Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy ma vettem először SMS-ben goldot és mindent megcsináltam ugy ahogy kell. Beirtam a kódot a jó helyre aztán visszadobott a kezdőlapra, de a gold a játékban sehol. Mit rontottam el vagy meddig várjak a goldra?
Előbb jelentkezz be az oldalon, majd próbáld meg ismét beírni a kódot.
Újraraktam a gépet, telepíteném a wotot, installer lefutott, átváltana a launcherre, de itt megakad folyton. többször letöröltem, újra próbáltam, de mindig ez fogad. Ötlet? Köszi
Videómegjelenítési hiba. - szerintem
Ellenőrizd a vga illesztőjét, directx-et, fel vannak e telepítve, ha igen, próbálkozz egy régebbivel, amikor még működött.
Telepítsd vagy frissítsd a Microsoft runtime-t,
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja#255520Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu
Sziasztok!
Ma reggel a pc-m egyszer csak "életre kelt"
Este kikapcsoltam, ma reggel meg magától be akart kapcsolódni, felpörögtek a ventilátorok, majd megállt, s ezt csinálta egyfolytában felpörgött-megállt... kb 1-2 másodperenként. Gyorsan kihúztam a konnektorból, vártam 10-15 másodpercet, majd újból áram alá helyeztem. folytatódott a felpörgés-megállás. Megnyomtam az bekapcsológombot, szépen elindult. Azóta rendben van. Nem tudtam produkálni a hibát.
Mi lehet a gond? A gépben az alaplap, proci, ramok, ssd, táp kb fél éves. Az alaplapi elemre tippelek, asus z170 pro gaming lapom van...
Illetve szerdán volt egy chipset frissítés (Management Engine Interface
Improve system stability)
Lenne egy kérdésem. Ebbe a konfigba milyen videokártyát érdemes rakni, ha fejleszteni szeretnénk?
CPU :DualCore Intel Core i3-530, 2933 MHz (22 x 133) - LGA-1156 Alaplap: MSI MS-7616 RAM:
2x Kingston HyperX KHX1600C9D3/4GX
2x G Skill F3-12800CL7-2GBRM
Jelenlegi GPU: GeForce GT 730
A VGA-ra kb 35kHUF-ot tudna a gazdája fordítani.
Köszi.
Az unokaöcsémnek hasonló konfigot szereztem, GTX 760 2gb karit tettem bele, igaz abban 2x4 gb ram volt, de a proci megegyezett. Többször meg meg akadttak a játékok, a wot is csak 30-40 fps-el volt hajlandó menni. A procit cseréltem egy i5-650 verzióra (harderaprón vetten 8e forintért). Így már rendben volt. Teszt képen beletettem a saját gtx 1060-as karim, simán megbirkózott vele.(nemrég kapott egy ssd-t is, brutál gyors lett)
Szerintem erősebb videókarit már nem fog kihajtani az az i3-as proci. Én használtban gondolkodnék....
Last edit: 7 éve 10 hónapja by Kesumisu.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem
Sziasztok.
Szeretném megtudni , hogy a wotreplays-re feltöltött korábbi verziókban össze hozott csaták milyen módon nézhetőek vissza?
Van fenn jó pár csatám amit " nosztaligából " megnéznék újra
Sziasztok.
Szeretném megtudni , hogy a wotreplays-re feltöltött korábbi verziókban össze hozott csaták milyen módon nézhetőek vissza?
Van fenn jó pár csatám amit " nosztaligából " megnéznék újra
Ezen az oldalon
fenn vannak a régebbi WoT verziók,leszeded a megfelelő verziót (amelyikkel a replay fel lett véve) és ráhúzod az exe fájlra a replay fájlt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tankmániás
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...