Szerinted amit írogatok,azt álmodtam?
Most kezdtem?
Az hogy mit olvasol fórumon nem mérvadó!
Egy tesztet 10 féle képen meglehet csinálni!
És mindig más eredményt fogsz kapni!
És a legvégén ha tőlem segítséget kértek vagy a véleménye,akkor neked ez miért baj vagy miért akarod a tudásomat lenézni?
Hogyne lenne mérvadó, ott sem kezdők írogatnak (na persze itt sem tesco szintő oldalakat kell nézni), vagy azt gondoltad nálad jobban senki sem tudja mi az a processzor?

Viccet félretéve sehol nem bántottam a lelki világod, és a segítségedet sem szóltam le, kérlek ne depizz nekem egy szóval nem bántottalak, annyit írtam, hogy esélyt nem adva bárminek is leszólod az ellenkező oldalt, a zászlód magasba emelve hogy jó a marketing, közben meg ugyanazt tetted, ami furcsa volt, mert nem márka alapján dől el melyik oldal a nyerő, hanem melyik a jobb és ezért mennyit kérnek, ezt pedig a piac és árazás dönti el nem a márka.
A másik meg az elmúlt 2 évben kb 20 gépet raktam össze!!
Mind két márkából és tudom mit mennyiből lehet kihozni:)
20-at? emelem kalapom, ez már több az átlagnál, és mondhatni figyelemreméltó, de ez még mindig csak hobbiszintű érintése a dolgoknak.
Olvass utána mindennek!!
Gyártó honlapján általában mindig fel van tüntetve fesz értékek meg sok minden más.
Fórumokat kerüld sok butaság van bennük:)
Ha elakadsz segítek szívesen ts-en tudunk beszélni.
Ezt a részt nem értem, azt írtad nem sokkal ezelőtt, hogy nem mérvadó mit írnak a tesztek és leírások, mégis szegény gyereket aki nem ért hozzá elvileg és segítséget kér oda küldöd, ezzel most leírtad ugyanazt amit én elmondtam. És nekem el ne kezd, hogy de te bizonyos fórumra gondoltál, olvasd vissza mit írtam " mindig érdemes márkától függetlenül összehasonlításokat teszteket nézni" ebbe bizony beletartozik hogy felmegyek a gyártó honlapjára és megnézem mit tud a kicsike (az ASUS oldalán példának okáért a sajátjaikat gyönyörűen össze lehet hasonlítani), de hidd el még ott is a saját szakállukra dolgoznak.
Összegezve kicsit elfogult vagy, és mint említettem ugyanazt az elvakultságot képviseled mint amit először leszóltál, de sajnos ezt nem itt kell megvitatnunk ez nem az a fórum, úgyhogy remélem anélkül tudjuk most befejezni, hogy még átmenne flamewarba. Örülünk, hogy segítesz a kevésbé hozzáértőknek, és ez már több mint amit sokan elmondhatnak.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...