Lenne egy olyan problémám, hogy az Obj. 260 TD-10 küldinél, a sebezz 4000-et és maradj észrevétlen a sebzés pillanatában-nál, már kétszer megcsináltam a küldit, másodjára a másodlagossal együtt, de nem jelzi teljesítettnek a küldit. Az lenne a kérdésem, hogy végig észrevétlennek kell lenni, vagy csak a 4000. sebzés meglövésekor?
Lenne egy olyan problémám, hogy az Obj. 260 TD-10 küldinél, a sebezz 4000-et és maradj észrevétlen a sebzés pillanatában-nál, már kétszer megcsináltam a küldit, másodjára a másodlagossal együtt, de nem jelzi teljesítettnek a küldit. Az lenne a kérdésem, hogy végig észrevétlennek kell lenni, vagy csak a 4000. sebzés meglövésekor?
Előre is köszönöm a választ!
Szia!
Úgy kell 4000-et sebezned, hogy a sebzés bevitelének pillanatában nem spottol fel senki. Szerintem máskor villanhatsz, de a sebzéskor észrevétlennek kell maradnod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kroki014, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja#256363Írta: Donovitu
Megválaszolva: Donovitu
Fijjug, most hogyan lehet átvenni a női harckocsizókat? A fiam megkért, hogy egy korábban átvett csajt tegyek be a T34-85-jébe, és fogalmam sincs, hogyan kell csinálni.
(Közben rájöttem. Minek ölnek ezeknek az átalakításába energiát? Annyi javítanivaló lenne ezen a vackon. Vagy a főnök szeretőjének az öccse ebben a csoportban a fejlesztő, és muszáj neki melót generálni?)
Sziasztok van egy klán amit létrehoztam! A Klán sajna be puccsolt! A saját klánomból ki tudok valahogy lépni? Vagy át tudom adni valakinek a vezetőséget?
Sziasztok van egy klán amit létrehoztam! A Klán sajna be puccsolt! A saját klánomból ki tudok valahogy lépni? Vagy át tudom adni valakinek a vezetőséget?
A választ előre is !!!
Befuccsolt vagy megpuccsolt? Nem mindegy...
Át tudod adni a jogokat a klán adminfelületén, böngészőben.
Ez esetben hogy tudom elküldeni a replay-t a WG-nek? Nagyon kellene, mert azóta egy másik küldit sem adott meg, pedig túl is teljesítettem a szempontokat (5000 sebzés+3belső modul vagy legénységi tag sebzés-5631 sebzés+4 belső modul és legénységi tag sebzés)
Ez esetben hogy tudom elküldeni a replay-t a WG-nek? Nagyon kellene, mert azóta egy másik küldit sem adott meg, pedig túl is teljesítettem a szempontokat (5000 sebzés+3belső modul vagy legénységi tag sebzés-5631 sebzés+4 belső modul és legénységi tag sebzés)
Nem lehet, hogy csak megsérült a modul és nem megsemmisült? Mert ha csak sárgítottad, azt nem számolja. Pirosra kell lőni a modult ilyenkor és csak ez számít bele a küldibe.
Azt hiszem úgy tudod elküldeni, hogy a WoT oldalán ha belépsz, ott bal felül a "Support"-nál a "My Tickets"-re ha rámész, tudsz küldeni ilyen visszajelzést nekik és szerintem tudsz csatolni visszajátszást is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kroki014, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
eu.wargaming.ne...s/wot/
Bejelentkezel (jobb felül) megkeresed a klánodat, majd kijelölöd a tagok közt akinek át szeretnéd adni a commander címet, és alul kiválasztod az átruházást (asszem 'Delegate Authority' a szöveg). Ha minden stimmel, akkor ő lesz az új commander, te meg executive officer leszel. Ha ez megvan, akkor bal oldalt lesz egy 'leave clan' vagy ilyesmi opció. Arra ráböksz és kész is.
Sziasztok! Egy fura kérdés: Mit jelent a játékban a felfele néző ágyú? Azaz többször láttam már, hogy úgy mennek egyes játékosok már a meccs elején is. Válaszokat köszi
Sziasztok! Egy fura kérdés: Mit jelent a játékban a felfele néző ágyú? Azaz többször láttam már, hogy úgy mennek egyes játékosok már a meccs elején is. Válaszokat köszi
Azt jelenti, hogy külső nézetből néz az a játékos. Semmi többet.
Természetes biológiai reakció bizonyos helyzetekben...
amúgy, csak az égnek fordította az ágyút és úgy halad, mert frankó!
Természetes biológiai reakció bizonyos helyzetekben...
amúgy, csak az égnek fordította az ágyút és úgy halad, mert frankó!
Vagy csak ban-t kapott/kék lett csapatsebzésért és nem akar kockáztatni
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...