Jelenleg 126 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 7 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 9 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 15 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 22 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

8 éve 5 hónapja #238445 Írta: Ynnegaf
Megválaszolva: Ynnegaf
Pedig sajnos ennyire sok a fogyatékos a játékban. Leginkább ezért megy egyre intenzívebben a sírás az MM képesség-alapúra változtatásáért.
Az utóbbi pár évben a ténylegesen oktató célzattal készülő YT videók is elkoptak, így viszont nincs is igazán semmi, ami rávehetné a játékosokat a tanulásra.
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #238447 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

Elhiszem, h erre van a legkisebb ráhatásom, de azt nem tudom elhinni, hogy ennyire kritikán aluli botok alkosság a full mezőnyt. Én is még csak kapirgálom az átlagos játékostól jobb szintet (legalábbis ami a T8 alatti csatákat illeti), de azért ez erős.

Nem mintha segítene bármit is, de elmondom, hogy tegnap én is úgy hagytam abba a wot-ot, hogy "na jó f*sz már tele van veletek". 2 napig nem voltam itthon, nem játszottam. Tegnap akartam egy kicsit játszani. 38 csatából sikerült 42%-os wr-t elérni. Próbáltam alacsony tierben, 8-ban, 10-ben. Folyamatosan ment a darálás és én 58%-ban a ledarált társaságban voltam. Volt több 0:15 is. Mire elértem E75-tel egy pontra, ahol általában kezdeni szoktam, addigra már csak 5-en éltek a csapatomból. Segg hülye volt mindenki, még a zöldek meg a kékek is. Nem is értettem, mi van. Persze a sebzés mennyiségem is nevetséges volt, mert 2 perc alatt nem igazán tudtam kibontakozni. Vannak ilyen napok, csak azt nem tudom miért. :spaz:
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #238454 Írta: harckocsizoo
Megválaszolva: harckocsizoo

sziasztok

Az ATI Radeon 17.4.3 driver telepítése óta nem indul el a WOT.

Járt valaki így? :wb: :wb: :wb: :wb: :wb: :wb: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :cry: :cry: :cry: :cry:
:thx2:

Ugyan így szívtam én is! shaking
Nekem Radeon R7 360-am van, és vasárnap reggel én is felraktam a 17.4.3-at. Sajna este már nem indult a WOT :spaz: Vissza akartam telepíteni a 17.3.3-at, de valami mindig maradt a registry-be és a végén mindig a 17.4.3-ra frissített. Szóval csináltam egy clean uninstall-t, aztán felraktam a vga-hoz kapott gyári driver-t (15.00). Most fut szépen a WOT! :dancing:
A szoftveres auto frissítést meg kivettem egy időre. Hátha javítják a mostanit.
Mondjuk a 17.4.2-vel nem mertem próbálkozni, nekem azt írta hogy ez egy opcionális frissítés a vga-hoz
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #238464 Írta: Red_Darth_Wader
Megválaszolva: Red_Darth_Wader
Hello!

Mint már többször írtam az elmúlt években az ilyen jellegű kérdésekre:
A válasz a játék "szabályzatában", a játék működési mechanizmusában világosan le van írva.

Próbálom rövidre és érthetőre fogni:

Pl.:
Van 50% winrate-d.
Győztél az elmúlt tucatnyi csatában (nem minden egyes csatában, de a trendvonal a statisztikában fölfelé mutatna, ha megnéznéd).
Ez azért volt, mert az ellenfél csapatának kb. a te csapatod winrate-vel azonos (vagy alacsonyabb) volt az átlag-winrate-je és te/ti ezekből a kb. azonos winrate-s csatákból győztesen jöttél/jöttetek ki.
Ezt a helyzetet veszi alapul az algoritmus, ami a csapatokat állítja össze.

Ezért (mert győztetek tucatnyi csatában - itt nem szó szerint 12 csatát kell érteni... azt pontosan nem írják, hány csatából számol "átlagot" az algoritmus), azt "gondolja" az algoritmus, hogy menni akarsz feljebb, azaz: magasabb winrate-t akarsz elérni.

