.

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #256013 Írta: Kulung69

Jelenlegi konfig:

Asus Maximus Formula VI
I7 4770k
Gigabyte GTX 950 oc
Chieftec 500w táp
2TB Toshiba vinyó
240GB Kingston SSD

VGA-k amiket néztem:
Nvidia oldalon:
GTX 780/780ti
GTX 970
Gtx 1050ti
Gtx 1060

Az a baj, hogy a minőségi, nagyobb tápegységek 20eFt környékén kezdődnek, de 25-32eFt kategóriában van a legtöbb. Én Thermaltake-re esküszöm, azokból is arra, amire legalább 5 év gari van.

ipon.hu/webshop...201777

Ez 20 pénz, a maradék 40-ből maximum használtan tudsz karit venni, abból én a 1050ti-t vagy 1060-at választanám 4GB-osat szigorúan. De az is legjobb esetben is 45-50 között lesz, kis szerencsével ha valaki nagyon szabadulni akar talán 40 környékén el lehet kapni.

De mindenek előtt vannak PC builder oldalak, ahol ki lehet kalkulálni a teljesítmény felvételt, pl ez:
outervision.com...ulator, és megnézném, hogy szükséges-e nagyobb, vagy csak egy minőségire elég cserélni. Thermaltake 530W-os már csak 16 pénz, kicsivel több marad a karira:
ipon.hu/webshop...210892

De ha nem akarsz valami brutált futtatni amihez erőmű kell, akkor az 500W körül elégnek illene lennie.

Nem tudom hogy egy GTX 780-at elbír-e a tápom. Mert azzal szemezek, kb 1050ti árban már lehet venni. 780Ti is egész baráti áron beszerezhető.

Az általad ajánlott oldal szerint nekem kéne egy 700wattos 70 eurós EVGA táp.

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #256015 Írta: Jocek89
Megválaszolva: Jocek89
Nem idézlek Kulung ne haragudj, telóról körülményes menedzselni a beágyazásokat. De ne vegyél 780as karit az egy ezer éves valami( utána is néztem jól emlékszem-e és bizony 2013 májusi). Erős és biztosan megelégedéssel használja az, akinek jelenleg van de fogyasztás, jövőbeli kompatibilitás, technológia okán gondolkodj előre. 900as széria alá ne menj, de az ezresek volnának igazán jók, persze értem én, hogy drágább. De akkor táp sem kéne.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 12 órája 7 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 17 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.