Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 12 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Gépigény

10 éve 1 hónapja #139367 Írta: DarkHunter_v2
Megválaszolva: DarkHunter_v2
Ha csak játékra használod az SSD-t akkor nem látom sok értelmét.
Gyorsabban tölt be a rendszer,meg a játék,de ennyi.
Játékra bőven elegendő egy Sata3-as HDD-is.
Pl: 1TB WD 3.5" Caviar Blue SATAIII 64MB cache wincheste

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #139369 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Hali

SSD gyorsítja az fps-t?Természetesen a rendszer és a játék is azon lenne!

Hol találok spotoláshoz használható pályarajzokat?

Előre is köszi!

Heatmaps

Leszűkíted LT-re. De sokkal több infó, mint hinnéd.

10 éve 1 hónapja #139452 Írta: Oszlopontosz1
Megválaszolva: Oszlopontosz1

Hali

SSD gyorsítja az fps-t?Természetesen a rendszer és a játék is azon lenne!

Hol találok spotoláshoz használható pályarajzokat?

Előre is köszi!

Heatmaps

Leszűkíted LT-re. De sokkal több infó, mint hinnéd.

Köszi,jónak tűnik csak nem igazán értem a színjelöléseket,please help!

10 éve 1 hónapja #139465 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1
Mellékletek:

10 éve 1 hónapja #139498 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
De mégis, honnan lehet ehhez hozzájutni? Kíváncsi vagyok...

Azért nem írtam, mert nem tudom! :)
Tehát ezek szerint ha veszek mellé egy videokártyát akkor rendben lesz!
Milyen videokártyát ajánlasz ezek mellé? (nem vészesen drága)
..és köszönöm h foglalkozol velem... :)

Sziasztok!

Elnézést..., nem szeretnék beleszólni...

Csak 2 gondolatot fűznék a témátokhoz:

1.
Mielőtt bármilyen gépcserén vagy "alkatrész"-cserén töröd a fejedet (kivéve, ha a "pénz nem számít" kategóriába tartozol), van egy sokkal-sokkal egyszerűbb és ésszerűbb megoldás is:
Kérj meg valakit, aki tapasztalt a W.o.T "üzemeltetésében", hogy állítsa be a gépedet a W.o.T.-hoz.

Pl.: nekem létezik a TRIXXON-MOD nevű anyagom, ami 41 oldal Word (sok képpel és kevés szöveggel), ami lépésről-lépésre végigvezeti a játékost azokon a beállításokon, amiket a gépeden célszerű megcsinálni, hogy a W.o.T. jól fusson rajta.

Ez egy díjmentes anyag, évek óta létezik és csak azért nincs ezen a honlapon a MOD-ok között, mert itt időnként (sajnos nem ritkán) olyan a hangvétel a legjobb szándékú segítségeket illetően is, hogy nem szeretném a "köz" javára nyíltan felajánlani - de, az tény, hogy jelenleg 217 játékos gépe van ez alapján beállítva, akik (mint az "ügyfeleim") nem itt kérdeznek ezen a honlapon azóta (ha egyáltalán van kérdésük), hanem tőlem. :-)

Mit jelent ebben az esetben a "jól fut"?
Azt jelenti, hogy a TRIXXON-MOD a régi (értsd: 3-5 éves), olyan gépekre van kidolgozva, amik Windows 7 operációs rendszert használnak).
Egy ilyen gépen, a TRIXXON-MOD beállításai nélkül (tehát, a gép eredeti beállításaival) az FPS 25-35 között szokott lenni, néha felmegy 45-ig is.
A TRIXXON-MOD-al, ha a beállítások nagy részét meg lehet csinálni a gépeden, akkor 55 körüli lesz az FPS-ed (tehát, már nem lesz szaggatós, bug-os a játékod), ha minden beállítást meg lehet csinálni, akkor 90 körüli FPS-el fut majd a játékod... hogy ez milyen jó érték, azt most nem részletezném inkább, de hidd el, hogy ez nagyon jó érték. :-)

És, ha a TRIXXON-MOD ellenére sem javulna a géped, akkor gondolkozz csak pénzköltésben, de ilyen még nem igazán fordult elő. :-)

2.
Ha jól értettem, akkor laptopot szeretnél vásárolni.
A legtöbb laptophoz NEM lehet az alapra integrált videókari "mellé" másik videókártyát betenni, mert nincs fizikai hely hozzá a laptopban.
Létezik külső (értsd: pl. USB-n keresztül a laptophoz csatlakoztatható) videókártya, de egyrészt drága (amit én legolcsóbbat ismerek, az 51000 Ft) és egyáltalán nem éri meg az árát, mert csak nagyon-nagyon kicsit lesz jobb a játék vele, mint az alaplapra beépített videókarival.

