Jelenleg 124 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 9 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 10 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 11 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 23 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Gépigény

10 éve 2 hónapja #136492 Írta: bigbali
Megválaszolva: bigbali

Sajnos a probléma alapvetően az, hogy csoda hogy ennyire is sikerült elindítani.
Gondolom ár érzékenység miatt próbálnál játszani ezzel a configgal.
De egy dedikált videókarit bele kéne gyömöszölni.
Én Nvida Gt640 alá nem adnám (újonnan meg lehet szerezni 15k ból) de ez is csak a minimum/közepeses graf beállításokkal a tűrhető szintet hozná.
A használt piac, nagy és kockázatos. Ráadásul sok majom nincs tisztában azzal hogy a régi 60-70k-s karijuk mára már max a tizedét éri. De ki lehet fogni jó cuccokat kellő türelemel.

Jó is volna...
G41M-P26 alaplap
INTEL G41 EXPRESS CHIPSET integrált videókártya
3 GB (2+1) RAM

Eddig majdnem 11k csatát lejátszottam átlagos 10-15 fps-el,de a ez csak a win xp felrakása után jött ki, és jobban járnék ha komplett buildot raknék össze, csak sajna 600 fölött kicsivel lejem van ( 42k HUF ) én már megválasztottam mire gyüjtök, ami nálunk megéri ( itt cseszett drágák a gépek, 100k HUF = 1500 lej itt nekem rengeteg (több mint apám fizetése, aki vágóhídas( ott elvileg jól lehet keresni...))

Build:
Ház:DELUX MV871
Processzor:AMD Athlon II X4 740, 3200MHz, 4MB, socket FM2
Táp:ATX Raidmax RX-500AZ 500W
RAM:Memorie Kingston 4GB DDRIII, PC12800, 1600MHZ, HYPER X2
HDD:HDD WD Blue 1TB, 64MB, 7200rpm, SATA 3
Vkártya:Gigabyte ATI Radeon HD6570 2GB DDR3, 128-bit, GV-R657D3-2GI
Alaplap:Asrock FM2A55M-VG3, AMD socket FM2
Ár: 1670.70 lej

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 2 hónapja #136497 Írta: M4rt1n2
Megválaszolva: M4rt1n2

A hd6450 nagyon gyenge, a többi rendben van. (Kivéve ha a Dual-Core kifejezés Pentium D-t takar):-)

Én egy Radeon Hd 4670-en nyomom majdnem full felbontáson.
A gépem:Core 2 Quad Q6600 2.4 GHZ
Samsung 2x2 DDR2
Radeon HD 4670

10 éve 2 hónapja #136502 Írta: M4rt1n2
NeedBeer egyébként menyi a kereted?Szerintem 60k-ért már lehet venni jó gépet.

10 éve 2 hónapja #136509 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42
Srácok egy dolgot le kell szögezni! Használt öreg gépek toldozgatása foldozgatása csak fölösleges pénzkidobás. Tudom, mert én is ezt csináltam.
Én úgymond szerencsés vagyok mert fél évnyi spórolás után, lehetőségem volt hogy ne valami "hasznosra" hanem Pc be öljem a lóvét, mindenféle árú hitelt kikerülve. Nem mondom súlyos összegbe került mert közel 300K-val nem dobálódzik csak az ember (perifériák is benne vannak nem csak a gép)
De ügyesen választva alkatrészeket ennek az árnak a töredékért vehettek új gépet. Ha jól csináljátok még 3-5 év múlva is lesz mit bele rakni, hogy kicsit gyorsabb kicsit jobb legyen. Viszont minden fillér amit egy olyan gépre költötök amin már semmilyen új, újabb alkatrész nem segít lényegesen, az már a kidobott pénz kategória.

bigbali!!
Tudom nem egyszerű előteremteni a pénzt egy jobb gépre, de 10-15 Fps az semmilyen játékban nem elfogadható. min 30 fps kell hogy a szemed nem fáradjon el és a fejed ne fájduljon meg. Rohadtul nem ér annyit egy játék sem hogy előtte betegedj meg.

ÉS most kijön belőlem a csúnya WoTos! :evil: A 10-15 Fps el nem csak magaddal cseszel ki, hanem a játékosok többségével is! Persze nem csak te hanem azok is akiknek már futotta valami belőpő szintű valamire és már fel tudja húzni fullra a grafikát. Igen de milyen áron? Alacsony FPS! Egy Online játék nem szól másról csak a drága FPS hajhászásáról (A pingen a legtöbb esetben sajna nem lehet segíteni) Nagyobb Fps=gyorsabb reakció.

