Stabil 60-s FPS egyes pályákon sniper nézetben leesik 10-15 fps-re, miért? Még csak nem is fejlesztett grafikával használom. 1.0 óta van így. Évek óta nincs fent mod, legfrissebb Nvidia driverrel. Miért?
Ismert probléma, és úgy tűnik a mai napig nincs megoldás. A wg-től várják a csodát...
Nálam ez akkor történik meg ha sok bokor vagy fa van előttem, bár nekem picit javult a dolog az új Nvidia driver óta. A gond csak az, hogy én sokat TD-zek, amik ugye fél életüket a bokorban töltik, de emiatt legalább van egy kiss változatosság
Az a hiba hivatalosan megszűnt már, hogy néha nincs a bekapott sebzésnek hangja és nálam van a gond, vagy még mindig telibesz@rnak egy ilyen hibát?
Kösz előre is.
Az a hiba hivatalosan megszűnt már, hogy néha nincs a bekapott sebzésnek hangja és nálam van a gond, vagy még mindig telibesz@rnak egy ilyen hibát?
Kösz előre is.
Kösz előre is.
Szerintem dolgozik rajta a WG, de még nem sikerült megoldani.
Stabil 60-s FPS egyes pályákon sniper nézetben leesik 10-15 fps-re, miért? Még csak nem is fejlesztett grafikával használom. 1.0 óta van így. Évek óta nincs fent mod, legfrissebb Nvidia driverrel. Miért?
Ismert probléma, és úgy tűnik a mai napig nincs megoldás. A wg-től várják a csodát...
Nálam ez akkor történik meg ha sok bokor vagy fa van előttem, bár nekem picit javult a dolog az új Nvidia driver óta. A gond csak az, hogy én sokat TD-zek, amik ugye fél életüket a bokorban töltik, de emiatt legalább van egy kiss változatosság
Az orosz fórumon leírtak alapján, (nálam nem jelentkezik a fenti hiba, így nem tudom ellenőrizni) a hiba csak a sűrű bokros terület, és 2x zoom fölött jelentkezik. Tudom nehéz így játszani de egy próbát megérhet, hogy csak közvetlenül lövés előtt zoomolsz, majd azonnal vissza a 2x-re. Így elvileg minimalizálható az fps esés.
Persze mindez csak elmélet...
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja#276978Írta: pepe0419
Megválaszolva: pepe0419
Köszi a tanácsokat, tényleg csak sűrű bokornál jelentkezik az FPS esés. Azt hiszem megoldást találtam rá, kivettem a pipát az átlátszó lombozat pontnál, így már nem esik akkorát, csak 50 körülre, ez már elég, Most én is TDzek, szeptemberig csak SkorpionG. De lehet, hogy lesz majd Lóri is.
Bekapott sebzés hang hiánya nálam se ritka jelenség... Pedig 1x már fixálva lett elvileg...Elég röhejes, kíváncsi lennék hogy tényleg akarnak-e valamit csinálni vele vagy telibeszarják az egészet, bár gyanítom az utóbbi mert nem hiszem, hogy olyan nagy feladat lenne...
Rátaláltam egy nvidia videókari bios frissítő progira.
"A Maxwell és a Pascal architektúrákra építő videokártyáknál olyan hibák jelentkezhetnek, amelyeket csak BIOS-frissítéssel lehet megoldani....Van, akinél fekete a kijelző, amíg az operációs rendszer tölt; másnál fagyás tapasztalható a bootfolyamat során"
Nálam a frissítés 1-1,5 perc volt. Először ellenőrzi a videókarit (közben 1-2 szer elsötétül a kijelző, letiltja a drivert, majd engedélyezi), ha talál javítást, felajánlja a frissítés lehetőségét. Ezt elfogadva először eltávolítja a drivert, majd fel flash-eli a biost. Végül újra kell indítani a számítógépet.
Csak saját felelősségre frissítsétek, ha megszakad a frissítési folyamat, lesz egy jó drága pappír nehezék a birtokotokban. Célszerű a vírusirtók és egyéb futó progik kikapcsolása a frissítés előtt.
Nekem jó lett
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Scanmen
Sziasztok! Frissítettem a Radeon videókártyám driverét a legfrissebb verzióra. Játék közben kékhalált kaptam, majd a gép újraindulásakor ez az üzenet fogadott:"Default Radeon WattMan settings have been restored due to an unexpected system failure." Utána néztem a neten, de érdemleges választ nem kaptam arra, hogy mit is lehetne kezdeni ezzel. Valakinek van valamilyen ötlete? Állítsam vissza a régi drivert? A válaszokat előre is köszönöm.
Próbáltál már azóta futtatni valamilyen játékot rajta, elképzelhető, hogy csak egyszeri probléma volt.
Ha állandó a probléma mielőtt visszatennéd a régit megpróbálkozhatnál a mostani újratelepítésével előbb. Ha ez sem akkor viszont lehet jobban jársz a régi visszatelepítésével amíg nem találsz egy megoldást vagy nem jön ki egy újabb driver.
Az eszközkezelőben könnyen vissza tudod állítani az előző drivert a gpu driver fülén.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bela455, Athelgard
töröltem a wot-t mivel két napja nem tudtam megnyitni. gondoltam feltelepitem ujbol hátha az majd segit. a probléma az hogy nem indul el a telepités sem. van valakinek valami ötlete? köszönöm a segitséget.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...