Ezért én azt javaslom, hogy az alaplapra épített, eredeti videókarival célszerűbb a játékot használni laptop esetében, de a speciális beállításokkal.

A fentieket tájékoztatásnak szántam.
Mivel Jacktor (ennek a honlapnak a tulajdonosa) nem nézi jószemmel a W.o.T-al kapcsolatos (vagy, akárcsak annak látszó) üzleti ajánlatokat, ezért a TRIXXON-MOD-ot nem áll módomban neked felajánalni (mert abban olvasható, hogy ha elégedett vagy a TRIXXON-MOD-al, akkor küldhetsz nekem aranyat a játékban), de, ha valakitől megszerzed, az abban leírtak alapján járj el és ha elakadsz, akkor fordulj hozzám bátran, az ott olvasható elérhetőségeimen.

Egyébként, nem csak a TRIXXON-MOD létezik, vannak ehhez hasonló öszeállítások más "tollából" is, egyet bizonyára könnyen bírsz majd szerezni.

Sok sikert az új (vagy új beállítású) gépedhez!

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #139499 Írta: skytone
Megválaszolva: skytone
Azért ez erős bug.... Az egy életes Stugon meg már nem is mérgelődöm... :D

wotreplays.com/...grille

Bugok/glitchek témára mentem, nem tudom miért jött ide a gépigényhez.

10 éve 1 hónapja #139508 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

Szia!

Igen.ha megy az uj op. Akkor a regi mehet a kukaba.azt viszont neked kell kivalogatni mik azok amik a regi rendszerhez tartoznak.

Ugyan is van egy olyan funkcio hogy visza tudod allitani a regi op.-t.

Szerintem ha anyira nem fontos a szabad hely menyisege akkor nyugodt szivvel frissithetsz.csinalsz egy biztonsagi mentest dvd-re vagy pendrivra es mehet is.

(Ezt nem szoktam.de erosen ajaljak.)

Ez az akció egyszeri konvertálásra ad lehetőséget vagy most "örökre" megkapom a tizest? Ha format c: után felrakom a 7-est, megint letölthetem ingyenesen?

10 éve 1 hónapja #139522 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Azt esetleg nem próbálta valaki hogy ha az insider program tagja vagy akkor más gépre is tudod telepíteni, vagy csak arra amelyikkel beregisztráltál a programba?
Vagy másképp kérdezve, felhasználóhoz vagy géphez van kötve a használat?

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #139523 Írta: The One
Megválaszolva: The One

Azt esetleg nem próbálta valaki hogy ha az insider program tagja vagy akkor más gépre is tudod telepíteni, vagy csak arra amelyikkel beregisztráltál a programba?
Vagy másképp kérdezve, felhasználóhoz vagy géphez van kötve a használat?

Innen: www.microsoft.c...dows10 szedd le a megfelelő verziót (oldal alján) ha legális oprendszer van a gépeken, akkor az adott gépen először frissíteni kell a letöltött program segítségével a jelenlegi oprendszert windows 10-re (ezzel mindegy, hogy insider programban benne van e az adott felhasználó), ha egyszer megtörtént az oprendszer frissítése, akkor később már akár üres, formázott gépre is telepíthető. A telepített példány az adott gépre érvényes, másra nem, mivel a gép hardveréből generál egy microsoft által eltárolt azonosítót (amivel a telepítést követően aktiválja ha netet érzékel), amit veled nem közöl persze. :) A letöltött cuccal a későbbi telepítéshez létrehozhatsz egy USB-s vagy DVD-s telepítő médiát is. Az aktivált gépekben később kötött az esetleges alkatrészcsere az előbbiek miatt, de pl HDD-t, SSD-t cserélhetsz, alaplapot és processzort nem stb.