20 alatti Fps nagyjából diavetítésként értelmezhető. Aki ez alatt játszik az lényegében BOT!
A játék élvezeti értéke 0 Más játékosok bosszantási szintje 100/100

Részemről ennyi hozzáfűzni valóm van.
Én továbbra is segíteni fogok másoknak, mint ahogy rajtam kívül mások is hogy kis pénzből meg tudják oldani, hogy tovább tudjanak játszani, de van egy határ ami miatt mindenkinek aki itt segítséget kér, bizony a zsebe legmélyére kell nyúlnia!

10 éve 2 hónapja #136510 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

Én egy Radeon Hd 4670-en nyomom majdnem full felbontáson.
A gépem:Core 2 Quad Q6600 2.4 GHZ
Samsung 2x2 DDR2
Radeon HD 4670

Hát persze... :whistle:

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #136517 Írta: M4rt1n2
Nem vicc. 20 fps-el megy

szerk.A HD 4670 1gb-s verzióját használom.

10 éve 2 hónapja #136591 Írta: Balu1990
Megválaszolva: Balu1990

Srácok egy dolgot le kell szögezni! Használt öreg gépek toldozgatása foldozgatása csak fölösleges pénzkidobás. Tudom, mert én is ezt csináltam.
Én úgymond szerencsés vagyok mert fél évnyi spórolás után, lehetőségem volt hogy ne valami "hasznosra" hanem Pc be öljem a lóvét, mindenféle árú hitelt kikerülve. Nem mondom súlyos összegbe került mert közel 300K-val nem dobálódzik csak az ember (perifériák is benne vannak nem csak a gép)
De ügyesen választva alkatrészeket ennek az árnak a töredékért vehettek új gépet. Ha jól csináljátok még 3-5 év múlva is lesz mit bele rakni, hogy kicsit gyorsabb kicsit jobb legyen. Viszont minden fillér amit egy olyan gépre költötök amin már semmilyen új, újabb alkatrész nem segít lényegesen, az már a kidobott pénz kategória.

bigbali!!
Tudom nem egyszerű előteremteni a pénzt egy jobb gépre, de 10-15 Fps az semmilyen játékban nem elfogadható. min 30 fps kell hogy a szemed nem fáradjon el és a fejed ne fájduljon meg. Rohadtul nem ér annyit egy játék sem hogy előtte betegedj meg.

ÉS most kijön belőlem a csúnya WoTos! :evil: A 10-15 Fps el nem csak magaddal cseszel ki, hanem a játékosok többségével is! Persze nem csak te hanem azok is akiknek már futotta valami belőpő szintű valamire és már fel tudja húzni fullra a grafikát. Igen de milyen áron? Alacsony FPS! Egy Online játék nem szól másról csak a drága FPS hajhászásáról (A pingen a legtöbb esetben sajna nem lehet segíteni) Nagyobb Fps=gyorsabb reakció.

20 alatti Fps nagyjából diavetítésként értelmezhető. Aki ez alatt játszik az lényegében BOT!
A játék élvezeti értéke 0 Más játékosok bosszantási szintje 100/100

Részemről ennyi hozzáfűzni valóm van.
Én továbbra is segíteni fogok másoknak, mint ahogy rajtam kívül mások is hogy kis pénzből meg tudják oldani, hogy tovább tudjanak játszani, de van egy határ ami miatt mindenkinek aki itt segítséget kér, bizony a zsebe legmélyére kell nyúlnia!

Na jó ezt a 20 fps alatti dolgot te se gondoltad komolyan remélem. :D Nekem alig ment 25 fps fölé a játék (hogy kijött az új patch stabil 30-35 fps-re nőtt) és mégis összehoztam 7k csata alatt egy majdnem kék statot.
Ezek szerint a te elméleted alapján ha lenne vagy 50 fps-em akkor én hyper super unicum játékos lennék vagy mi? :D
És még annyit fűznék hozzá, hogy nem mindenkinek van 300 ezer forintja számítógépre. Minek egy olyan atomerőmű ha egy semmi extra 100k-s laptopon simán fut a játék.

10 éve 2 hónapja #136592 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Én úgy 15-6k csatát egy számítógépnek csúfolt szarkupacon játszottam átlag 15 fps-el. Nem tudtam 1600 wn8 fölé menni, mert:
Sniper nézetbe lépéskor automatikusan várnom kellett 1,5-2 másodpercet
Könnyű tankokkal már zavaró volt a kevés FPS, így őket sokszor kispadra tettem
Alapvetően megnehezítette a dolgokat a kevés képkocka/sec érték

Aztán vettem egy NORMÁLIS gépet, amin átlag 50 fps megvan. "Hirtelen" ugrott 400+-t a wn8-am, recentem meg vagy egy ezrest.

