@Marcell6246
A mods/ és a res_mods/ mappa, valamint a bennük lévő verziószám mappa alaptartozéka a WoT-nak. Azok nélkül el sem indul.
A hatodik érzék hang, valamint a játék összes hangja nem egy-egy egyszerű mp3-ban van tárolva. Ennyire nem egyszerű a dolog.
Jelenleg passzolom akkor a dolgot, de olvasgass utána itt a fórumon, hátha valahol találsz megoldást.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Marcell6246
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja#272491Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu
Egy kis infó, hátha segítség lesz valakinek.
Február elején egyszer csak elkezdett fagyogatni a gépem. A fura az volt, hogy általában csak netes játék közben jött a fagyi. Viszont ha játék előtt újra indítottam a gépet akkor gond nélkül futott.
Már odáig jutottam, hogy segítséget kellett kérnem a Microsoft fórumon.
Akit érdekel ezen a linken elolvashatja a teljes "kálváriát":
Windows 10 Pro 64bit fagyás
Last edit: 7 éve 5 hónapja by Kesumisu.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphus101
Ma délelőtt a 4-ik csata végével kidobott az asztalra a játék. Aztán megint, megint. Újraindítottam a gépet nem javult meg. Újratelepítettem a játékot most 3 csatáig működött majd megint kidobott az asztalra.
Jacktor modpackot használok. Eddig semmi baja nem volt.
Pls help!
Nektek is csak azt tudom ajánlani hogy a kliensben a beállítások fülön futtassátok a "játék integritás vizsgálata és javítása" opciót, hátha rendbe teszi!
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja#272526Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Ha jól emlékszem, Jacktor valahova kommentelt egy linket ahol ennek a hibának egy javasolt megoldása van. Részleges WoT beállítás törléssel. Mindjárt utána keresek.
Nem finom módszer:
A C:/Users/_Windows_felhasználóneved_/AppData/Roaming/Wargaming.net/ mappából töröld ki a teljes WorldOfTanks mappát.
Az AppData egy rejtett könyvtár, vagy állítsd be az Intézőt, hogy mutassa azt is, vagy TotalCommanderben egy a _Windows_felhasználóneved_ mappában kiadott "cd appdata" (idézőjelek nélkül ) paranccsal beléphetsz.
Ha jól emlékszem, Jacktor valahova kommentelt egy linket ahol ennek a hibának egy javasolt megoldása van. Részleges WoT beállítás törléssel. Mindjárt utána keresek.
Nem finom módszer:
A C:/Users/_Windows_felhasználóneved_/AppData/Roaming/Wargaming.net/ mappából töröld ki a teljes WorldOfTanks mappát.
Az AppData egy rejtett könyvtár, vagy állítsd be az Intézőt, hogy mutassa azt is, vagy TotalCommanderben egy a _Windows_felhasználóneved_ mappában kiadott "cd appdata" (idézőjelek nélkül ) paranccsal beléphetsz.
Eddig ment, miután bejött az 1.0 azóta nem megy. Minden driver friss nem tudom mit csináljat!!!
Valaki tudna valamit mondani? Vagy felhozni a témát a suppotba?
De már sikerült megcsináljam, a vezérlőpultban van olyan hogy windows szolgáltatások ki-be kapcsolása és ott a net freamwork alatt volt ott 2 komunikációs valami azt bepipáltam és működik. Hátha holnap is elfog indulni akkor nagyon jó lesz.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...