Jelenleg 138 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 12 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #271770 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Róbertgida, annyit hozzáfűznék, hogy én 8.1 et használok, és teljesen meg vagyok elégedve, soha nem tapasztaltam olyan bakikat mint a 10nél. Szóval a frissítés 10re nem biztos hogy annyira előrelépés.

Laciqwer, sokkal kisebb gépen is elmegy. A wot abszolute nem kell hozzá erőmű. A kérdés az, hogy mik az igényeid. Ha ultrán akarod akkor kell a vas.

A prociba épitett vga játékra gyakorlatilag használhatatlan. A memóriából, vagy a prociból (nem emlékszem pontosan) veszi el a működéshez a ramot. Nekem is van, de nem használom. Szóval amennyivel több annyit el is vesz.

Sztugi:
Úgy látom a ramod teljesítménye sem nagy.
Ha memóriát veszel, nézd meg mennyit tud kezelni az alaplapod, és olyat vegyél amit még elbír. A 600mhz az nem valami acélos, meg a 8gb is alap ma már.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #271773 Írta: GoldMalac
Megválaszolva: GoldMalac
Nem ertrm miert elvaras egy 2018as jatektol, hogy 2010es vagy az előtti gepeken menjen, mikor a technika nem eppen éves lepcsokben fejlodik... Nem a jatekgyartok tehetnek arrol, ha valaki nem vesz vagy nem tud venni jobb gepet.
Fura allaspont ilyenkor a gyartot szidni, mintha elkezdenem szidni a ferrarit, hogy nem ulhetek bele. :)
Vam kisebb mas olcsobb stb. Itt is van az a beállítás amit a tobbseg megtalal, de konyorgom integralt vgaval szerelt üzleti laptopokon? Vicc kategoria
Kaptunk egy szebb es jobban optimalizalt játékot, ennek lehet örülni.
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #271776 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

Nem ertrm miert elvaras egy 2018as jatektol, hogy 2010es vagy az előtti gepeken menjen, mikor a technika nem eppen éves lepcsokben fejlodik... Nem a jatekgyartok tehetnek arrol, ha valaki nem vesz vagy nem tud venni jobb gepet.
Fura allaspont ilyenkor a gyartot szidni, mintha elkezdenem szidni a ferrarit, hogy nem ulhetek bele. :)
Vam kisebb mas olcsobb stb. Itt is van az a beállítás amit a tobbseg megtalal, de konyorgom integralt vgaval szerelt üzleti laptopokon? Vicc kategoria

Nyomok egy tetsziket, mert egyet ertek azzal amit leirtal.
Viszont, nem mindenki engedheti meg maganak azt a 150-180 ezer forintot igy egyik naprol a masikra min elballag a jatek. (es az aljat irtam az arnak).
Lesgyunk tekintettel akik keresik a megoldast, hatha elmegy a jatek amit Szeretnek egy darabig a regi vason is.
Legalabb amig osszesporoljak a kovetkezot.
Lehet ujjat mondok, de a mai atlag jovedelmeket figyelembe veve egy havi csladi kiadas rovatba nem fer bele a fent emlitett osszeg.
Utozonge kent aki szeret jatszani, tudomasul kell vennie a jatekra alkalmas gepek dragabbak es mindenkepp erdemes lepest tartani a technika fejlodesevel a jatek elmeny elvezhetosegeert.
(Mondom en, aki egy 5 eves asztali gepen es egy 4 eves laptopon tolom allando allitgatasok mellett.) :)
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #271778 Írta: I_W_Y_Tanks
Megválaszolva: I_W_Y_Tanks
Sziasztok!

Tagja vagyok egy rég kihalt klánnak, s szeretnék kilépni, de sehol sem találok erre lehetőséget. Tudnátok segíteni hol keressem?

Köszönöm.
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #271780 Írta: sztugi
Megválaszolva: sztugi
Végűl is tök igazad van. Csak a pénzügyi vonalunk szar semmi más.
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #271785 Írta: Span86
Megválaszolva: Span86
Szevasztok.Talalkozott mar valaki olyan "problemaval",hogy arty vagy td tankkal,mesterlovesz modban a szukulo celzoka olyan mintha "szaggatva szukulne"?Csak ezen 2 tanktipusnal jelentkezik.Gep konfigja megfelelo.Valami otlet?
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #271788 Írta: dies
Megválaszolva: dies

Sziasztok!

