console.worldof...lence/
"Marks of Excellence are calculated by using an EMA (Exponential Moving Average), and each tank has its own EMA. We compare your EMA against the highest average damage for all players using that same tank during the time period to determine if you qualify for a Mark."
Ha jól értem 0 angoltudással...
Van egy exponenciálisan növekvő érték ami tankonként változó. A WG az adatokból a 14 napos periódusban veszi a legmagasabb átlagsebzésű játékosok EMA értékét, és avval veti össze a tiedet.
Ha ezt meredekebben közelíted meg, hamarabb érheted el a 3 GM-ot. Ha kevésbé meredeken , akkor később.
A link altt 3 grafikont érdemes megnézni. Ha a te átlagjaid amit csatánként tolsz, a kialakult érték ( dmg+asist ) ennél magasabb akkor hamarosan eléred a 3 jelet. Ha elmaradsz ettől, akkor %-osan ott fogsz megrekedni, ahol a képességeid engedik. Ez 14 naponta változhat, attól függően milyen az aktivitás az adott tankkal, de csak kis mértékben.
Amit én sem értek, hogy ha folyamatosan a "kívánt" érték felett megyek egy tankkal, miért tart a példában vett esetben is 33 csatába a 3GM?
Értem az exponenciális függvény lényegét, de ahol az egyik érték a csataszám. és csak a dmg+assist az az érték amitől függ a meredeksége, és 3 ponton , a 14 napos megállapított érték 65/85/95%-nál jár az egy-egy jelölés, de folyamatosan a kívánt érték felett teljesítek, akkor mért ilyen lassú felfutású a grafikon?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...