Ilyet még nem tapasztaltam de ha használsz modokat probald meg ki törölni mindet és ugy probald meg ha ugy sem müködik probald meg az egész játékot ujra rakni ha ugy sem akkor szerintem ujra kell installani az egész WIN-t...
sziasztok!
olyan problémám van hogy elkezdek játszani a játékkal megyek egy csatát és a következő csatára egyszerüen lezuhan az fps-em 15-20 körüli értékre.az első csatán mindig meg van a stabil 60-70 mint eddig de utána valami elfossa magát és beszaggat az egész.egy sony vaio laptopon nyomom i7 proci 8 giga ram meg egy ati 7600m kártya.sd kliensel full alap beálltással.már kipróbáltam nagyjából mindent a winfos újrarakáson kivül.a gép nem melegszik elvileg minden faszán megy aztán mégse.valakinek valami ötlet?
Ilyet még nem tapasztaltam de ha használsz modokat probald meg ki törölni mindet és ugy probald meg ha ugy sem müködik probald meg az egész játékot ujra rakni ha ugy sem akkor szerintem ujra kell installani az egész WIN-t...
Helló, az lenne a kérdésem ha van egy közepes harckocsid (Svéd) és van rajta női legénység... Aztan ha el érsz a 8 as nehéz (Svéd) tankhoz át lehet majd a legénységet közepes tankról nehéz tankra képezni ??? Köszi előre is a segitséget
Helló, az lenne a kérdésem ha van egy közepes harckocsid (Svéd) és van rajta női legénység... Aztan ha el érsz a 8 as nehéz (Svéd) tankhoz át lehet majd a legénységet közepes tankról nehéz tankra képezni ??? Köszi előre is a segitséget
Persze, hogy át. Csak többet buksz mintha közepesből közepesbe képeznél.
Természetesen, a rendes átképzésnek megfelelően.
A kameranézet ugrálása nekem sniperből oda-vissza van, ha közel állok valamihez; nem új dolog, bár rohadt zavaró.
sziasztok!
olyan problémám van hogy elkezdek játszani a játékkal megyek egy csatát és a következő csatára egyszerüen lezuhan az fps-em 15-20 körüli értékre.az első csatán mindig meg van a stabil 60-70 mint eddig de utána valami elfossa magát és beszaggat az egész.egy sony vaio laptopon nyomom i7 proci 8 giga ram meg egy ati 7600m kártya.sd kliensel full alap beálltással.már kipróbáltam nagyjából mindent a winfos újrarakáson kivül.a gép nem melegszik elvileg minden faszán megy aztán mégse.valakinek valami ötlet?
Amikor leesik az fps, nézd meg, hogy mik futnak a háttérben. Nekem olyan szokott lenni, hogy játék előtt a tálcán bezárom a Wargaming.net Update-et, meg a Ccleaner-t, meg a OneDrive-ot, hogy semmi ne zavarjon be a játékba. Elindítok egy csatát, az fps leesik 30-40 közé a játék néha beszaggat, és ilyenkor szoktam egy clrt+alt+del-t nyomni, feladatkezelő - részletek, és mit látok? A OneDrive ugyanúgy fut, mintha be se zártam volna és fogja elég rendesen a gépet, ezt kilövöm és utánna semmi gond a játékkal. Nézd meg te is, hátha nálad is valami hasonló lehet.
minden háttérben futó program ki van lőve,a feladatkezelő meg az everest szerint is kb 30 százalékos kihasználtsággal üzemel a gép.proci vga 60 fok körül.windows update kilőve,windows seed szintén.service.msc-ben kioffoltam kb mindent amit lehet.ccleanerrel kitakarítva az egész gép plussz lemeztöredezettség mentesítve.na és még így is szar .egy szó mint száz marad a winfos újrarakás teljes formázással,ha az se segít akkor megsimogatom egy baltával a kijelzőt
WT Blitz játékhoz magyar nyelvű leírás, beállítás segédlet van?Win 10 áruházból letöltöttem a gyerkőcök laptopjára mivel ezt elbírja,de angolul van minden.Ebben kérném segítségeteket!Előre is köszönöm!
minden háttérben futó program ki van lőve,a feladatkezelő meg az everest szerint is kb 30 százalékos kihasználtsággal üzemel a gép.proci vga 60 fok körül.windows update kilőve,windows seed szintén.service.msc-ben kioffoltam kb mindent amit lehet.ccleanerrel kitakarítva az egész gép plussz lemeztöredezettség mentesítve.na és még így is szar .egy szó mint száz marad a winfos újrarakás teljes formázással,ha az se segít akkor megsimogatom egy baltával a kijelzőt
A játék grafikus beállításainál normál vagy fejlesztett grafika van? (A normálnak nagyobb az fps-e) Esetleg még a videókártya driverére gyanakodnék.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja#246193Írta: Dam95
Megválaszolva: Dam95
Üdv. mostanában elég gyakran kidob a játék csata betöltésnél, abban a pillanatban ahogy betöltött a csata 30 másodpercnél van a számláló és bumm kidob a játék. Már kétszer újraraktam a klienst. modok közül csak sima xvm-et használok. örülnék valamilyen megoldásnak, mert magamtól nem tudom megoldani.
Üdv. mostanában elég gyakran kidob a játék csata betöltésnél, abban a pillanatban ahogy betöltött a csata 30 másodpercnél van a számláló és bumm kidob a játék. Már kétszer újraraktam a klienst. modok közül csak sima xvm-et használok. örülnék valamilyen megoldásnak, mert magamtól nem tudom megoldani.
Aslain-től idézek: Windows XP: crash to desktop on battle loading if graphics mode is standard.
Ma elindítom a WotLauncher,katt a játék ikonra,és "Windows ucrtbase.dll has wrong version" hibát dob és nem indul el a játék. Már 2szer újraraktam a játékot,de nem segít.
Az előzmény,amiért újra raktam a játékot először.
Tegnap pl. azt csinálta,ha kifele zoomoltam mintha a tankba lettem volna. Utána semmit sem tudtam csinálni,csak kiléptem 2szer. Lett 51 véennyócam a 2 csatára.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...