7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#258534Írta: 2Sz3M
Megválaszolva: 2Sz3M
"adee: Sziasztok! Egy fura kérdés: Mit jelent a játékban a felfele néző ágyú? Azaz többször láttam már, hogy úgy mennek egyes játékosok már a meccs elején is. Válaszokat köszi "
többször láttam már hogy közelharcban erős lövegpajzzsal rendelkező tankok így védik, pontosabban zavarják az ellen célzását például a parancsnoki kupolára
Hali. Tudtok abban segíteni win 10 64bit-nél hol lehet az egérgyorsítást kikapcsolni? Logi g9x. Már sírba visz. win7 alatt nem volt ilyen gondom. Asztalon lassú játékba gyors szinte oldalról oldalra változik. Köszönöm előre is.
Update: az egérmutató pontosságának kikapcsolása javított de még nem az igazi. Valami mouse fix van?
Régen cs.1.5. 1.6 css hez voltak most guglizok hátha van valami.
Vezérlőpult - Itt keresőbe beír az egér szó - A felugró ablakban az egérmutató beállításai - Sebesség résznél tudod állítani.
Közben látom, hogy kikapcsoltad már a pontosság javítást. Esetleg nem magában az egérben van túl magasra állítva a dpi? Más nincs, akkor a hozzá illő illesztővel biztos lehet korrigálni.
Sziasztok ! Arra lennék kiváncsi , hogy artyval hogyan lehet a robbanás kőrt megjeleníteni ? Arra is kiváncsi lennék , hogy láttam a you tubon tőbb olyan videót ahol a pályák élethűbbek voltak . Állítólag ezeknél a pályáknál már több magot használ a wot . Ez mikor lesz elérhető?
Logi driver fent állítható dpi-s folyamatosan állítanom kell.
egérsebesség winbe közepes, win7 alatt is ott volt, itt levettem min-re szar volt akkor is, most vissza középre. egérpontosság ki, javult, de hol gyors hol lassú . próbálkozok tovább köszönöm.
Gépház -> Eszközök -> bal oldali listából EGÉR -> jobb oldali listából EGÉR TOVÁBBI BEÁLLÍTÁSAI
bár nekem "mezei egerem" van (PS/2 Genius DX-110).
Vagy ha van hozzá kapott illesztőprogram/egyéb "buherátor" szoftver - talán abban.
ezen túl vagyok köszönöm, nem jó ugyanúgy.
Lehet hogy hülye javaslat, de nekem akkor is csinált ilyet, ha nem normál egérpadot használtam.
Mondjuk egy lakkozott asztalon ide oda ugrál a mutató, pl.
Nem lehet valami ilyesmiről szó? Hogy rossz a felület amin használod?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU
Gépház -> Eszközök -> bal oldali listából EGÉR -> jobb oldali listából EGÉR TOVÁBBI BEÁLLÍTÁSAI
bár nekem "mezei egerem" van (PS/2 Genius DX-110).
Vagy ha van hozzá kapott illesztőprogram/egyéb "buherátor" szoftver - talán abban.
ezen túl vagyok köszönöm, nem jó ugyanúgy.
Lehet hogy hülye javaslat, de nekem akkor is csinált ilyet, ha nem normál egérpadot használtam.
Mondjuk egy lakkozott asztalon ide oda ugrál a mutató, pl.
Nem lehet valami ilyesmiről szó? Hogy rossz a felület amin használod?
Razer world of tanks rollout edition ezekre ügyelek minőségi legyen 2 havonta tisztítom is.
Szia! Nem értek hozzá , de lehet tudok segíteni . Nekem is Logitech egerem van . Én a Logitech oldalról tőltötem le egy programot , ami minden Logitech terméket kezel( egér , fülhallgató, stb) itt kilehet választani az egeret és hogy milyen dpi legyen. Ha gamer egered van ( legalább is az ennyém az ilyen ) 3 különböző dpi beállítást lehet beállítani amit az egéren lehet aktiválni. Pl: nekem a játékban minden a minimumon van de a egér dpi a maxon az említett programban . Remélem tudtam segíteni !
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU
Szia! Nem értek hozzá , de lehet tudok segíteni . Nekem is Logitech egerem van . Én a Logitech oldalról tőltötem le egy programot , ami minden Logitech terméket kezel( egér , fülhallgató, stb) itt kilehet választani az egeret és hogy milyen dpi legyen. Ha gamer egered van ( legalább is az ennyém az ilyen ) 3 különböző dpi beállítást lehet beállítani amit az egéren lehet aktiválni. Pl: nekem a játékban minden a minimumon van de a egér dpi a maxon az említett programban . Remélem tudtam segíteni !
Szia köszönöm ismerem fent van használom évek óta.
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#258558Írta: fisher1122
Megválaszolva: fisher1122
"Azt, hogy hová akarsz lőni arty-val a T betűvel lehet megjelöln"
Szia ! Gondolom a beállításoknál ezt lehet változtatni . Mert nekem nem csinál a T betűre semmit. Megtudnád mondani, hogy a T mellé mi van neked írva Pl. speciális célkereszt . köszi
Tud valaki segíteni?Az a probléma, hogy amivel alakítva lett a klán azt az accountot, tehát a parancsnokot bannolták a játékból csalás miatt. Lehet-e valahogy átadni másik accountba a parancsnoki jogkört. A bannolt acc.-ba be lehet lépni(wg,web olal), de pl. ha próbál kirúgni valakit nem tud csak pörög a wg logo. Parancsnok helyettesek vannak a klánban de ugye azok maguknál magasabb rangot nem tudnak adni.Szóval tud-e valaki tanácsot adni?
Köszi előre is
Tud valaki segíteni?Az a probléma, hogy amivel alakítva lett a klán azt az accountot, tehát a parancsnokot bannolták a játékból csalás miatt. Lehet-e valahogy átadni másik accountba a parancsnoki jogkört. A bannolt acc.-ba be lehet lépni(wg,web olal), de pl. ha próbál kirúgni valakit nem tud csak pörög a wg logo. Parancsnok helyettesek vannak a klánban de ugye azok maguknál magasabb rangot nem tudnak adni.Szóval tud-e valaki tanácsot adni?
Köszi előre is
Azért az kemény,hogy a csalás miatt bannolt PK próbál kirúgni valakit
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...