Ezért, a következő tucatnyi csatában erősebb(!) ellenfelekkel rak össze, akiknek már a korábbiaktól magasabb a winrate-átlaga.
Ha őket le bírod győzni, akkor "megérdemled" a magasabb winrate-t... és utána majd még "erősebb" (értsd: magasabb winrate-s) csapatokkal rak össze... és ha győzöl, akkor megy felfelé a winrate-d.

A gyakorlatban azonban az van, hogy ha valaki pl. 750-et sebez Tier VIII-ban, mert van egy stílusa ahogyan játszik... az nem lesz elég az "erősebb" ellenfelekkel szemben... tehát: vagy többet kell sebezni sokkal (azaz: változtatni a játékstíluson) és akkor győztes lehetsz (persze, ezt a csapattársaidnak is meg kellene tenni) vagy elbukjátok a csatát.

Ha az algoritmus azt érzékeli egy ilyen erősebb ellenfelekből összeállított csapatokkal szemben, hogy sorozatban veszítesz, akkor utána ismét veled azonos szintű vagy alacsonyabb winrate-s csapatokkal szemben küld csatába (ekkor fogsz te ismét "nyerő" szériába kerülni).

Ezért (a fent írtak miatt) van az, hogy pl. valakinek van 45.000 csatája, de most is 53% a winrate-je, mint volt 7000 csata után... mert pontosan úgy játszik (stílus) most is, magasabb tier-ben is, mint tette azt 7000 csatásként.
Ezért van az, hogy kb. 1-2%-ot vagy annyit sem mozog fel-le a winrate-je, hanem kb. állandó szinten van.

Azaz: ha hosszabb távon (pl. 1000 csata) átlagát megnéznéd, kiderül(ne) hogy a tankod winrate-je pont annyi, amennyi... azaz: alig mozdult el (vagy semmit nem mozdult el) az 1000 csatával korábbi állapothoz képest - mert ugyanabban a stílusban játszol.

Ezért van az (a fent írtak alapján), hogy azt érzik/tapasztalják a játékosok, hogy egyszer nyerő szériájuk van, utána meg vesztő szériájuk... mert az algoritmus a nyerő szériák után "nehezíti" az ellenfél csapatát, amit már nem tud legyőzni a játékos a korábbi stílusában, ezért veszíteni kezd... de, az algoritmus nem engedi sokat veszíteni sem, mert akkor már esetleg nem játszana tovább a játékos (játékpszichológia), ezért ismét nyerő szériába teszi.

Hogy egy széria 10 vagy 20 vagy 40 csatából áll, ez sok részlettől függ és a mi szempontunkból nincs is jelentősége... mert a lényeg ugyanaz: ha többet sebzel (értsd: jobb és jobb vagy/leszel), akkor mindig nehezebb ellenfelekkel rak össze... ha veszítesz, akkor könnyebb ellenfeleket kapsz.. és így váltakozik a sorminta.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #238471 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
@Red_Darth_Wader

Figyelem: Spoiler!

Ezt anno Snoke és CrawlingChaos tárgyalta a konteo-s topicban. Utána rákérdeztem, h ez ugye már nincs? A válasz pedig az volt, h nincs. Ezek szerint ők tudják rosszul, vagy te? Vagy estleg még annyi lehet, h ők tier besorolás kapcsán beszéltek erről, te pedig WR-t mondasz, szóval az is lehet, h ez egymástól független?
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #238496 Írta: Snoke

@Red_Darth_Wader

Ezt anno Snoke és CrawlingChaos tárgyalta a konteo-s topicban. Utána rákérdeztem, h ez ugye már nincs? A válasz pedig az volt, h nincs. Ezek szerint ők tudják rosszul, vagy te? Vagy estleg még annyi lehet, h ők tier besorolás kapcsán beszéltek erről, te pedig WR-t mondasz, szóval az is lehet, h ez egymástól független?

