Na ez egy normális érv.
Fogyasztáshoz annyit,hogy nem fogyaszt többet az amd-e az csak a maximum teljesítményre értik.de én olyat még nem láttam játékközben,hogy maxon menni valami.
wotnál 40% proci 30% videokártya ez az átlag.
Sajna tudom,hogy nagyon drága az áram magyarba de viszont kizárt dolognak tartom hogy te azt észrevennéd a számládon.max a 200ft több.
Na ez egy normális érv.
Fogyasztáshoz annyit,hogy nem fogyaszt többet az amd-e az csak a maximum teljesítményre értik.de én olyat még nem láttam játékközben,hogy maxon menni valami.
wotnál 40% proci 30% videokártya ez az átlag.
Sajna tudom,hogy nagyon drága az áram magyarba de viszont kizárt dolognak tartom hogy te azt észrevennéd a számládon.max a 200ft több.
Én átlag fogyasztási adatokat veszem figyelemben és abban a teljesítmény/fogyasztás arányban jobbnak ítéltem az Intelt mint a hasonló kategóriában lévő AMD-ket.
Igen forintban havi szinten nem életveszélyes, de fölösleges fogyasztás zavar engem.
4460-as I5-öm van és közepestől felfele futattom a Wotot SSD-ről. Gtx750 Ti társul mellé.
Bírna többet is de az fps droppokat beleszámoltam így bírja az 50-70 fps-t.
Ja és csak 4GB RAM van nekem, mert akkor enniy futotta ki.
Ami még előny lehet, hogy mostanség több játék érkezik ki Nvidia-ra "optimalizálva" és a WOT is mintha jobban kedvelné.
Ha nvidiás videokártyád van akkor nem tudhatod,hogy melyiket kedveli jobban:)
Amúgy hülyeség.
Egy példa: új Batman játék elvileg AMD.és gépen nagyon rosszul kellene futnia.
Én még gameplay videót is csináltam belőle.
Mítoszokat és legendákat ne írjunk oké,mert ezzel vezeted félre a nem hozzá értőket.
Amúgy a fogyasztásról meg annyit nekem 25k volt a procim néztem egy egy i5-öst 50k körül mozog,de viszont teljesítménybe jóvval többet tud az én amd proci.
Szóval 25k ft különbség mire te azt ki spórolod villannyal régen dobhatod ki a procit és ez vonatkozik a videokártyára.
Értem az érved,csak így én többet spóroltam! és nagyobb teljesítményem is van mint neked:)
Nekem is azt tanácsolták, hogy intel procit vegyek ha csak a wot-ot akarom tolni, mert egy szálon erősebb elméletileg. Igazából annak örülnék, ha közepes grafon elviszi, előző gépem után az is felüdülés lenne
Háát egy bizonyos ár felett természetesen erősebb,de ahogy előzőleg ahogy írtad az nem a te költségvetésednek fele meg. www.arukereso.h...leiras
na ez a proci egy nagy semmi www.arukereso.h...16765/
inkább erre nem mondtok semmit:) www.arukereso.h...80789/
ez sem az lesz
és még sorolhatnám
Még mindig az a baj ha normális és tényleg jó intel procit akarsz venni mélyen zsebe kell nyúlni.
70k ft fölött emelem a kalapon tényleg brutális procik de ahoz normális alaplap kell meg stb....
Szóval normál keresetű magyar embernek ha normális teljesítmény akar még mindig az
Amd a nyerő.
És még mindig kihangsúlyozom kb 25k kerül a procim.És maximum 125fps mértem max beállításnál és az átlag 60-70-80 fps!!!
Bocsi KingofDogs én nem hiszek neked.
Egy 3 éves egy akkor max. felső középkategóriás gépről. Szeretném én azt a 125 Fps-t látni egy nem a pálya szélén lőtt screen shootban. Lehetőleg mozgó vagy tüzelő tankkal.
1920x1080 vagy 1650x1050 felbontásban maximumra húzott beállításokkal.
Nem mondom hogy lehetetlen, de szeretném látni.
3-4 napja fordul elő, hogy a játék kegyetlenül elkezd szaggatni kb. fél percig, utána 10 mp-ig jó, aztán előről. A ping nem megy fel, az fps a szokásos tartományban mozog. Torrent nincs. Semmi nem foglalja a memóriát, nem fut semmi a háttérben (még a ts-t is kikapcsoltam). A net - elvileg - jó. Vírusom nincs.
Vkinek esetleg vmi ötlet? Kicsit nehézkes így játszani...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...