Kezdőként érdekelne a véleményetek erről a konfigról amit összeraktam,sajnos csak közepes grafikán fut és max20-25fps ...tényleg csak ennyit tudna?
A gépet csakis ez miatt a játék miatt(beszippantott ) raktam össze nincs rajta semmi plusz program.
Segítségeteket előre is köszönöm!
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#138676Írta: nemo510
Megválaszolva: nemo510
Az igen.Csak a játékhoz kevés.
A játékot max grafon szeretnéd játszani?
Vagy ilyen beállítások már megfelelők lennének csak mondjuk dupla fps-el?
Sajnos ennél a videokártyánál még egy 9800gt is jobban megy.
Tapasztalat.
Azt hittem ezért a pénzért amibe ez van nekem jobb lesz.Jó lenne a fullos grafika de már így is sokba van...ráadásul két gép mert ugye a fiam is nyomja.A kettő együtt 3kiló volt.
Dupla fps-re van ötleted?
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#138679Írta: peterp
Megválaszolva: peterp
aki nem akar sokat költeni annak még jó alternatíva lehet az a Radeon HD5870 használtan simán megfizethető az ára, nekem ez van egy tök alap G3220 procival, 64bit , 4giga ram. full hd , árnyékok kikapcsolva és még 1-2 nekem nem fontos beállítás, a részlet és a távolság max-on 60-90 fps, 8-9 hónapja vettem 18k-ért sztem jó vétel volt
Esetleg volna olyan segítőkész ember aki kicsit foglalkozna a játékom fejlődével,
gondolok arra hogy szakaszban menve figyelné mit csinálok rosszul és kicsit oktatna!?Teamspeakem van vagy a sima rádiózás...
Azt hittem ezért a pénzért amibe ez van nekem jobb lesz.Jó lenne a fullos grafika de már így is sokba van...ráadásul két gép mert ugye a fiam is nyomja.A kettő együtt 3kiló volt.
Sajnos ezekkel a videokártyákkal nem megoldható
Mennyi idősek a kártyák?
Nem lehet megoldani hogy kicseréljék?Persze levásárlással.Csak hát az plusz pénz ugye.
Ha most eladod őket az megint bukta.
A legjobb ha hardveraprón keresel olyan karit ahol gyengébbet ( netezős ) beszámítanak.
Ahogy peterp is írta a legalja a HD5870.
Fiam gépében az van 1366x768 sd kliens max grafika 35-55 fps.
De 750Ti alá nem érdemes menni FHD-nál az tuti.
Talán ez a legolcsóbb megoldás.
Esetleg volna olyan segítőkész ember aki kicsit foglalkozna a játékom fejlődével,
gondolok arra hogy szakaszban menve figyelné mit csinálok rosszul és kicsit oktatna!?Teamspeakem van vagy a sima rádiózás...
Esetleg ha belépsz egy klánba? Lehet a TFK még örülne is
Másik dolog ami nem a gépigényhez tartozik,hogy egyszerűen elszomorító a statom 1300csata után csak 44%(személyes értékelés 1408).Olvasom a fórumokat nézem a videókat ,próbálok segítséget szerezni a modoktól,de az utóbbi két napban szinte folyamatosan ledarálják a csapatomat.Nem akar menni ez nekem...lehet öreg vagyok én már ehhez(38).
Igazából eléggé kevés a csatáid száma, a pályákat sem tudtad még eléggé kiismerni. Videók mellett próbálj meg streameket is nézni, lehetőleg nagyon tapasztalt játékosoktól(Dechapl, MrScheff*, kajzoo*, LessQ*, Orzanel, esetleg SirFoch vagy Circon [ez utóbbiak nekem nem szimpatikusak]). Élőben azért jobb, mert több csatát is látsz, ergo több trükköt is tudsz ellesni. Persze idő kell ehhez is, de pár ezer csata múlva már nevetsz régi önmagadon. Ha pedig nem viszi a géped maxon a játékot(írtad is, hogy közepesen 20-25 fps) vedd lejjebb, mert nghyobb fps-sel jobban oda tudsz figyelni, könnyebb célozni stb. Magamról tudom, mert nekem is ilyen minőségben vitte, de aztán levettem low-ra, lett 20 helyett 35 fps-em, és jobban ment minden
Figyelem: Spoiler!
Nem gonoszságból: Valahol olvastam, hogy a helyzetfelismerést/gyors reakciókat igénylő játékok(WoT, CS:GO pl) a 17-25 éves kor közöttieknek megy a legjobban, mivel ebben a korban vannak ezek az érzékek a topon. Ugye alatta még nincs, felette meg már nincs meg ez a képesség. Lehet, hogy tényleg öreg vagy egy kicsit, de kivételnek lehet lenni
Kompromittáló!
Tényleg látni akarod?
Azt hiszem az Indexen olvastam régebben, hogy a gyors helyzetfelismerést/taktikát igénylő játékok jó taktikai érzéket(nyelvtan 5*), illetve helyzetfelismerést, logikai képességet igényel, ergo magasabb intelligencia. Na, ez durva, először nem is akartam leírni, de aztán csak kikívánkozott. NEM VITA, NEM NOOBOZÁS miatt írtam ezt le.
Last edit: 10 éve 1 hónapja by imi321.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: goli11, Oszlopontosz1
Még egy kapaszkodó : bitsum.com/processlasso/
Nézd meg ezt a linket,sokan használjuk az innen letölthető programot.
Igaz hogy csak szoftveres többszálúsítást csinál,de azt látványosan.
Nekem is i5 procim van és nagyon bevált a progi.
Fiam gépén is sokat dobott pedig az régi 775-ös 4 magos ( Q8500 talán ) .
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oszlopontosz1
HD7770 is adja már full HD-n. A mértéke attól függ, hogy a procid mennyire tudja kihajtani belőle a lelket. Hardveraprón van is fent 16000Ft-ért egy Gigabyte. Jutányos az ára. Vagy vehetsz GTX460 -at, de ebből az 1gb-os verziót keresd, a 768mb-os darabok lassabbak.
talán nem egyenlő igen
olvastam valahol hogy át kell irni egy fájlt /preferences/ és müxik..
De,a mostani monitort le szeretném cserélni /16:10,24"/
ami tetszik az LG 29UM57-P..Csak a wot menne rajta game-ként.és hanem megy rajta akkor "feleslegesen"adtam érte xxk-t
ezért érdekel az igen! vagy nem!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...