Akadt egy olyan problémám, hogy vettem giftként prémiumot, nem is ez a lényeg, hanem az illető akinek vettem nem lépett be régóta az e-mail fiókjába és így a fiók nem fogadta az utóbbi időből az e-maileket, így a csomagot sem kapta meg. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy van-e lehetőség az e-mail újraküldését kérni, vagy írni kéne a supportnak?
Válaszotokat előre is köszi.
Sziasztok. Egy kérdés . Felraktam az XWM modot szépen működik is . Kivéve ,hogy a bal és jobb felső sarokban a játékosokat nem színesben jelzi ki az asztali gépemen, viszont a laptopon gyönyörűen színes. Segitsetek légyszives hogyan tudom bekapcsolni , hogy az asztali gépen is színes legyen? Előre is köszönöm!
Akadt egy olyan problémám, hogy vettem giftként prémiumot, nem is ez a lényeg, hanem az illető akinek vettem nem lépett be régóta az e-mail fiókjába és így a fiók nem fogadta az utóbbi időből az e-maileket, így a csomagot sem kapta meg. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy van-e lehetőség az e-mail újraküldését kérni, vagy írni kéne a supportnak?
Válaszotokat előre is köszi.
Ha nem fogadta el akkor 30 nap letelte után a Te accodon írják jóvá amit küldtél.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Problem95
LIVE OAKS, HIGHWAY csatákat nem tölti be de közben a csata lemegy és tegnap 3 ,ma 1 szer jártam . Válaszotokat előre is köszönöm.Ja és tegnap OSZTAGBAN is volt egy ugyan ilyen problémám
Az mondjuk nem rossz, hogy nem veszik el, viszont nekem nem igazán van szükségem 90 nap prémiumra, ezért is érdekelne, hogy van-e mód arra, hogy újraküldjék neki az e-mailt.
Felesleges minden kérdésedhez új topkit nyitnod, csak telespammeled a témákat.
Modod van fent? Nekem betöltenek ezek a pályák is, és lehet neked valamilyen mod kavar be.
Csak nálam nem működik a kapcsolat lista a játékban, vagy mindenkinél halott mindkét szerveren?
Köszi a választ előre is.
időnként nálam is meghal, aztán pár perc múlva már jó.
Valamikor még üzenetet sem tudok küldeni.
Köszi.
Hiába váltogatok szervert, meg indítom újra a játékot, teljesen halott.
Pedig full mod mentes vagyok.
Ez nagyon bosszantó, és örülnék, ha végre nagyobb hangsúlyt fektetnének az ilyen jellegű problémák kiküszöbölésére.
Csak nálam nem működik a kapcsolat lista a játékban, vagy mindenkinél halott mindkét szerveren?
Köszi a választ előre is.
időnként nálam is meghal, aztán pár perc múlva már jó.
Valamikor még üzenetet sem tudok küldeni.
Köszi.
Hiába váltogatok szervert, meg indítom újra a játékot, teljesen halott.
Pedig full mod mentes vagyok.
Ez nagyon bosszantó, és örülnék, ha végre nagyobb hangsúlyt fektetnének az ilyen jellegű problémák kiküszöbölésére.
Hát igen, én is mod nélkül játszom mégis ilyen.
Mondjuk a WOTos bugoktól nem szoktam kiakadni, mert a DayZ Standalone c játékon edzettem az idegeim.
Újraraktam a gépet, telepíteném a wotot, installer lefutott, átváltana a launcherre, de itt megakad folyton. többször letöröltem, újra próbáltam, de mindig ez fogad. Ötlet? Köszi
Újraraktam a gépet, telepíteném a wotot, installer lefutott, átváltana a launcherre, de itt megakad folyton. többször letöröltem, újra próbáltam, de mindig ez fogad. Ötlet? Köszi
Hali!
Én arra tippelek, hogy hiányol valamit, ezért nem tud továbblépni. A baj az, hogy nincs hibaüzenet, azt nem tudom , hogy ilyenkor a log fájl már működik-e, érdekes lenne látni..
Hasonló eset volt már nálam egy másik játékkal, ott a directX telepítés megoldotta ezt a hibát. Más játék fut?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy ma vettem először SMS-ben goldot és mindent megcsináltam ugy ahogy kell. Beirtam a kódot a jó helyre aztán visszadobott a kezdőlapra, de a gold a játékban sehol. Mit rontottam el vagy meddig várjak a goldra?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...