Jelenleg 107 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 9 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 10 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 17 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

8 éve 5 hónapja #237511 Írta: Schutzehun
Megválaszolva: Schutzehun
A születésnapi patch(?) óta következő gondjaim vannak: A wot alatt párhuzamosan nem tudom futtatni sem a Mozilla-t, sem a Chrom-ot, viszont az Explorer-t ( :sick: ) igen. A játék gyorsan betöltődik (SSD vinyó), viszont a játékba nagyon lassan rak be, van amikor jóval a 30 sec után, csak a betöltő képet látom (korábban jóval a 30 sec-es számolás előtt rakott be. A játékot újra raktam, semmi mod, mégis ugyanaz a probélma amikor még mod-ok is voltak. Géppel nem lehet gond, atomerőmű, a net is hibátlan.

Előre is köszi a tippeket!
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #237514 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Nálam nem jelentkezik az említett probléma. WoT-al párhuzamosan a FF, Skype, TS, ADU, Telegram rendszeresen fut.
Ami nálam jelentkezik, hogy pl. a Skype vagy Telegram bejövő üzenetkor kidob teljes képernyős módból Ablakos nézetbe.

Nézz utána az SSD-d teljesítményének, valamint a futó processeknek, Hasonló problémák töredezettség miatt adódhatnak, de a te esetedben - az SSD miatt - ez kizárható...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Schutzehun
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #237527 Írta: noisned
Megválaszolva: noisned

Megtaláltam az új verzióra a Deegies sight célzó modot.Csak az a bibi benne hogy ellenséges tank töltésidejét kijelzi,ami úgye tiltott és illegális.Lenne valaki hozzáértö aki meg tudná bütykölni hogy ne legyen gond vele???
Sajnos én nem vagyok hozzáértö,de szerintem sokan örülnének neki,föleg akik régebben is használták.

Üdv!

Hogyan jelzi ki? Mert amennyiben a gyári átlagos töltési időt mutatja passzívan (tehát nem veszi figyelembe a felszereléseket, legénység képzettségét, és nem számol vissza ergó passzív, nem a hátralévő töltési időt mutatja) akkor az nem csalás.

Hivatalos WG álláspont: Fair play politika, tiltott MOD-ok listája!

Idézet: "MOD-ok, melyek figyelmeztetnek arról hogy a felderített ellenfél épp tölt vagy megmutatja az ellenséges járművek hátralévő újratöltési idejét."
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #237529 Írta: wotman4000
Megválaszolva: wotman4000

Megtaláltam az új verzióra a Deegies sight célzó modot.Csak az a bibi benne hogy ellenséges tank töltésidejét kijelzi,ami úgye tiltott és illegális.Lenne valaki hozzáértö aki meg tudná bütykölni hogy ne legyen gond vele???
Sajnos én nem vagyok hozzáértö,de szerintem sokan örülnének neki,föleg akik régebben is használták.

Üdv!

Hogyan jelzi ki? Mert amennyiben a gyári átlagos töltési időt mutatja passzívan (tehát nem veszi figyelembe a felszereléseket, legénység képzettségét, és nem számol vissza ergó passzív, nem a hátralévő töltési időt mutatja) akkor az nem csalás.

Hivatalos WG álláspont: Fair play politika, tiltott MOD-ok listája!

Idézet: "MOD-ok, melyek figyelmeztetnek arról hogy a felderített ellenfél épp tölt vagy megmutatja az ellenséges járművek hátralévő újratöltési idejét."

video

itt a video róla.Én nem mertem igy feltenni.Pedig régen nagy kedvenc volt
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #237573 Írta: zeroveritas
Megválaszolva: zeroveritas
Félek tőle, hogy nem működik. Én működőt még nem találtam. Replayben próbáld ki. Ha működik megpróbálom átszabni.
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #237575 Írta: noisned
Megválaszolva: noisned
Üdv!

Működőt én se találtam, csak olyat ami arty nézetben működött.

Amit a videóból láttam:

- saját töltési idő statikusan (bal közép) - ez rendben is van
- saját töltési idő dinamikusan (visszaszámol sniper nézet bal felül) - ez is rendben van ezt a gyári is jelzi csak nem számokban
- ellenfél tank adatlap statikus alap adatokkal (célzott tank jobb felül) - ez is rendben
- amit nem láttam és lehet van célkereszt közepén páncélátütés jelző (ha van színnel jelez) - ha lenne is engedélyezett egyenlőre (bár mennyire etikus az más kérdés)

Más töltési időt én nem láttam / vettem észre. Amit láttam az úgy nem csalás. Ezeket a gyári is tudja csak nem mindent számokkal jelez ki.

De ha 400 Kb méretű letölthetőt találtad akkor el kell keserítselek mert az csak arty nézetben fog működni.

Ha olyan 1 Mb méretű letölthetőt találsz és abban egy exe fájl van EL NE INDÍTSD! AZ VÍRUSOS! (KB. 1 óra és háromféle malware eltávolító kellet mire lekapartam). És persze a vírusok mellet ugyanazt a 400 Kb-os tömörített fájlt kaptam ami szintén csak arty nézetben működik.

