Jelenleg 142 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 3 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 9 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 16 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 23 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

8 éve 2 hónapja #245875 Írta: makika234
Megválaszolva: makika234
Ilyet még nem tapasztaltam de ha használsz modokat probald meg ki törölni mindet és ugy probald meg ha ugy sem müködik probald meg az egész játékot ujra rakni ha ugy sem akkor szerintem ujra kell installani az egész WIN-t...
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245876 Írta: makika234

sziasztok!
olyan problémám van hogy elkezdek játszani a játékkal megyek egy csatát és a következő csatára egyszerüen lezuhan az fps-em 15-20 körüli értékre.az első csatán mindig meg van a stabil 60-70 mint eddig de utána valami elfossa magát és beszaggat az egész.egy sony vaio laptopon nyomom i7 proci 8 giga ram meg egy ati 7600m kártya.sd kliensel full alap beálltással.már kipróbáltam nagyjából mindent a winfos újrarakáson kivül.a gép nem melegszik elvileg minden faszán megy aztán mégse.valakinek valami ötlet?

Ilyet még nem tapasztaltam de ha használsz modokat probald meg ki törölni mindet és ugy probald meg ha ugy sem müködik probald meg az egész játékot ujra rakni ha ugy sem akkor szerintem ujra kell installani az egész WIN-t...
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245878 Írta: makika234
Helló, az lenne a kérdésem ha van egy közepes harckocsid (Svéd) és van rajta női legénység... Aztan ha el érsz a 8 as nehéz (Svéd) tankhoz át lehet majd a legénységet közepes tankról nehéz tankra képezni ??? Köszi előre is a segitséget :) ;) :thx2: :thx3: :thx:
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245891 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Helló, az lenne a kérdésem ha van egy közepes harckocsid (Svéd) és van rajta női legénység... Aztan ha el érsz a 8 as nehéz (Svéd) tankhoz át lehet majd a legénységet közepes tankról nehéz tankra képezni ??? Köszi előre is a segitséget :) ;) :thx2: :thx3: :thx:

Persze, hogy át. Csak többet buksz mintha közepesből közepesbe képeznél.
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #245893 Írta: Lord_Loga
Megválaszolva: Lord_Loga

Természetesen, a rendes átképzésnek megfelelően.

A kameranézet ugrálása nekem sniperből oda-vissza van, ha közel állok valamihez; nem új dolog, bár rohadt zavaró.
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #245894 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

sziasztok!
olyan problémám van hogy elkezdek játszani a játékkal megyek egy csatát és a következő csatára egyszerüen lezuhan az fps-em 15-20 körüli értékre.az első csatán mindig meg van a stabil 60-70 mint eddig de utána valami elfossa magát és beszaggat az egész.egy sony vaio laptopon nyomom i7 proci 8 giga ram meg egy ati 7600m kártya.sd kliensel full alap beálltással.már kipróbáltam nagyjából mindent a winfos újrarakáson kivül.a gép nem melegszik elvileg minden faszán megy aztán mégse.valakinek valami ötlet?

Amikor leesik az fps, nézd meg, hogy mik futnak a háttérben. Nekem olyan szokott lenni, hogy játék előtt a tálcán bezárom a Wargaming.net Update-et, meg a Ccleaner-t, meg a OneDrive-ot, hogy semmi ne zavarjon be a játékba. Elindítok egy csatát, az fps leesik 30-40 közé a játék néha beszaggat, és ilyenkor szoktam egy clrt+alt+del-t nyomni, feladatkezelő - részletek, és mit látok? A OneDrive ugyanúgy fut, mintha be se zártam volna és fogja elég rendesen a gépet, ezt kilövöm és utánna semmi gond a játékkal. Nézd meg te is, hátha nálad is valami hasonló lehet.
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245917 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
minden háttérben futó program ki van lőve,a feladatkezelő meg az everest szerint is kb 30 százalékos kihasználtsággal üzemel a gép.proci vga 60 fok körül.windows update kilőve,windows seed szintén.service.msc-ben kioffoltam kb mindent amit lehet.ccleanerrel kitakarítva az egész gép plussz lemeztöredezettség mentesítve.na és még így is szar :S .egy szó mint száz marad a winfos újrarakás teljes formázással,ha az se segít akkor megsimogatom egy baltával a kijelzőt :P
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245925 Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74
WT Blitz játékhoz magyar nyelvű leírás, beállítás segédlet van?Win 10 áruházból letöltöttem a gyerkőcök laptopjára mivel ezt elbírja,de angolul van minden.Ebben kérném segítségeteket!Előre is köszönöm!
:scratch:
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245929 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

minden háttérben futó program ki van lőve,a feladatkezelő meg az everest szerint is kb 30 százalékos kihasználtsággal üzemel a gép.proci vga 60 fok körül.windows update kilőve,windows seed szintén.service.msc-ben kioffoltam kb mindent amit lehet.ccleanerrel kitakarítva az egész gép plussz lemeztöredezettség mentesítve.na és még így is szar :S .egy szó mint száz marad a winfos újrarakás teljes formázással,ha az se segít akkor megsimogatom egy baltával a kijelzőt :P

A játék grafikus beállításainál normál vagy fejlesztett grafika van? (A normálnak nagyobb az fps-e) Esetleg még a videókártya driverére gyanakodnék.
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #246193 Írta: Dam95
Megválaszolva: Dam95
Üdv. mostanában elég gyakran kidob a játék csata betöltésnél, abban a pillanatban ahogy betöltött a csata 30 másodpercnél van a számláló és bumm kidob a játék. Már kétszer újraraktam a klienst. modok közül csak sima xvm-et használok. örülnék valamilyen megoldásnak, mert magamtól nem tudom megoldani.
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #246205 Írta: Dexter_Tiger
Megválaszolva: Dexter_Tiger
Sziasztok,

hogy lehet klánból kilépni? Vagy ki kell rúgjon a parancsnok?

Köszi
D
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #246206 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus

Sziasztok,

hogy lehet klánból kilépni? Vagy ki kell rúgjon a parancsnok?

Köszi
D

Honlapon bejelentkezel, aztán My clan, ott pedig bal oldalon találod majd a Leave clan lehetőséget.

gyazo.com/aaf3b...3d30e9
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Dexter_Tiger
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #246207 Írta: Dexter_Tiger
Megválaszolva: Dexter_Tiger
megtaláltam. :D
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #246226 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Üdv. mostanában elég gyakran kidob a játék csata betöltésnél, abban a pillanatban ahogy betöltött a csata 30 másodpercnél van a számláló és bumm kidob a játék. Már kétszer újraraktam a klienst. modok közül csak sima xvm-et használok. örülnék valamilyen megoldásnak, mert magamtól nem tudom megoldani.

Aslain-től idézek: Windows XP: crash to desktop on battle loading if graphics mode is standard.

Az XVM egy kicsit még hibás. :wb:
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #246267 Írta: kisocsi
Megválaszolva: kisocsi
Sziasztok. :cheer:

Ma elindítom a WotLauncher,katt a játék ikonra,és "Windows ucrtbase.dll has wrong version" hibát dob és nem indul el a játék. Már 2szer újraraktam a játékot,de nem segít.
Az előzmény,amiért újra raktam a játékot először.
Tegnap pl. azt csinálta,ha kifele zoomoltam mintha a tankba lettem volna. Utána semmit sem tudtam csinálni,csak kiléptem 2szer. Lett 51 véennyócam a 2 csatára. :cry:

Segítségeteket előre is köszönöm!!! shaking :beer2:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 8 órája 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 21 órája 27 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.