Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 48 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 15 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Gépigény

7 éve 10 hónapja #256306 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Kerdezek en is, hatha van itt egy monitorguru.

24" Full HD-rol tervezek feljebb lepni 27" qwhd, esetleg 4k felbontasra. i7 4790k proci + 1070/1070ti melle fog kelleni az uj monitor.

FPS-ekkel nem nagyon jatszok, szoval nem kell a 144Hz, ragaszkodom az IPS panelhez, allithato magassaghoz. 150K huf-ig tudna valaki ajanlani monitort?

Nem vagyok egy guru, de ezt találtam: www.emag.hu/lg-...42BBM/

Ennek sajnos nem allithato a magassaga. Amit nem is ertek, hogy ennek a lehetoseget miert sporoljak le sok monitorrol.

Itt egy Philips, nem tudom milyen, de mindent tud:
www.emag.hu/phi...6BBBM/

Ez TN paneles, nekem IPS kell. :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 10 hónapja #256311 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Kerdezek en is, hatha van itt egy monitorguru.

24" Full HD-rol tervezek feljebb lepni 27" qwhd, esetleg 4k felbontasra. i7 4790k proci + 1070/1070ti melle fog kelleni az uj monitor.

FPS-ekkel nem nagyon jatszok, szoval nem kell a 144Hz, ragaszkodom az IPS panelhez, allithato magassaghoz. 150K huf-ig tudna valaki ajanlani monitort?

Nem vagyok egy guru, de ezt találtam: www.emag.hu/lg-...42BBM/

Ennek sajnos nem allithato a magassaga. Amit nem is ertek, hogy ennek a lehetoseget miert sporoljak le sok monitorrol.

Itt egy Philips, nem tudom milyen, de mindent tud:
www.emag.hu/phi...6BBBM/

Ez TN paneles, nekem IPS kell. :)

Lehet kapni asztali konzolokat, ha csak az állíthatóság a probléma.

7 éve 10 hónapja #256350 Írta: dobilaci
Képernyő típusa, amiről beszéltem. Az Ips-nek szebbek a színei és jobb a betekintési szög. Tn panel meg főleg h gamereknek jó, kisebb válaszidő, illetve magasabb működési frekvencia miatt.

Én filmnézésre, netezésre és játékra használom a gépem, nekem fontos a kép minősége. Mostani monitorom egy 24-es ips paneles Dell, előző is az volt. Maradok az ips-nél.

7 éve 10 hónapja #256352 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Képernyő típusa, amiről beszéltem. Az Ips-nek szebbek a színei és jobb a betekintési szög. Tn panel meg főleg h gamereknek jó, kisebb válaszidő, illetve magasabb működési frekvencia miatt.

Én filmnézésre, netezésre és játékra használom a gépem, nekem fontos a kép minősége. Mostani monitorom egy 24-es ips paneles Dell, előző is az volt. Maradok az ips-nél.

Az IPS-es LG-re gondoltam, amikor az asztali konzolt ajánlottam.
Nem is olyan drága az a monitor, simán kijön a különbözetből egy konzol.

7 éve 10 hónapja #256388 Írta: dobilaci
Figyelem: Spoiler!

Nem akarok konzolozni, borzasztoan nez ki. :) Egy rendes monitort szeretnek aminek lehet allitani a magassagat.

Eddig o a befuto: Acer BE270UA , 27-es, IPS paneles es 75hz-en megy 2560x1440 felbontasban. A net meg teli van jo kritikakkal es elegedett felhasznaloi velemenyekkel.

Meg a Black Friday-ig nezeledok, hatha le lesz akciozva. Addig meg akarok talalni 2-3 hasonlo tudasu (es nem dragabb) jeloltet.

7 éve 10 hónapja #256440 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Eladóvá vált egy VGA kártyám, pontosabban egy ASUS STRIX GTX970 DC2OC-4GD5

Kizárólag WoT-ra használtam, gyári beállításain - soha semmi tuning (nyilván, mert a WoT nem nagy kihívás neki - HD kliens, minden beállítás maxon 110-120 fps - és meg se nagyon izzad :-) )
Gyári dobozában, minden tartozékával együtt adom. 2015.04.15-én vettem az AQUA-ban - eredeti számlája szintén rendelkezésre áll.

Akit érdekel, kérem írjon rám privátban - köszi.

7 éve 10 hónapja #256505 Írta: Lord_Loga
Megválaszolva: Lord_Loga
Köszönöm szépen a javaslatokat!

(tényleg öreg már, kukázni kell :) )

7 éve 10 hónapja #256527 Írta: Sat_Okh
Megválaszolva: Sat_Okh
Sziasztok!
Nagyon sürgősen kell vennem egy gamer egeret mert a jelenlegi A4Tech Bloody V.7 kiöregedett és valószínű hamarosan kileheli a lelkét.
Milyen egeret javasoltok a régi pótlására?
Köszi előre is!

7 éve 10 hónapja #256528 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano

Sziasztok!
Nagyon sürgősen kell vennem egy gamer egeret mert a jelenlegi A4Tech Bloody V.7 kiöregedett és valószínű hamarosan kileheli a lelkét.
Köszi előre is!