Zéróval ketten keressük már egy ideje, és nem találtunk működőt. Ha neked mégis sikerült akkor RESPEKT!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #237636 Írta: fuser123
Megválaszolva: fuser123
Sziasztok!

Egy fagyás, majd reset után a játék indításakor WoT-kliens beállításai visszaállítódtak alapba. Olyan, mintha teljesen szűz, frissen telepített klienst indítanék (email-cím hiányzik, ablakos mód, stb.).
(Mondjuk a fagyáskor a WoT-kliens nem futott, így nem igazán értem, de mindegy...)

Ha jól rémlik, a program vmelyik fájlban tárolja a kliens beállításait. Melyik volna az? Esetleg van-e vmilyen mód a korábbi beállítások visszaállítására?

Előre is köszi az ötleteket!
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #237643 Írta: amper007
Megválaszolva: amper007

Sziasztok!

Egy fagyás, majd reset után a játék indításakor WoT-kliens beállításai visszaállítódtak alapba. Olyan, mintha teljesen szűz, frissen telepített klienst indítanék (email-cím hiányzik, ablakos mód, stb.).
(Mondjuk a fagyáskor a WoT-kliens nem futott, így nem igazán értem, de mindegy...)

Ha jól rémlik, a program vmelyik fájlban tárolja a kliens beállításait. Melyik volna az? Esetleg van-e vmilyen mód a korábbi beállítások visszaállítására?

Előre is köszi az ötleteket!

appsdata stb-ben van egy file ami a wotos beállításokat tartalmazza,de valószínűleg a windowsod elírta a filét azt te már visszaállítani sem lehet. A wot az első indításnál észlelte , hogy sérült a file és legenerálta újra.Így jártál sajnos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fuser123
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #237660 Írta: fuser123
Megválaszolva: fuser123
Szia!

Tipped alapján megtaláltam, volt róla mentésem. Berakom ide, hátha vkinek a későbbiekben segít:
c:\[felhasználók]\[felhasználónév]\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\preferences.xml

Köszi a segítséget!! :thx2:
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #237716 Írta: Motosz
Megválaszolva: Motosz
Azt tudja valaki, hol tudom megnézni, hogy mennyi járművet fejlesztettem eddig ki?

A WOT-ban benne van, hogy mennyi járművel mentem egy csatát, és abból mennyi Tank ász, de az összes kifejlesztett jármű darabszáma (a Tec-Tree-ben lévők) nincsennek jelölve sehol. (Mert sok olyan jármű van, amit csak kifejlesztettem, de egy csatát sem mentem vele ./)
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #237732 Írta: bogehu
Megválaszolva: bogehu

Azt tudja valaki, hol tudom megnézni, hogy mennyi járművet fejlesztettem eddig ki?

Melléklet:
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #237746 Írta: Von_Patrik_2017
Megválaszolva: Von_Patrik_2017
Sziasztok!
Elkezdtem komolyan venni a kapott fiókomat 1 hónapja játszok rajta zsole_2015!
Szeretnék egy névváltást,csak passz,hogy hogy kell!
Meg tegnap két tankom csövére is kaptam 1-1 csikot gunmark vagy mi!Azt szeretném tudni azokat mire és hogy kaptam!Azóta semmire nem kaptam ilyeneket pedig volt egy tank ász csatám is vagy a kettő nem fugg össze?
Köszönöm előre is! :thx2:
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #237747 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

Sziasztok!
Meg tegnap két tankom csövére is kaptam 1-1 csikot gunmark vagy mi!Azt szeretném tudni azokat mire és hogy kaptam!Azóta semmire nem kaptam ilyeneket pedig volt egy tank ász csatám is vagy a kettő nem fugg össze?

Szia

A gunmarkot sebzésre + felderítés általi sebzése/tracksebzésre(láncolás) kapod. Ennek az elmúlt 100 csatában magasabbnak kell lennie, mint a játékosok 65%-a (első jel), 85%-a (második jel), és 95%-a (harmadik jel).
Ez tankonként értendő. Ha rámész az adott tankkal a stadodra, a panel jobb felső sarkában van a jel, meg tudod nézni h hol tartasz.

A jelet csak tier 5 és nagyobb tankokkal tudod megszerezni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Von_Patrik_2017
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #237750 Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Von_Patrik_2017
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #237758 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Sziasztok!

Szia

A gunmarkot sebzésre + felderítés általi sebzése/tracksebzésre(láncolás) kapod. Ennek az elmúlt 100 csatában magasabbnak kell lennie, mint a játékosok 65%-a (első jel), 85%-a (második jel), és 95%-a (harmadik jel).
Ez tankonként értendő. Ha rámész az adott tankkal a stadodra, a panel jobb felső sarkában van a jel, meg tudod nézni h hol tartasz.

A jelet csak tier 5 és nagyobb tankokkal tudod megszerezni.

Spot vagy lancolasos spot sebzes kozul az fog beleszamitani amelyik tobb az adott csataban, nem adodik ossze.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Grande__Reagel
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 4 órája 8 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.