Én nem mondtam, hogy már nincs. Pont engem vádolnak rendszeresen konteózással, ha ilyesmit írok. :spaz:

RDW: ...és erre mi szükség van, most komolyan. Miért nem lehet egyszerűen a véletlenre bízni, hogy kikkel kerülök egy csapatba, ha már skill alapú MM nincs? Miért kell manipulálni a játékosok elosztását? Ez így hullámhegy-hullámvölgy effektust csinál, ami szintén nem túl vicces.
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #238498 Írta: Grande__Reagel

@Red_Darth_Wader

Én nem mondtam, hogy már nincs. Pont engem vádolnak rendszeresen konteózással, ha ilyesmit írok. :spaz:

RDW: ...és erre mi szükség van, most komolyan. Miért nem lehet egyszerűen a véletlenre bízni, hogy kikkel kerülök egy csapatba, ha már skill alapú MM nincs? Miért kell manipulálni a játékosok elosztását? Ez így hullámhegy-hullámvölgy effektust csinál, ami szintén nem túl vicces.

Jó, akkor CC mondta, de most ez lényegtelen :P :D
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #238501 Írta: Snoke

@Red_Darth_Wader

Jó, akkor CC mondta, de most ez lényegtelen :P :D

:troll:
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #238502 Írta: Mr_Rossi
Megválaszolva: Mr_Rossi
Hali!

Hol találom azt a cikket ahol le van írva hogy melyik tankot kapjuk a másik helyett?? (Csak mert most megvenném a ligtokat patch előtt és akkor megkapnám az előző tankot is ugye) Linket elfogadok köszi :beer2:
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #238506 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Hali!

Hol találom azt a cikket ahol le van írva hogy melyik tankot kapjuk a másik helyett?? (Csak mert most megvenném a ligtokat patch előtt és akkor megkapnám az előző tankot is ugye) Linket elfogadok köszi :beer2:

A hivatalos oldalon (lap alján, "list of changes") :
worldoftanks.eu..._test/

Röviden:
A meglévő tankjaid megmaradnak, ami feljebb kerül, az drágább lesz.
Ha ki van fejlesztve (nem kell a garázsban álljon) olyan 8-as, ami 9-es lesz, akkor megkapod ajándékba az új 8-ast.
Ezek a tankok: T49, Ru251, T54LT, AMX1390
Ha megvan a garázsban az LTTB és/vagy a Bulldog, akkor kreditet fogsz kapni (ezek is feljebb kerülnek, 7-esből 8-asba).
(A bekerülő új 7-es orosz tankot nem adják ajándékba.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: guzu99
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #238508 Írta: WilhelmCanaris
Megválaszolva: WilhelmCanaris
köszi mindenkinek , akkor nem csak nekem volt oboa ez a frissítés :D
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #238529 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Sziasztok!
Tegnap volt még 7 nap prémem,ma belépek,és van 3. :blink:
Mással is megtörtént ?Valakinek van valami tippje hogy ez mi a franc lehet?
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #238540 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Azért, hogy a pirosaknak ne 12%-os winrate-jük legyen, mert akkor abba fogják hagyni a játékot, és nem vesznek prémium tankot és prémium fiókot.
A jobbaknak meg talán motiváció, hogy nem tudnak mindig nyerni? Ezt nem tudom, nem vagyok annyira jó :D.
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja #238632 Írta: bicskeiz
Megválaszolva: bicskeiz
Sziasztok!

Van egy gondom: nem indul el a játék. Elindítom a launchert, rányomok a "játék" gombra, kerreg egy 5-10 másodpercig, aztán semmi. Hétvégén jelentkezett először, de akkor idő hiányában meg se próbáltam még egyszer elindítani. Ma több időm van próbálkozni, de semmi nem változott... Az újratelepítésen kívül van valakinek valami ötlete? Volt már másnál is hasonló?

z
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja #238636 Írta: Grande__Reagel

Sziasztok!

Van egy gondom: nem indul el a játék

Ha nem indul, hát be kell rúgni!! :beer2:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 órája 38 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.