Itthon egy Gigabyte m6900-t használok, és bevált, de a Gigabyte-nak vannak még jó és olcsó egerei.
Van egy másik is, egy Logitech G602, amit tök jól lehet a laptop mellé pakolni, mert vezeték nélküli, viszont nem éppen olcsó.
De szerintem egy boltban biztos tudnak ajánlani jókat. Fontos, hogy jó nagy legyen, hogy jól meg tudd fogni.

Itt meg még ajánlanak is párat: prohardver.hu/t...0.html

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #256535 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Én egy Logitech G700s egeret használok. Lehet kábellel is használni, de anélkül is. Nem olcsó, viszont szerintem minden forintot megér.

Sziasztok!
Köszi előre is!

Itthon egy Gigabyte m6900-t használok, és bevált, de a Gigabyte-nak vannak még jó és olcsó egerei.
Van egy másik is, egy Logitech G602, amit tök jól lehet a laptop mellé pakolni, mert vezeték nélküli, viszont nem éppen olcsó.
De szerintem egy boltban biztos tudnak ajánlani jókat. Fontos, hogy jó nagy legyen, hogy jól meg tudd fogni.

Itt meg még ajánlanak is párat: prohardver.hu/t...0.html

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sat_Okh

7 éve 10 hónapja #256563 Írta: Fudo_Yusei
Megválaszolva: Fudo_Yusei
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok ajánlani egy jó gamer fejhallgatót, aminek hosszú a mikrofonja? Vettem egy pár éve egy Sharkoon márnemistudommilyet, és ahogy próbáltuk haverommal nem értett, mert egyszerűen nem ért el a számhoz a mikrofon rendesen, (Nagy a fejem :unsure: ) úgy hogy akkor beruháztam egy kis mikrofonra asztali állvánnyal. Mostanában már nem szól olyan szépen a sharkoon, ezért lecserélném, de mostmár valami rendesre, hogy ne kelljen a kismikrofonnal szórakozni. De egyszerűen nem találok olyat, (vagy csak nem néztem szét rendesen) aminek elég hosszú lenne a mikrofonja, vagy ha igen, akkor az meg nem kagylós, hanem fülre felfekvős, és a kinti zajok kizárása egy alap dolog lenne számomra.
Maximum 30k-t szánnék a történetre

7 éve 10 hónapja #256565 Írta: Kacsa1
Megválaszolva: Kacsa1

Sziasztok!
Köszi előre is!

Ha palmgripes vagy (és a régi egeredből gondolom, hogy igen [ i.imgur.com/zJZeN.png ]), akkor a logitech G502 talán a legjobb (mert én nem hiszek a vezeték nélküliekben). Kb minden CS:GO profi, aki márkafüggetlen és palmgripes ezt használja. Viszont 20k magyar pénzbe fáj.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sat_Okh

7 éve 10 hónapja #256569 Írta: Kacsa1
Megválaszolva: Kacsa1

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok ajánlani egy jó gamer fejhallgatót, aminek hosszú a mikrofonja? Vettem egy pár éve egy Sharkoon márnemistudommilyet, és ahogy próbáltuk haverommal nem értett, mert egyszerűen nem ért el a számhoz a mikrofon rendesen, (Nagy a fejem :unsure: ) úgy hogy akkor beruháztam egy kis mikrofonra asztali állvánnyal. Mostanában már nem szól olyan szépen a sharkoon, ezért lecserélném, de mostmár valami rendesre, hogy ne kelljen a kismikrofonnal szórakozni. De egyszerűen nem találok olyat, (vagy csak nem néztem szét rendesen) aminek elég hosszú lenne a mikrofonja, vagy ha igen, akkor az meg nem kagylós, hanem fülre felfekvős, és a kinti zajok kizárása egy alap dolog lenne számomra.

HyperX Cloud II-t javasolják sokan, még pont belefér a keretedbe.

Bár szerintem jobban jársz, ha veszel egy sennheiser fejhallgatót (pl egy Sennheiser HD-280 Pro-t) és mellé egy asztali mikrofont. A mikrofon minősége nem lesz rosszabb, maximum minimálisan, mint bármelyik gamer headset mikrofonjáé, cserébe a hangzás garantáltan jobb lesz. Ha mikrofonban is érezhető javulást akarsz, akkor kénytelen leszel még kb 30k-t rászánni a dologra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hunyadi_Loveszdandar, Fudo_Yusei

7 éve 10 hónapja #256580 Írta: Fudo_Yusei
Megválaszolva: Fudo_Yusei

Sziasztok!

Bár szerintem jobban jársz, ha veszel egy sennheiser fejhallgatót (pl egy Sennheiser HD-280 Pro-t) és mellé egy asztali mikrofont. A mikrofon minősége nem lesz rosszabb, maximum minimálisan, mint bármelyik gamer headset mikrofonjáé, cserébe a hangzás garantáltan jobb lesz. Ha mikrofonban is érezhető javulást akarsz, akkor kénytelen leszel még kb 30k-t rászánni a dologra.

Köszi a györs választ, HyperX megrendelve, végre ennek leírták iponon hogy 150mm hosszú a mikrofon része.

7 éve 10 hónapja #256587 Írta: robertgida
Megválaszolva: robertgida

Sziasztok!

Köszi a györs választ, HyperX megrendelve, végre ennek leírták iponon hogy 150mm hosszú a mikrofon része.

Razer fülesek elég jok.Persze függ mennyit szánsz rá.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 12 órája 3 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 13 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.