Én is alá tudom támasztani, hogy egy régi gépet értelmetlen "fejlesztgetni". Pénzkidobás, ha nem tudsz jelentősen erősebb alkatrészeket belerakni.
Egy új géphez sem kell feltétlenül 300k. Akinek nincs ennyi pénze rá, annak el kell fogadni kompromisszumokat a grafika terén. A WoT grafikája nagyon jól skálázható. Óriási szakadékok vannak a minimum, és a maximum beállítások között.

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #136655 Írta: bigbali
hát ha 15 fpsel ezt tudom hozni, akkor az elméleted szerint super-unicum lennék...
www.noobmeter.c...49617/
nem beszélve arról hogy a csaták felét legalább én hozom le :)

10 éve 2 hónapja #136690 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42
Figyelem: Spoiler!

Na jó ezt a 20 fps alatti dolgot te se gondoltad komolyan remélem. :D Nekem alig ment 25 fps fölé a játék (hogy kijött az új patch stabil 30-35 fps-re nőtt) és mégis összehoztam 7k csata alatt egy majdnem kék statot.
Ezek szerint a te elméleted alapján ha lenne vagy 50 fps-em akkor én hyper super unicum játékos lennék vagy mi? :D
És még annyit fűznék hozzá, hogy nem mindenkinek van 300 ezer forintja számítógépre. Minek egy olyan atomerőmű ha egy semmi extra 100k-s laptopon simán fut a játék.

DE komolyan gondoltam! ÉS nem, nem elmélet hogy jobb gép/Fps jobb játék. Csak azért tudsz érvényesülni mert a Wot nem egy reflex játék mint mondjuk egy rendes FPShooter. ÉS igen jobb játékos lehetnél!
Megjegyzem a 300K-s gép minden porcikájáért keményen megdolgoztam, és összepiszkoltam hozzá a kezem.
Egyébként nem azt adtam tanácsba, hogy most dobj el mindent és vegyél új gépet.

10 éve 2 hónapja #136696 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Nem mindenkinek van 300K, ja, de akinek van, miért ne vehetne olyat? Pl. nekem is olyan van, egyszerűen az a kérdés, ki tudod-e termelni az árát vagy sem? Ha emellett a wot még jobban is megy, akkor meg miért ne?

10 éve 2 hónapja #136745 Írta: NeedBeerHUN
Megválaszolva: NeedBeerHUN

NeedBeer egyébként menyi a kereted?Szerintem 60k-ért már lehet venni jó gépet.

Ezt sikerült nagyon occsóé venni, 45-60Fps-t produkál :)
Alaplap.: Gigabyte G31M-S2L socket 775.
Ram.: DDR2 2gb. (raktam bele még 1GB-t)
Cpu.: Intel Core duo. E7200 2,53GHZ. 1033fsb
Gpu, videokartya.: Msi Radeon 3850X /3800Series/ 512mb, 256 bit

10 éve 2 hónapja #136747 Írta: bigbali
Az a gond hogy itt a Székelyfődbe hiába dolgozol, nem fizetik...
A nyár felét vagy az erdőn vagy a mezőn töltöm.(még sincs semmim, azon kívül hogy a híd tele van rakva sarjúval, szénával... juhoknak,lovaknak,tyúkoknak,libáknak,csirkéknek,kutyáknak,disznóknak. :) )
Ui: a kutyák nem kapnak, ők maradékot esznek :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz

10 éve 2 hónapja #137442 Írta: EddieCivic4g
Megválaszolva: EddieCivic4g
Nemrég fejlesztettem a gépet, mert a régi Q6600 konfig már nagyon erőlködött.

Asus B85M-G lap
4GB DDR3 1600 MHz ram
Intel G3460 3,5GHz cpu
Sapphire R7 260X 2GB GDDR5 vga

Eredmény 1920x1080, fejlesztett grafika, max látótáv, minden más effekt közepesen, vagy egy lépcsővel feljebb stabil 50-60 fps.
1 hétig élveztem, majd elegem lett, és wot uninstall :woohoo: :woohoo:

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #137887 Írta: The One
Megválaszolva: The One
Sziasztok!

Szeretnék felajánlani egy Sapphire HD6850 Vapor-X 1GB GDDR5 Pcie videókártyát ajándékba.

Ez a kártya: www.techspot.co...80451/

Kifogástalan állapotban van, doboz nélkül, csak a kártya. Egy i5-4690K-s proci mellett full hd-felbontásban "Magas" beállítások mellett 45-55fps-t tud (a proci miatt vga limitem volt :) )

Kőszeg és környéke ideális lenne. Ha valakinek kell, akkor a szállítás az övé (Nem postázom!) :D

Privátban, ha lehetséges!

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 6 órája 10 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 7 órája 42 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.