Üdv!
Kérdezem, mekkora helyet foglal a fullos játék, illetve gépigény tekintetében mi kell a jó grafika és futás érdekében?
gugliba beíros hogy: wot system requirements
A linkek közül mondjuk kiválasztod eztet:
Én annyit mondanék, hogy ha a büdzsé ne adj isten csak a "low end" elérését teszi lehetővél, akkor is cél a stabil 30 fps minimum, amihez a régebbi I3 procik és az minimum elvártnál picit jobb grafikus kártya is elég, SD kliens esetében. ( core2 procik szerintem felejtősek, azoknál náha belassul a játék, i3-ból a régebbik 30 fps körül stabilan tudnak SD kliens esetén.... újak meg fene tudja mennyire elegendőek, elvileg elég sokra

... nekem egy második generációs i5 proci van a gépemben, egy ugyancsak nem mai gyerek Gigabyte GTX 460 OC-1GB társaságában 60 fps HD klienssel stabil, grafikai csúszkák eggyel a max alattra vannak állítva. )
És azért egy stabil 60 fps mellett jobb játszani mint 30-on ( monitorim 60 fps-t tud ) ... Vannak akik 100 vagy afölötti fps-t szeretnek látni ... amihez persze olyan monitor is kell ami tud 60 fps fölött megjelentítani ... a játék is is elsősorban graf. kártya igényes... és intel procit jobban szereti mint AMD-t.
HD kliens ( szebb picit ) és fejlesztett grafika esetében határ a csillagos ég, itt nagyban függ attól hogy mit értesz "jó grafika" alatt. Ha egy rohadt sok képpontos 4k TV a monitorod és ott akarsz minden hajlongó fűszálat és a leadott lövés lökéshullámától megrázkódó bokrokat látni ... akkor i7 és valami durva árú csúcs kártya kell.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...