10 éve 1 hónapja #139528 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321
Figyelem: Spoiler!

Olyan ez, mint a frigyláda.

10 éve 1 hónapja #139529 Írta: Hecienda
Köszi, ezzel kaptam is választ meg nem is.

Az én helyzetem:
Laptoppal letöltöttem annó és regeltem az insider programba, azon már meg is történt a frissítés rajta van a win10.
Angol tudás híjján csak a magyar cikkekre hagyatkozhatom, azokban azt írták aki regisztrált az insider programba az megkapja ingyenesen a végleges verziót.
Na ennek a korlátaira volnék én kíváncsi.
-A laptopon ha újra kell raknom a wint akkor a microsoft azonosítóm által azonosítva leszek és marad a legális win?
-vagy készítenem kell egy adathordozót így is hátha újra kell raknom mert csak azzal lesz legális?
ha az első opció él akkor merül fel bennem az előző kérdésem, hogy az insideres regisztráció géphez vagy felhasználóhoz van-e kötve.
Tehát ha felraknám az asztali gépre is ugyan azzal a microsoft fiókkal akkor azt miként azonosítaná a rendszer?
Ha lenne még egy elfekvő gépem biztos kipróbálnám, de így az asztalit nem kockáztatom.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #139530 Írta: The One

Köszi, ezzel kaptam is választ meg nem is.

Az én helyzetem:
Laptoppal letöltöttem annó és regeltem az insider programba, azon már meg is történt a frissítés rajta van a win10.
Angol tudás híjján csak a magyar cikkekre hagyatkozhatom, azokban azt írták aki regisztrált az insider programba az megkapja ingyenesen a végleges verziót.
Na ennek a korlátaira volnék én kíváncsi.
-A laptopon ha újra kell raknom a wint akkor a microsoft azonosítóm által azonosítva leszek és marad a legális win?
-vagy készítenem kell egy adathordozót így is hátha újra kell raknom mert csak azzal lesz legális?
ha az első opció él akkor merül fel bennem az előző kérdésem, hogy az insideres regisztráció géphez vagy felhasználóhoz van-e kötve.
Tehát ha felraknám az asztali gépre is ugyan azzal a microsoft fiókkal akkor azt miként azonosítaná a rendszer?
Ha lenne még egy elfekvő gépem biztos kipróbálnám, de így az asztalit nem kockáztatom.

A géphez van kötve a példány. Hiába van egy Microsoft fiókod és mondjuk 5 géped, csak arra telepítheted amelyiken legális win volt frissítés előtt. A Microsoft fiókodba vagy belépsz vagy nem, telepítés után. A telepítő média általános windows 10, bármelyik gépre felrakhatod, de aktiválni automatikusan csak azt fogja amelyiken egyszer frissítetted a legális 7, 8, 8.1-t korábban. Ha tehát van 3 géped, mindegyiken legális win, amit frissítettél 10-re, akkor azok már kaptak hardverazonosítót a microsofttól és aktiválja is őket később is. Nekem 3 gépem van (2db win 7 pro és egy win 8.1 pro) ezeket mind frissítettem értelemszerűen win 10 pro verzióra (mivel a sima 7, 8, 8.1-t home, a pro verziókat pro-ra frissíti), de először mindegyiken külön kellett ezt megtennem. De csak egy win 10 pro telepítőt csináltam, mert később ha bármelyiket újra telepítem, akkor mindegyiken azonos verzió van, tehát aktiválja is őket a microsoft.

10 éve 1 hónapja #139533 Írta: Hecienda
Az a baj hogy elbeszélünk egymás mellett.
Én nem frissítettem semmilyen windowst.
Egy szűz partícióra raktam fel a próbaverziót és regisztráltam az insider programba még régebben.
És az insider program tagjai megkapták a frissítést a teljes verzióra.

10 éve 1 hónapja #139535 Írta: The One
Akkor nem is lett jogtiszta win 10-d. Tessék:
www.hwsw.hu/hir...a.html
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hecienda

10 éve 1 hónapja #140058 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Valakinek nincs elfekvő egy slot-os HD7750 videókártyája? A hossz max 18 cm lehet.
Egy ilyenre vadászom, nem sok sikerrel. :(

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 45 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 9 órája 17 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.