Tagja vagyok egy rég kihalt klánnak, s szeretnék kilépni, de sehol sem találok erre lehetőséget. Tudnátok segíteni hol keressem?

Köszönöm.

a wot oldalán, a profilodban, asszem
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: I_W_Y_Tanks
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #271792 Írta: Sat_Okh
Megválaszolva: Sat_Okh

Sziasztok!

Köszönöm.

a wot oldalán, a profilodban, asszem

jaja, ott van. Be kell lépni a klán felületére és bal oldalon (talán alul?) lehet távozni!
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #271800 Írta: robertgida
Megválaszolva: robertgida

Nyomok egy tetsziket, mert egyet ertek azzal amit leirtal.
Viszont, nem mindenki engedheti meg maganak azt a 150-180 ezer forintot igy egyik naprol a masikra min elballag a jatek. (es az aljat irtam az arnak).
Lesgyunk tekintettel akik keresik a megoldast, hatha elmegy a jatek amit Szeretnek egy darabig a regi vason is.
Legalabb amig osszesporoljak a kovetkezot.
Lehet ujjat mondok, de a mai atlag jovedelmeket figyelembe veve egy havi csladi kiadas rovatba nem fer bele a fent emlitett osszeg.
Utozonge kent aki szeret jatszani, tudomasul kell vennie a jatekra alkalmas gepek dragabbak es mindenkepp erdemes lepest tartani a technika fejlodesevel a jatek elmeny elvezhetosegeert.
(Mondom en, aki egy 5 eves asztali gepen es egy 4 eves laptopon tolom allando allitgatasok mellett.) :)

Amd részen lehet ne kihozni olcsón gépet amivel pl. el tudna játszani.Akinek kevés a pénze rá,ryzent hagyja. Amd x4,x6 procikat 15-20k max árba lehet venni,egy alaplap hozzá újonan is van max 20k,8gb drr3 ram,20k,gtx 650ti elég már,de ott van pl gtx 1050ti 65k.20+20+20+65=125k
Persze csak véleményt irtam le.Használtan nem ajálom egész konfig vásárlását semmikép,bárhogy dicséri,fényezi az eladó.Laptop meg felejtös a bövithetöség miatt.Eleve minden drágább hozzá,vga csere tutti nem lesz soha egy 120-150k árú laptopba.
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #271832 Írta: GyilkosHagyma
Megválaszolva: GyilkosHagyma
Először mükődés leállíttal indított, megprobáltam a support fülnél a játék kijavításra és utánna Run Time error-t nyom mindig. Frissen újra lett rakva a játék mégis csinálja. Mit tudnék vele kezdeni?
Mellékletek:
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #271836 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Először mükődés leállíttal indított, megprobáltam a support fülnél a játék kijavításra és utánna Run Time error-t nyom mindig. Frissen újra lett rakva a játék mégis csinálja. Mit tudnék vele kezdeni?

A Visual C++ Runtime Enviromentet frissítsd, hátha az segít. A Microsoft oldaláról letölthető.
go.microsoft.co...746572
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #271843 Írta: GyilkosHagyma
Megválaszolva: GyilkosHagyma
Nem segített rajta, még mindig ugyanazt csinálja :S
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #271848 Írta: -
Megválaszolva: -
Ez vagy C++ Redistributable, vagy .Net keretrendszer hiánya. Esetleg egy driver (videókártya) frissítésével is próbálkozz meg.

Legújabb .NET: ITT
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #271849 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Runtime errort a következőknél szokott dobni (bármilyen játék)
1. Frissítsd a Microsoft C++-t. (így van Matyiabagoly)
2. Frissitsd a net keretrendszert (Így van Staha)
3. Frissitsd a direct X-et
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #271851 Írta: Tankmániás
Megválaszolva: Tankmániás

Runtime errort a következőknél szokott dobni (bármilyen játék)
1. Frissítsd a Microsoft C++-t. (így van Matyiabagoly)
2. Frissitsd a net keretrendszert (Így van Staha)
3. Frissitsd a direct X-et

Igen pár hozzászólással ezelött már írtam. Driver frissítés kell. Mivel a régebbi verziód működött az új meg nem.
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 8 órája 11 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 9 órája 43 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.